Bana biriniz dün ne oldu anlatabilirmi?@As1i kız sen misinbiz bunu dün konuştuk. Umursamıyo gibi davranmıyosur gerçekten umursamıyodur
Red etmedimki
Mesela sana şey dedi mi beni deli ediyorsunBana gelip bizzat hisslerini söyledi ama ben zamana bıraktım cevap vermedim
Lütfen birisi bana dün ne oldu anlatabilirmi? Dediklerinizden hiç birşey AnlamıyorumOnun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..
Çocuk ilgisini nasıl söyledi?
“İlgim mi var” dedi?
Biraz acayip değil mi?i
“Aşığım,seviyorum” der.Sence bir insan ilgisini nasıl belli eder?
bu bir nevi reddetmek gibi birşeyBana gelip bizzat hisslerini söyledi ama ben zamana bıraktım cevap vermedim
Inanmazsın ama cekip gittim birşey demedenO teklif etti oyle suratina bakip gittiniz mi? Ya evet ya hayir bisey demissinizdir, ya da dusunecegim demissinizdir.
Doğum gününde hatırlamıyormus gibi yapan çocuk mu? Sanki dün benzer konu vardı?
taktik yapıyor olabilir
yedekte tutuyor olabilir.
sende adım atmadığın için peşinden koşmayı bırakmış olabilir.
Bana söylediğinde birşey demeden cekip gittim bunu neden yaptım bilmiyorum ama ne evrt diyebildim nede hayırbu bir nevi reddetmek gibi birşey
işte bu onu hayır olarak algılayıp hayatına devam ediyor.Bana söylediğinde birşey demeden cekip gittim bunu neden yaptım bilmiyorum ama ne evrt diyebildim nede hayır
Belki kolay lokma değilim imajını mi vermek istedinBana söylediğinde birşey demeden cekip gittim bunu neden yaptım bilmiyorum ama ne evrt diyebildim nede hayır
Yani?Bana söylediğinde birşey demeden cekip gittim bunu neden yaptım bilmiyorum ama ne evrt diyebildim nede hayır
hadi oradanHangi konu? Ben az önce üye oldum dün burada değildim
kız dünde açtın ya aynı konuyu ne takıntı yaptın bu kadar kendine kendine gelin güvey oluyorsunOnun için önemli bir gün diyelim oda bunun gayete farkında ama bilerek kıza hani davranışıyla egleniyormuş ve mutlu ve unutmuş umursamıyormuş havası veriyor (ilişkileri yok) mesajlaşma falanda yok sadece aynı iş ortamındalar ama cocuk ilgisini söyledi ama ben ona bir adım atamadım kafamda cok soru işareti olduğu için yoksa bende ondan hoşlanıyorum aslında ama şimdi böyle yapıncada kafama dahada sorular ekledi..