Asla aldatmaz demek gibi bir hata yapmayın. Asla dediğiniz insan size herşeyi yaşatabilirMerhaba ben buraya belkide aklınızın almayacağı bir soru soracağım . Kendımı çok yalnız hissediyorum 4 yıllık evlıyım ıkı erkek evladım oldu . Eşimle görücü usulü evlendık ama sonradan çok sevdık bırbırımızı. Son ıkı yıldır eşim benden çok uzaklaşıyor . Sanki ben onun karısı değilim. Haftalarca ilişkiye girmiyoruz ve onun hiç umrunda değil. Asla beni aldatmaz çok araştırıyorum yınede ama kimse yok hayatında. Zaten sureklı ısten eve evden de işe gider . Herieyimiz tam sadece beni arzulamıyor ve bu çok zoruma gıdıyor. Ben yanına gıdıyprdum o gelmesede ben istiyordum ama bi yere kadar insan dayanıyor. Arzulanmak ister kadın .Napacagımı bılmıyorum.
Haklısınız bende sureklı kesin başkası var dıyorum ama keşke olsa artık kurtulsam eminim öyle bişey değil. Ailesi bana iftiralar attı dıye konuşmuyoruz . Bazen ailesiyle küs olmasına bağlıyorum ama alakası varmı ki . Yinede erkek karısını öpmek istemez mi aylarcaAsla aldatmaz demek gibi bir hata yapmayın. Asla dediğiniz insan size herşeyi yaşatabilir
Asla beni aldatmaz çok araştırıyorum yınede ama kimse yok hayatında.
Asla asla deme…
Tavsiye…
Gerizekali insan sevmese neden devam ettirir banada yazık degılmi henüz 23 yaşındayım . Sevilmek istiyorum . Kendımı kadın gibi hissetmek istiyorumSevmiyordur artık.
hep mi böyleydi? bi sebebi vardır belki.Merhaba ben buraya belkide aklınızın almayacağı bir soru soracağım . Kendımı çok yalnız hissediyorum 4 yıllık evlıyım ıkı erkek evladım oldu . Eşimle görücü usulü evlendık ama sonradan çok sevdık bırbırımızı. Son ıkı yıldır eşim benden çok uzaklaşıyor . Sanki ben onun karısı değilim. Haftalarca ilişkiye girmiyoruz ve onun hiç umrunda değil. Asla beni aldatmaz çok araştırıyorum yınede ama kimse yok hayatında. Zaten sureklı ısten eve evden de işe gider . Herieyimiz tam sadece beni arzulamıyor ve bu çok zoruma gıdıyor. Ben yanına gıdıyprdum o gelmesede ben istiyordum ama bi yere kadar insan dayanıyor. Arzulanmak ister kadın .Napacagımı bılmıyorum.
23 yaşa 4 yıllık evlilik 2 çocuk? Görücü usulü evlenmişsin üstelik. Ne denir ki, umarım çözülürGerizekali insan sevmese neden devam ettirir banada yazık degılmi henüz 23 yaşındayım . Sevilmek istiyorum . Kendımı kadın gibi hissetmek istiyorum
Kim gerizekalı?Gerizekali insan sevmese neden devam ettirir banada yazık degılmi henüz 23 yaşındayım . Sevilmek istiyorum . Kendımı kadın gibi hissetmek istiyorum
Defalarca konuştum . Ne utanıyor ne sıkılıyor. Sureklı bahaneler uyduruyor sevişmemek için . Anlatınca gerçekten aldatma gibi geliyor ama değilİnsanın güvendiği inandığı dağlara kar yağar hep nedense, aldatmaz vs diye düşünmeyin sakın her zaman ihtimal dahilinde düşünün. Aradaki çekim bitmiş olabilir eşinizle konuştunuzmu bu konuyu
Kocasına demiş bence ya, umarım öyledir yaniKim gerizekalı?
Kostura koştura 18 yaşında niye evlendiniz?Kocam ya kusura bakmayın
Bu ciddi bi sorun ama farkındasın değil mi? Cinsellik maalesef çok önemli evlilik içinde. Tanımadan 2 çocuk yapmasaydın keşkeDefalarca konuştum . Ne utanıyor ne sıkılıyor. Sureklı bahaneler uyduruyor sevişmemek için . Anlatınca gerçekten aldatma gibi geliyor ama değil
konuş eşinle acaba aranızda birşey oldu da sogudu mu?Merhaba ben buraya belkide aklınızın almayacağı bir soru soracağım . Kendımı çok yalnız hissediyorum 4 yıllık evlıyım ıkı erkek evladım oldu . Eşimle görücü usulü evlendık ama sonradan çok sevdık bırbırımızı. Son ıkı yıldır eşim benden çok uzaklaşıyor . Sanki ben onun karısı değilim. Haftalarca ilişkiye girmiyoruz ve onun hiç umrunda değil. Asla beni aldatmaz çok araştırıyorum yınede ama kimse yok hayatında. Zaten sureklı ısten eve evden de işe gider . Herieyimiz tam sadece beni arzulamıyor ve bu çok zoruma gıdıyor. Ben yanına gıdıyprdum o gelmesede ben istiyordum ama bi yere kadar insan dayanıyor. Arzulanmak ister kadın .Napacagımı bılmıyorum.