Doğum gününde hatırlamıyormus gibi yapan çocuk mu? Sanki dün benzer konu vardı?Onun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..
Aklıma aynısının gelmesiDoğum gününde hatırlamıyormus gibi yapan çocuk mu? Sanki dün benzer konu vardı?
Doğum gününde hatırlamıyormus gibi yapan çocuk mu? Sanki dün benzer konu vard
taktik yapıyor olabilirOnun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..
Kalp kalbe karsiymisAklıma aynısının gelmesi
Bende baktım aynen ama yeni üye saat 12 de üye olmuş ikinci üyelik almadıysa tabikiDoğum gününde hatırlamıyormus gibi yapan çocuk mu? Sanki dün benzer konu vardı?
Onun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..
Hayır ben iş yerinde sadece yıllık kontrat almıştım ama bir haber geldi bana full calışacakmışım oda bunu her işçi gibi biliyordu ama gelip bana hayırlı olsun demediAklıma aynısının gelmesi
Banada bahsederseniz anlamadım cünküSende mi
Red etmedimkiYa bu reddettiginiz adamlar sizin totonuzda dolasmak zorunda mi? Reddetmissiniz bitmis iste ilgisi. Cok ilgili degilmis demek ki?
Kesin bir şey var bu isteBen de Brütüs
Bana gelip bizzat hisslerini söyledi ama ben zamana bıraktım cevap vermedimNerden biliyor kız erkeğin hislerini belki kız öyle olsun hissediyor kizin ilgisi var
Al iste@As1i kız sen misinbiz bunu dün konuştuk. Umursamıyo gibi davranmıyosur gerçekten umursamıyodur