Bir erkek hoşlandığı/beğendiği aslında umursadığı kızı neden bilerek umursamıyormuş gibi davranır?

Onun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..
Lütfen birisi bana dün ne oldu anlatabilirmi? Dediklerinizden hiç birşey Anlamıyorum

Ilgi odaginda bir tek siz yoksunuzdur? Birden fazla kisi vardir kafasinda o yuzden de dikkati cabucak dagiliyodur, ustunde durmuyodur size dair her seyin olamaz mi? Umrundadir ama az umrundadir.

O teklif etti oyle suratina bakip gittiniz mi? Ya evet ya hayir bisey demissinizdir, ya da dusunecegim demissinizdir.
Inanmazsın ama cekip gittim birşey demeden
Doğum gününde hatırlamıyormus gibi yapan çocuk mu? Sanki dün benzer konu vardı?
taktik yapıyor olabilir
yedekte tutuyor olabilir.
sende adım atmadığın için peşinden koşmayı bırakmış olabilir.

Onun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..
kız dünde açtın ya aynı konuyu ne takıntı yaptın bu kadar kendine kendine gelin güvey oluyorsun :KK53:

Leyla neden benim sorularıma cevap vermiyorsun

Görmezden geliyorsun

X