• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek nasil tavlanır?

Erkeklerle konusurken de bu seklide misiniz peki?
Bir de kendine guvenen kadin sever bahsettigim erkek cinsi , kendinize guvenli durmaniz gerekir
Daha önce bir sevgilim olmadi sayılır karşı cinsle pek iletişim kurmuyorum daha doğrusu kuramiyorum

Bekarken 'Sevgilin var mı' diyene 'Yok. Olmayacak da' derdim. Burnum havadaydı yine de pesimde pervaneydiler. Kadınlar anlaşılmaz derler ama erkekleri de çözen beri gelsin.. Galiba zoru,ugrasmayi; bazen asi,dik basli bazen duygusal ve ask dolu olani yani tam olarak cozememeyi seviyorlar.

Bana genelde sempatik ve esprili olduğum için ilgi gösterirler. Haa güzellik gerekiyor mu evet belli bir ölçüde gerekiyor. Ben de öyle çok bakımlı bir insan değilimdir. Makyaj bile yapmam ama sevince insan seviyor. Kaçan kovalanirdan ziyade cool olman lazım. Sevgili meraklısı bir kız profili çizme. Bırak onlar seni değil sen onları seç görüntüsü çiz eğer öyle değilsen. Bunun dışında tavlamak istediğin erkek modeli de onemli. Bilmediğin sosyal çevreden birini kolay tavlayamazsin. Ona benzemen gerekecek bu da haliyle seni zorlayacak.
En iyisi kaçmak :KK45:

Nasıl böyle birisi olabilirim peki?

Neysen o ol güzelim. Olmadığın biri gibi davranmak hem seni yorar hem de önünde sonunda kendini belli edersin. Bırak seni seven olduğun gibi sevsin. İstemeyen de olabilir, senin kısmetin değiller demek ki. Eminim yaşın küçüktür daha, sabırlı ol biraz. Kendine güven, kafaya da bu kadar takma. Murphy kuralları, taktıkça olmaz.

Bana genelde sempatik ve esprili olduğum için ilgi gösterirler. Haa güzellik gerekiyor mu evet belli bir ölçüde gerekiyor. Ben de öyle çok bakımlı bir insan değilimdir. Makyaj bile yapmam ama sevince insan seviyor. Kaçan kovalanirdan ziyade cool olman lazım. Sevgili meraklısı bir kız profili çizme. Bırak onlar seni değil sen onları seç görüntüsü çiz eğer öyle değilsen. Bunun dışında tavlamak istediğin erkek modeli de onemli. Bilmediğin sosyal çevreden birini kolay tavlayamazsin. Ona benzemen gerekecek bu da haliyle seni zorlayacak.
En iyisi kaçmak :KK45:
Böyle olduğum halde olmuyor maalesef

valla takipteyim. ben de ilgilerini çeksem de karşılıklı hoşlantı falan olsa da ciddi ilişki boyutuna geçiremedim adım attıklarımı.

sanırım ilgi gösterince havam sönüyor, peşimden koşturanlara hava basmak daha kolay.

cool bir şekilde yaklaşmayı ben de bilmiyorum valla kk hatuncanlarından öğrensek ne güzel olur.

Kendini özgür bırakırsan anca erkeklerin önünden film şeridi gibi geçtiğini görürsün.
Özgüvenli ol, esprili ol, ortamlara ayak uydur, insanları sıkma, hoşgörülü ol, konuşmasını bil, ortak noktalar ara vs. Kısacası ne prenses ol, ne de çok yılışık ol.
Ve bunların yanına biraz da şans gerekiyor. Doğru insan için.

Bence bu taktiklerin hiçbirine gerek yok. Kesinlikle nasip diyorum. Seni reddedenlere sordun mu neden diye bence net bir cevapları yoktur. Olmayınca olmuyor insanın içinin ısınması lazım. O olduktan sonra gerisi kendiliğinden geliyor. ...

Bence bu taktiklerin hiçbirine gerek yok. Kesinlikle nasip diyorum. Seni reddedenlere sordun mu neden diye bence net bir cevapları yoktur. Olmayınca olmuyor insanın içinin ısınması lazım. O olduktan sonra gerisi kendiliğinden geliyor. ...
Beni reddedenler çapkın iki yüzlü yalancı ve dedikoducuydu. Evet yanlış okumadınız. Okulda adları çıkmıştı çünkü. Neden reddettiklerine de gelince; Başka birini sevdiklerini (!) zannediyorlardi. Ama gerçekten sevselerdi ikinci seceneklerı olmazdı fakat bunu onların beyni almıyor :) :D

Beni reddedenler çapkın iki yüzlü yalancı ve dedikoducuydu. Evet yanlış okumadınız. Okulda adları çıkmıştı çünkü. Neden reddettiklerine de gelince; Başka birini sevdiklerini (!) zannediyorlardi. Ama gerçekten sevselerdi ikinci seceneklerı olmazdı fakat bunu onların beyni almıyor :) :KK70:
Madem bu adamlar böyle sen niye gidip onlara açılıyorsun :KK57: Ayrıca başka birini sevdiklerini zannediyorlarsa sana da ısınamamışlardır işte. Yine aynı şeyi söylüyorum nasip kısmet....

Dişi enerjinle, böyle bakınca adamın içinden geçen bakışlarınla, zeka kokan cümlelerinle, onsuz da mükemmel biri olduğunu hissettirebilmenle....
Asla, ukala ve burnundan kıl aldırmayarak da değil, yılışık olmak da değil.

ben bakamıyorum valla çok hoşlandığım biriyse hele utanıyorum ahah

sallamadığım biriyse bakarım ederim de hoşlandığım birine çocuklaşıyorum sanırsam.

Back