Bir erkek neden aldatır?

Neden hep erkek neden aldatir sorusu var kadin yapinca soru filan yok ahlaksiz deniliyor. Yengen bosansin biraksin cocuklarida o adamin basina derdini dinleyen 17 yillik karisindan daha cok deger verdigi kadin baksin bakalim kac gun karisi kadar dayanabilecek. Aldatmanin sebebi nedeni yok aldatanta evli adamla/kadinla birlikte olup aldatmaya ortak olanda ahlaksiz kisiliksizdir sorunun cevabi bu. Yengen bence bosansin tazminatta alsin

eee dedeni kendi oğlu düşünmemiş neden elin kızı düşünsün?
bir kadına nasıl davranmalı diye sormak istedin galiba....

Ben böyle kadınlar için üzülmeyi çoktan bıraktım. Kendine bunu reva görene kimse çare olamaz. Eğileyim önünde paspas olayım ama üstüme basmadan geçsin? Bir de nasıl geri kazanılır mı

e tabi kadın geri kazanmak zorunda..
amca çükünü eylerken kadın çabalasın.....

Amcaymis dedeymis kim yengeyi düşünüyor hiç kimse anneanne bile düşünmüyor bosansin hakkı olan herşeyi alır zaten kendini düşünsün gururunu o evde kocayı beklesin kocada ne ala vur patlasın çal oynasin

ağır bir dönem yaşıyor kanser olduğu için herşeyi saklıyoruz zaten. İkna oldun mu tatlım bu bahaneyle hıh ? Hey Allahım senin gibilere inandırma derdindeyiz..
Siz çifte standartlısınız. Diliniz iyi laf yapıyor, ama aldatan amca olduğundan yengeye aynı dil gerekli yardımı yapamıyor. Varsa ablanız ya da abiniz aldatılsa onlar için de geri kazanma yardımı ister miydiniz? Şimdi yenge ayrılmak istemiyor demeyin, hiçbir kadın haksızlıklar karşısında destek gördüğünde sessiz kalmaz kolay kolay. Ama sizin yöntem belli, geri kazanmak. Umarım bir gün aldatılmazsınız. Neye çanak tuttuğunuzun farkında değilsiniz.

Ben eskiden aldatma olayının sevgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünürdüm ama hiç de öyle değilmiş tamamen karakter eksikliğinden kaynaklanıyor. Bir aldatan muhakkak bir daha aldatıyor çünkü bu hastalık gibi bir şey asla değiştiremiyorsunuz.

Konuda mantık hatası var farkında mısınız?
Dayak yiyen yenge, aldatılan yenge, hor görülen yenge...
Kazanılması gereken amca. Ne ala???

Atsın amcanızı çöpe, geri dönüşümsüz adam!

Amcaniz öz babasını düşünmediyse,
Yengeniz hic düşünmesin.
Gitsin anlatsın dedeye.
Belki babası hizaya sokar.

Ben size olması gerekeni söyleyeyim.
Dedeye anlatın.
Amcanızın yanlışını siz kapatın.
Dede ve amcanın kardeşleri yani babanız
O Kadının boşanmasına ve çocukları ile yeni bir hayat kurmasına yardımcı olun.
Bir eve yerleştirip çocukların masraflarını karşılayın.
Bu çocuklar sizlerin torunu/yeğeni değil mi?
Annesinden ayrılmasina nasıl razı olacaksınız?

Dayım yengemi aldattı,
Dedem dayimi kovdu, 5 kuruş vermeden.
Yengeme ev aldı yengemin ailesinin yakınında.
Dayadı, döşedi.
Çocukların da masrafları için destek cıktı.
Siz resmen aldatan adamı ödüllendirme derdindesiniz
Birazcık samimiyseniz
Çocukları da düşünüyorsanız, yengenize destek olursunuz.

Yahu niye sildiniz. Siliceniz madem neden konu açtınız. Konu geri gelecek ve siz banlanacaksiniz. Hayret bisi,sinir oluyorum bu tiplere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…