Bir erkek neden aldatır?

:KK73::KK9::KK36:
Amcaniz öz babasını düşünmediyse,
Yengeniz hic düşünmesin.
Gitsin anlatsın dedeye.
Belki babası hizaya sokar.

Ben size olması gerekeni söyleyeyim.
Dedeye anlatın.
Amcanızın yanlışını siz kapatın.
Dede ve amcanın kardeşleri yani babanız
O Kadının boşanmasına ve çocukları ile yeni bir hayat kurmasına yardımcı olun.
Bir eve yerleştirip çocukların masraflarını karşılayın.
Bu çocuklar sizlerin torunu/yeğeni değil mi?
Annesinden ayrılmasina nasıl razı olacaksınız?

Dayım yengemi aldattı,
Dedem dayimi kovdu, 5 kuruş vermeden.
Yengeme ev aldı yengemin ailesinin yakınında.
Dayadı, döşedi.
Çocukların da masrafları için destek cıktı.
Siz resmen aldatan adamı ödüllendirme derdindesiniz
Birazcık samimiyseniz
Çocukları da düşünüyorsanız, yengenize destek olursunuz.

Dedenizin ellerinden öperim

ağır bir dönem yaşıyor kanser olduğu için herşeyi saklıyoruz zaten. İkna oldun mu tatlım bu bahaneyle hıh ? Hey Allahım senin gibilere inandırma derdindeyiz..

bunu oğlu düşünecekti. öz oğlunun umuru değil siz neyi saklama çabasındasınız?
kk da sizi amcamı nasıl geri kazanır diye saçmalık ötesi sorduğunuz soru için gömdü.

ağır bir dönem yaşıyor kanser olduğu için herşeyi saklıyoruz zaten. İkna oldun mu tatlım bu bahaneyle hıh ? Hey Allahım senin gibilere inandırma derdindeyiz..

Bırakın Allah aşkına. Kadin kaç senedir çekiyor bu kişiden.. Şiddet aldatma istediğin her b** var. Kadin üstüne 4 çocuk yapiyor. Eminim ki ailede bir cok kişi evliliğin ne kadar kötü olduğundan zaten haberdar. Simdi sırf aldatmasını eklendi sanki geri kalan sebebler yetmezmiş gibi. Adamin hastalığını bahane edip durmayın. Oda adamın ne olduğunu gayet biliyordur.

Amcanız olacak adam tam bir şeref yoksunu mahlukat olduğu için, onun gibiler aldatır.
4 çocuğun olsun, eşine gün yüzü gösterme, o kadın senin her türlü kahrını çeksin yıllarca ve sen daha ondan gülen yüz, şefkat bekle öyle mi?

Ahlaksız adam...
Umarım amcanız yengenize ve o çocuklara çektirdiği acıların hepsinin hesabını verir...

Yengeniz için üzgünüm çünkü 4 çocukla bir yere sığamayacak orası belli. Bundan sonra ekonomik açıdan kendisini garantiye almak için para biriktirebilir vb.
Öyle amcaya yazıklar olsun adi şerefsiz... 4 cocuklu güzel karısını gururunu bi kere oksamamıs bi güler yüzle kadına canım hayatım bugun ne yaptın dememiş bi de üstüne aldatmış siz de safınızı ondan yana mı kullanıyorsunuz yengem inat derken... Allah yengenize yardım etsin...

Konuda mantık hatası var farkında mısınız?
Dayak yiyen yenge, aldatılan yenge, hor görülen yenge...
Kazanılması gereken amca. Ne ala???

Atsın amcanızı çöpe, geri dönüşümsüz adam!
Ben de oraya takıldım arsız namussuz bi adamdan niye magdur yenge ye özür dilettiriliyor..Her türlü hakarete maruz kalan yenge... Elinizden gelse kadının canını alacaksınız yazıklar olsun hepinize... Kadın A akraba degil düşmansınız yeminle...

Dede kaç senedir hasta ki dedeyi bekliyor? Dört çocuk yaptığı süre boyunca da hasta mıydı? Ayrılmaya niyeti olan ayrılır, dede bahane diyorum. Dede belki beş seneye ölecek beklesin madem.

X