Bir erkek neden bir sürü kadınla birlikte olduğunu söyleme gereksinsinimi duyar?

Bence salak

Flört ettiğim adamın bana sex hayatını anlatmasına müsade etmem mesela ne alaka tersleyip geçin muhatap olmayın

Sizi de başkalarına anlatacak ve mesajlarınızı gösterecek

Ayrıca midem bulanır benim böyle adamdan

Kendisine diyin ki, “cinsel yolla bulaşan her türlü virüs bakteri vardır sende şimdi, bana pis geliyor senin gibiler” diyin
Bakalım ne diyecek

İnsanlar birileriyle tanışır, flört eder. Sevgili değiliz. Bir şey olmadı. Size sormadan önce chatgbt'ye sordum. Fikrinizi merak ettim sadece. O anlatırken, aklımdan zührevi hastalıklar geçti.

İnsanlar birileriyle tanışır, flört eder. Sevgili değiliz. Bir şey olmadı. Size sormadan önce chatgbt'ye sordum. Fikrinizi merak ettim sadece. O anlatırken, aklımdan zührevi hastalıklar geçti.
Prezervatifin de bazı cinsel yolla bulaşan hastalıklardan tamamen korumadığını söyleyin kendisine
Kaşıntın kokun var mı öğğkkk diyin

Bana senle flört ederken onla konuşurum demiyor tabii ki. Yapıyordur da. Klasik ''önceden böyleydi, artık değiştim''

Her zaman söylerim böyle mesajlaşmaları yaratmak üç saniye.
Bin tane yolu var.
Ayrıca sana kalkıp bunu gösteriyorsa dümdüz ezik ve Abaza.
Iyyyy yani
Ya gereksiz dürüstlük mü, benim tepkimi mi ölçtü anlamadım. Ben olsam anlatmazdım. Karşındaki bir sürü kadınla fb ilişkini yaşamanı nasıl normalleştirsin? 2 tane de değil. 4-5 diyor. Onların da takıldığı vardır, beni ilgilendirmiyordu dedi.

Bana senle flört ederken onla konuşurum demiyor tabii ki. Yapıyordur da. Klasik ''önceden böyleydi, artık değiştim''
ben iktidarsız filan olduğunu düşünmüyorum
hatta peformansı iyi de olabilir

biraz düşük IQ --> başka konuşacak övünecek bişeysi yok, bunu anlatıyor işte
biraz şu şey kadınların "serseriyi adam etme hevesi"ne oynama, filmleri bile var bunun illa serseriyi, hatta gay adamı yola getircek bi' kadın vardır, o kadın sensin!
biraz da "bak benim ne hızlı hayatım var-dı, senin için neleri silip düzgün adam olcam" gibi bir hava

Kadının biri böyle bir adamla beraber olup eşine frengi bulaştırmıştı. Haberlerde çıkmıştı. Ya aklıma cinsel hastalıklar geldi. Bir kere birlikte olmak, hayatımı karartabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…