Birisi bana nasıl şikayet edilir onu gösterebilir mi? Rahatsız olmaya başladım bu konulardan beni rahat bırakın o kişi ben değilim diyorsam değilimhadi oradan
yemezlerr onu burda
E bu reddetmek iste. Reddettiginiz adam sizi umursamayabilir, en dogal hakki.Bana söylediğinde birşey demeden cekip gittim bunu neden yaptım bilmiyorum ama ne evrt diyebildim nede hayır
Bence siz takıntılısınız hepiniz gelip bana dünden bahsediyorsunuz ben bugün üye olduğum haldekız dünde açtın ya aynı konuyu ne takıntı yaptın bu kadar kendine kendine gelin güvey oluyorsun
Sordum bir şeyler hiç oralı olmadı benim dışında herkese cevap verdiKolay lokma mısınız, değil misiniz? Diğer üye olup olmadığınıza öyle karar vereceğim.
Yoo irezil olup gitti.Bence siz takıntılısınız hepiniz gelip bana dünden bahsediyorsunuz ben bugün üye olduğum haldedün nolmuş ya öyle birisi fazla kapak yapmış galiba
komikti çok eğlendik aslında huni lazımdı arkadaşa kapak değilBence siz takıntılısınız hepiniz gelip bana dünden bahsediyorsunuz ben bugün üye olduğum haldedün nolmuş ya öyle birisi fazla kapak yapmış galiba
Sordum bir şeyler hiç oralı olmadı benim dışında herkese cevap verdi
Mutlu, unutmuş ve umursamıyor demek ki.bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor