- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
Nasıl böyle birisi olabilirim peki?Kaçan kovalanır taktiği?
Erkekler havalı,burnundan kıl aldırmayan ve her zaman geri planda duran kadınlardan daha fazla hoşlanıyor.
Hislerini belli etmeyerek.Nasıl böyle birisi olabilirim peki?
İşte bende bu eksikKesinlikle özgüven diyorum ben. Çok gözlemledim özgüvenli, kendinden emin, utanıp sıkılmayan, ağzı da iyi laf yapan kadınlar, erkeklerin çok dikkatıni çekiyor bence.
İşte bende bu eksik
Tatlıyim neseliyim espriliyimdir ama buna rağmen hep platonigimSempatik ol her daim gozlerin içi gülümsesin
Enerjin yuksek olsun,oyle bayik bayik durmavalla en son bu işler boyleydi hatirlamiyorum kac yil gecti ustunden
Işte gerisi artık kısmet...oluruna bırakTatlıyim neseliyim espriliyimdir ama buna rağmen hep platonigim
Ben de asiri derecede guzel degilim, topuklu ayakkabi giyinmem,dolabimda az giysi vardir, makyaj yapmam, sacimla ugrasmayi sevmem. Düzleştiricim, fon makinam falan yoktur
amaaa yasam enerjisi yuksek bir insanim. Hayatima giren kisiler elbet güzelsin falan diyor ama genelde ona mutluluk verdiğimi, neşe sactigimi, bu mutlulugu kaybetmek istemediklerini falan soylerler.
yani benim teorim bu yönde. Guzellik geçicidir - mutluluk sacmak ebedi (3 ayri kitadan guzel iliskilerim oldu,bence olayin evrensel formulu bu)
Herkes tatlı olduğumu söyler espriliyimdir kitap okurum 2 tane de yabancı dil öğreniyorumDisiniz guzel olabilir peki iciniz?
Bir erkek en guzel konusarak tavlanir yani karsinizda akilli , kulturlu , egitimli bir erkek varsa guleryuzlu , konuskan , espirili , bilgi birikimi yuksek biri olursaniz tavlarsiniz
Dis gorunusun guzelligi sadece ilgi cekmek icindir , devamini getirebilmek icin ic kismin dolu olmasi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?