Bir erkek neden aldatır?

pembeguvercin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
36
14
Bayanlar öncelikle merhaba
Bu açtığım konu benimle ilgili değil öncelikle bunu belirteyim
Bu plaformda üyeliği olmayan yengem adına soruyorum bunu.
Kısa bir süre önce amcamın yengemi bir bayanla aldattığını ögrendik.
Eskisi gibi gezmeleri kişisel bakımı eve gelmeleri değişmiş.
Bu arada 40 nufüslü bir köyde oturuyorlar ilçeye 25 dk uzaklıkta. ( Yengeme evlilik boyunca -17yıl- cok cektirdi hakaretler, siddetler, sehirden köye taşınmaları, herkesin içinde hanımı yerine koymazdı)
4 çocugu var amcam ve yengemin. Bunu neden yapıldığı soruldugunda yüzü gülmüyor, ilgilenmiyor, aileme güler yüzlü değil diyor. Bu kadın derdimi dinliyor huzur veriyor diyor. Bu onu tabiki haklı yapmıyor.
Yengem aşırının aşırısı bir şekilde inat bir insan. 4-9-11-17 yaşında cocuklar. Yengemin annesi gelirsen boşanırsan tek gel çocukları getirme arkandayım diyormuş.
Yengem nasıl davransın nasıl bir yol izlesin
Bu konuyu açtım ki hem bize yorum yapın hem de evli, nişanlı, flört dönemindeki kişilere dipnot olsun.
Bir erkeğe nasıl davranılmalı ? Nasıl yaklaşmak gerekiyor.

Aldatmak isteyene melek olsan da yapar tabiki.

Herşeyi alttan alıp ağzına tükürmediği için gelmiş başına bu zamanda öyle kim kötüyse o hep kazanıyor
Yengenize üzüldüm onca yıl çek ama gördüğü muameleye bak bence amcanın donuna kadar alıp kapının önüne koysun öyle sus pus olupta annesine gitmesin herşeyi kabullenmesin

Niye hep biz yapıyoruz bunun hesabını? Erkeğe nasıl davranmalı diye neden hep biz düşünüyoruz? Nasılını bilemem ama her türlü aşağılanmaya, şiddete, hakarete eyvallah deyip 4 çocuk doğuran yengeniz yapabileceğinin en kötüsünü yapmış zaten. Bir aldatılmadığı kalmış o da olmuş nihayet. Tüy dikip bir de geri kazanmaya mı çalışıyor? Ne yaparsam yapayım gitmeyen biri olsa ben de saygı duymam. Önce özsaygı olmalı. Kimsenin aldatmasına engel olamazsınız ama aldatıldıktan sonra gururlu olup kendinizi sevmek siizn elinizde.
Bu arada çocukları bırak gel diyen o anneanneye de yazıklar olsun diyorum.

ya saka gıbı... ne yapsın kazansın amcamı demıssınız
asıl amcanız ne yapmalı kı karısının gonlunu kazansın kı yengenız affetsın

sız kadınlar kadını boyle mahkum edersenız erkekler her seyı yapar tum kadınlara müstehak olur kafa yapınızı degıstırın
bır kere aldatan hep aldatır bunun ne kadınla alakası var ne kadınlıgıyla ısterse hergun ıclı kofte mantı yapsın mını mını eteklerle hergun esını cezbetsın 100 tane dogursun ama hıc sarkmasın catlamasın hıc yaslanmasın farketmez adrıana lıma nın aldatıldıgı dunyada hıc bır kadında kusur yok bunu kabul edın erkegın serefsızlıgı o baska bırsey degıl

serefsız ahlaksız bır erkekle bır kadın nıye nıkahlı kalmak ıster aynı yatakta yatar ben bunu anlayamıyorum kabul edemıyorum ve kadınlıgıma hakaret gıbı gelıyor

tekrar hayatı sorgulayın. bastan. dusunmek bedava zor degıl

(Boşanma raddesine gelemiyorlar dedem rahatsız üzüntü kesinlikle olmamalı)

Bunun kadar saçma birşey yok kusura bakmayin. Dedenizin hastalığını bari bahane etmeyin. Sanki kızının boşanmasi şiddet gördüğü ve aldatıldığından daha kötü. Yengeniz adami birakmak istemiyor desenize. Ona göre adamin istediği gibi olmaya gayret etsin o zaman.ailesi gelse sirita dursun mesela. Hay Allahim ya

Dede Allahın rahmetine kavuşsa ne bahane bulacaklar acaba
Ben seçenek vereyim:
1. Bir yuva(!) kolay kurulmuyor
2. Çocukları için katlanacak
3. Ailesi kabul etmez
4. Her erkek aldatır zaten, boşansa daha iyisini mi bulacak
5. Kocasına dava aç diyor ama adam açmıyor

Amcanız olacak adam tam bir şeref yoksunu mahlukat olduğu için, onun gibiler aldatır.
4 çocuğun olsun, eşine gün yüzü gösterme, o kadın senin her türlü kahrını çeksin yıllarca ve sen daha ondan gülen yüz, şefkat bekle öyle mi?

Ahlaksız adam...
Umarım amcanız yengenize ve o çocuklara çektirdiği acıların hepsinin hesabını verir...

Yengeniz için üzgünüm çünkü 4 çocukla bir yere sığamayacak orası belli. Bundan sonra ekonomik açıdan kendisini garantiye almak için para biriktirebilir vb.

o işin şeyi çıkmış bence de farz et kazandı, yengen o eski yengen olabilecek mi? niye hata sanki yengendeymiş gibi bir de kazanmaya çalışıyor anlamıyorum, bırakın kopsun inceldiği yerden yengenize yazık değil mi

6. Kocasıdir döverde, severde.
7. Sadece biraz gönül eğlendiriyordur geri döner sabırlı ol. Yuvana sahip çık.

Bullshit-Bingo gibi birşey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…