• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek nasil tavlanır?

Dikkat çekeceğin bir ortamda zaten istemesende gelirler kendiliğinden,farklı mekanlar denemelisin.

Seni olduğun gibi seveni bekle. Şuan olduğun kişiden memnun değilsen sadece kendin için değişmeyi dene. Buradan aldığın taktiklerle gireceğin rol, takınacağın tavır sana ait olmayacak. Kendin olamadığın bi ilişkide mutlu olmazsın. Eğer özgüven eksikliği hissediyorsan bu sorunu en başta kendin için çözmelisin. Başkalarını kazanmaya ayıracağın enerjiyi, kendine bi şeyler kazandırmak için ayırırsan birilerinin dikkatini zaten çekersin.

Bazı erkekler buz gibi duran burnundan kıl aldırmayacak tavırdaki kadınları sever bazısı da cıvıl cıvıl olan içi dışı bir olanları sever. Bunu genelleyemeyiz.
Olduğunuz gibi olun. Erkek tavlayacağım kaçan kovalanır taktiği yapacağım diye ekstra soğuk durmayın.

Genelleme yapılacak özelliklerse özgüvenli olun, erkek peşinde koşan biri gibi davranmayın. Yoksa bu erkekler zeki olmayana da bakıyor kültürlüye de. Tek kıstasları (çoğunun) bana yapışmasın, bana sarmasın.

Bazı erkekler buz gibi duran burnundan kıl aldırmayacak tavırdaki kadınları sever bazısı da cıvıl cıvıl olan içi dışı bir olanları sever. Bunu genelleyemeyiz.
Olduğunuz gibi olun. Erkek tavlayacağım kaçan kovalanır taktiği yapacağım diye ekstra soğuk durmayın.

Genelleme yapılacak özelliklerse özgüvenli olun, erkek peşinde koşan biri gibi davranmayın. Yoksa bu erkekler zeki olmayana da bakıyor kültürlüye de. Tek kıstasları (çoğunun) bana yapışmasın, bana sarmasın.

ben mesela dışardan buz gibiyim yakından içi dışı bir. o yüzden uzaktan beğenip yakınlaşınca hıı bundan olmaz diyenlere bir şey yapamıyorum 🤣 özümde cool değilim napayım eheh

bunalim takilan özgüveni düşük kizlardan pek hoslanmazlar
birde kendilerini aşırı bunaltan kizlardan tabi

ben bakamıyorum valla çok hoşlandığım biriyse hele utanıyorum ahah

sallamadığım biriyse bakarım ederim de hoşlandığım birine çocuklaşıyorum sanırsam.
Onun da albenisi var 😊 bazıları utangaç kadınları çok çekici buluyor.

Onun da albenisi var 😊 bazıları utangaç kadınları çok çekici buluyor.

evet de onlar da fırlama tipler oluyorlar bi de kendi beğendiğine yaklaşamıyorsun o fena. seni beğenenlerden seçmek zorunda kalıyorsun bazen kimseyi beğenmiyorsun sonu yalnızlık.

biz kadınlr da erkekler gibi beğendiğimizi tavlayabilsek süper olurdu bence :p

evet de onlar da fırlama tipler oluyorlar bi de kendi beğendiğine yaklaşamıyorsun o fena. seni beğenenlerden seçmek zorunda kalıyorsun bazen kimseyi beğenmiyorsun sonu yalnızlık.

biz kadınlr da erkekler gibi beğendiğimizi tavlayabilsek süper olurdu bence :p
Aslında bir kadının isteyip de yapamayacağı şey neredeyse yok. Siz kendinizi keşfetmemişsiniz sadece 😁 bir de erkekler daha nesnel yaratıklar. mükemmel bir fizik, çekici bir aura, bir de güzelsen en imkansızı bile peşinden geliyor.
Hani bir söz varya; "erkekler gördüklerine, kadınlar duyduklarına aşık olur. Bu yüzden kadınlar makyaj yaparken, erkekler şiir ezberler." diye. O hesap, 😁

Aslında bir kadının isteyip de yapamayacağı şey neredeyse yok. Siz kendinizi keşfetmemişsiniz sadece 😁 bir de erkekler daha nesnel yaratıklar. mükemmel bir fizik, çekici bir aura, bir de güzelsen en imkansızı bile peşinden geliyor.
Hani bir söz varya; "erkekler gördüklerine, kadınlar duyduklarına aşık olur. Bu yüzden kadınlar makyaj yaparken, erkekler şiir ezberler." diye. O hesap, 😁

ya biliyorum da şu an şartlarım gereği biraz bakımsızım başka önceliklerim var o yüzden erkekler de çok görsel olduğu için bakımsız makyajsız saçı topuz eşofmanlı kadınları hemen 2. plana atıyorlar malesef. zorluklarımı aştığımda çok dehşetül vahşet güzel olacağım inş 🤣🤣 potansiyelimi biliyorum zamanında az estirmedim tey tey :)

1 erkeğe 5 erkek düşen mekanlar olabilir mesela :KK70:
Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.
Arada farklı mekanlara giderseniz şansınız dahada artacaktır arz talep meselesi beautiful mınd seyredenler bunu anlayacaklardır zaten.

1 erkeği tavlamak için ne yapmalıyım stratejisini bırakıp kendin olduğun ve kendine güvendiğin zaman. onu tavlamak için öğrenip uyguladığın hareketler senin hareketlerin olmayacağı için bir yerde patlar.

Kişisel bakımıma dikkat ediyorum. Güzel olmaya çalışıyorum ama buna rağmen kimi sevsem sevilmiyorum. Bu aşk meşk islerini hiç beceremiyorum. Yapanlar nasıl yapıyor? Mesela beni en son reddeden sevdiğim çocuğun eski sevgilisine bakiyorum aşırı derecede güzel değil. Tamam güzellik bir kriter değil elbette ama bu kız başardı? Bir erkek nasıl tavlanır? Orneğin birinden hoşlanıyorum hoşlandığımi belli etmiyorum başkasıyla çıkıyor. Belli ediyorum bu sefer de egosu şişiyor. Ben nerede hata yapıyorum?
Önce reddedilmeye yol açan ilk adımı atma durumunu bırakmalısın vur kaç taktiği ve kaçan kovalanır taktiği aslında kötü davranacaksın ben hiç acımıyorum valla iyi oldukta ne oldu zamanında 150 kiloluk biri tarafından terkedildim düğün öncesi hem de ilk ve son oldu şimdi çok rahatım ne kadar rahatsam karşı taraf bi o kadar rahatsız oluyor :) kötü kız olmak eğlencelidir ;)

Bende de eksikti. Küçüklüğümden beri bırakın ilgilerini çekmeyi karşı cinsle normal bir şekilde iletişim bile kuramıyordum. Psikiyatriste gittim, kişisel gelişim kitapları okudum, evde bağıra bağıra kitap okuyordum ki ilk önce kendi sesime alışayım o kadar az konuşuyordum yani. Kendi adıma söylemem gerekirse ben faydasını gördüm size de tavsiye ederim kesinlikle.
Sesli kitap okumak iyi geliyormu diksiyona

Back