- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
- Konu Sahibi pembeguvercin123
Bu kadınlari amcan gidi pisliklere mahkum eden yengenin ailesine de kızmak gerek şu anda . Çocuklarını bırak gel demek o yengeye ödül değil ceza ya resmen .Allah amcaniza akıl versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar öncelikle merhaba
Bu açtığım konu benimle ilgili değil öncelikle bunu belirteyim
Bu plaformda üyeliği olmayan yengem adına soruyorum bunu.
Kısa bir süre önce amcamın yengemi bir bayanla aldattığını ögrendik.
Eskisi gibi gezmeleri kişisel bakımı eve gelmeleri değişmiş.
Bu arada 40 nufüslü bir köyde oturuyorlar ilçeye 25 dk uzaklıkta. ( Yengeme evlilik boyunca -17yıl- cok cektirdi hakaretler, siddetler, sehirden köye taşınmaları, herkesin içinde hanımı yerine koymazdı)
4 çocugu var amcam ve yengemin. Bunu neden yapıldığı soruldugunda yüzü gülmüyor, ilgilenmiyor, aileme güler yüzlü değil diyor. Bu kadın derdimi dinliyor huzur veriyor diyor. Bu onu tabiki haklı yapmıyor.
Yengem aşırının aşırısı bir şekilde inat bir insan. 4-9-11-17 yaşında cocuklar. Yengemin annesi gelirsen boşanırsan tek gel çocukları getirme arkandayım diyormuş.
Yengem nasıl davransın nasıl bir yol izlesin. Geri amcamı nasıl kazablir?
Bu konuyu açtım ki hem bize yorum yapın hem de evli, nişanlı, flört dönemindeki kişilere dipnot olsun.
Bir erkeğe nasıl davranılmalı ? Nasıl yaklaşmak gerekiyor.
Aldatmak isteyene melek olsan da yapar tabiki.
(Boşanma raddesine gelemiyorlar dedem rahatsız üzüntü kesinlikle olmamalı)
Ben böyle kadınlar için üzülmeyi çoktan bıraktım. Kendine bunu reva görene kimse çare olamaz. Eğileyim önünde paspas olayım ama üstüme basmadan geçsin? Bir de nasıl geri kazanılır mı
ağır bir dönem yaşıyor kanser olduğu için herşeyi saklıyoruz zaten. İkna oldun mu tatlım bu bahaneyle hıh ? Hey Allahım senin gibilere inandırma derdindeyiz..Dede yüzünden boşanmamak... Kadınlar kulübü yeni bir bahane daha gördü. Çocuk için duyduk da dede için ilk defa duyuyoruz
Amcaniz gibi bir adamı mi savunuyorsunuz gerçekten ? Sizde bir kadınsiniz ve hayat ne çıkarır bilinmez yengenize destek olmalısınızağır bir dönem yaşıyor kanser olduğu için herşeyi saklıyoruz zaten. İkna oldun mu tatlım bu bahaneyle hıh ? Hey Allahım senin gibilere inandırma derdindeyiz..
Ben onun yanındayım zaten annesi çocuklu istemiyor o bırakamıyor ben nasıl kurtarayım evliliği nasıl adım atayım boşayım mı şans mı verym napayım diyor. kk sagolsun giyirdirdiAmcaniz gibi bir adamı mi savunuyorsunuz gerçekten ? Sizde bir kadınsiniz ve hayat ne çıkarır bilinmez yengenize destek olmalısınız
Siz çifte standartlısınız. Diliniz iyi laf yapıyor, ama aldatan amca olduğundan yengeye aynı dil gerekli yardımı yapamıyor. Varsa ablanız ya da abiniz aldatılsa onlar için de geri kazanma yardımı ister miydiniz? Şimdi yenge ayrılmak istemiyor demeyin, hiçbir kadın haksızlıklar karşısında destek gördüğünde sessiz kalmaz kolay kolay. Ama sizin yöntem belli, geri kazanmak. Umarım bir gün aldatılmazsınız. Neye çanak tuttuğunuzun farkında değilsiniz.ağır bir dönem yaşıyor kanser olduğu için herşeyi saklıyoruz zaten. İkna oldun mu tatlım bu bahaneyle hıh ? Hey Allahım senin gibilere inandırma derdindeyiz..
Alıntı hatası. Üye adı neden değişti acaba esergryKonuda mantık hatası var farkında mısınız?
Dayak yiyen yenge, aldatılan yenge, hor görülen yenge...
Kazanılması gereken amca. Ne ala???
Atsın amcanızı çöpe, geri dönüşümsüz adam!
Profil resmi de gitmiş, tanındı mı ne yaptıysa?Alıntı hatası. Üye adı neden değişti acaba esergry
Grafikerlikten çatlaklığa terfi...Profil resmi de gitmiş, tanındı mı ne yaptıysa?