- Konu Sahibi tourmaline
- #2.121
bnde öyle yahatta bu zamana kadar ilk ddefa bnle ilgilenen birinden gerçek manada hoşlanmıştım
![]()
aynen..
ne olacak su halimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde öyle yahatta bu zamana kadar ilk ddefa bnle ilgilenen birinden gerçek manada hoşlanmıştım
![]()
Nişanlım 6 ay beni izlemiş hep ama ben hiç bişey anlamadım, anlamadığım gibi yanında sürekli beraber takıldığı bi kız vardı onla nişanlı bile sanıyodum
buyrun iki degisik yorum bu gidisle erkekleri anlayamayacagiz -.-
kızlar nerdesiniz yawnapıyosunuz??
beni sorarsanaız okulumun açılmasına 10 gün kaldı. çok heycanlıyım. özledim galiba baya
demiştim ya benimkinin yakın arkadaşı benim arkadaşımdan hoşlanıyo diye. çocuk sanırım okul açılınca teklif etcek. arkadaşımda kabul etcek büyük ihtimalveeeeeeeeeeeeeee bu sayedeee bende benimkiyle takılcam okulda sık sık. inş bu sefer bişeyler yapabilirim ya
dua edin kızlar bana
![]()
baya olmuş buraya yazamayalı nasılsınız kızlar okudum hep yazdıklarınızı inş ALLAH hayırlısı neyse onu nasip etsin bizler için bu arada benmkiyle dayanamayıp konuştum 28 inde dönüo ama bende laf arası numaramı söyledim ve çıktım tabi onu unutmak adına 1 kişiyle çıkmaya başladım ama olanlar hikaye gibi çıktığım kiişi geçmişte benden hoşlanıodu ama ben ona ark gözüyle baktığım için olmaz dedim bi gece rüyamda onu gördüm istiharede sonra ona şans vermeye karar verdim 6 gün herşey çok güzel giderken bana gelecek planları kurarken ben sadığım akşamlara kadar çalışıyorum derken ben tabi yazlıktayım görüşemiyoruz en sonunda en ufak bi tartışmada o çalışma zamanlarında aslında kızlarla haltlar yediğini adı bi p.......k olduğunu bana kendi söyledi onun bu kadar adi ve ucuz olduğunu bilmiyordum ve üstelik geçmişte arkadaştık hemde dost gibi nası anlayamadım çok saf gibi göründü gözüme aman neyse ben Allahın dediğini yaptım kendi kaybetti zaten diz çöküp yalvarsa dahi onunla görüşmem şu halime bakın unutmak adına gerçekten beni sevdiğine inandığım biriyle bişiyler yaşamaya başlıyorum çivi çiviyi söker derler ya o hesap o çivi çiviyi sökmedi daha beter derine çaktı acaip sinirim bozuk erkeklerin bu huylarını gördükçe onlardan hergün daha çok nefret ediyorum bilmiorum benmkinin öyle huyları yoktur sanmam ama bellide olmaz önceki ilişkisinde anladığım kadarıyla kız bunu yönetiyordu küçük fare flnn o nee yaahayır çocuk küçük desem değil zürafa gibi uzun
napıcam ben ALLAHIM :s
ben de unutamadım hala((
Hayat beni bi sürü şeyle sınıyor bana başarı veriyor istemedğim bir başarıyı sonra herşeyimi benden alıyor hiç kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim....![]()
ben artık umutta etmiyorum iyi bişi olsunda istemiyorum yeterki daha kötü şeyler olmasın mutluluk olmasada olur ben sınanıyorumm bu bi gerçek.......umutsuzluğa kapılmayın kızlarrr yaaaaa((
ben artık umutta etmiyorum iyi bişi olsunda istemiyorum yeterki daha kötü şeyler olmasın mutluluk olmasada olur ben sınanıyorumm bu bi gerçek.......umutsuzluğa kapılmayın kızlarrr yaaaaa((
ben artık umutta etmiyorum iyi bişi olsunda istemiyorum yeterki daha kötü şeyler olmasın mutluluk olmasada olur ben sınanıyorumm bu bi gerçek.......
hepimiz sınanıyoruz. herkesin zor zamanları oluyo. ama mutluluk istenmez mi ya.
inş hepimiz mutlu olcaz. umutsuzluğa kapılma.
sen böyle değildin noldu![]()
herşey ama herşey bi anda kötü olunca böyle oluo cnm yaa burdaki konu dışı bişi konuyu değştirmek istemem çok saolun iyiki varsınız....
umarım bi an önce düzelir cnm. zaman her şeyin ilacı ne de olsa sabretmek lazım..
Oho kızlar siz daha ilişki başlamadan sonunu düşünüyorsunuz. Çekingenlikle , üstünlükle, gururla aşk olmaz. Bir erkeğin yüzüne bakmadan gelsin bana açılsın derseniz yalnız kalmaya yada çapkınların kucağına atılmaya mecbur kalırsınız. Size bir tavsiye erkeklerin hepsi ayran gönüllüdür. Kanunlar el verse inanın bir çoğu harem kurar. Onlar için sizin düşünceleriniz ne hissetiğiniz çok önemli olmaz. Allahın kadınlara bahşettiğidir erkeklerin isteği. Doğa kanunları ne yazıkki böyle. Güçlü ve zayıf bunun bilincinde olun.Erkeğin iyisini sağlamını seçin. Sümsüklerin peşinde hayat geçmez. Bir erkeğin bir kadına bakması için güzel olması yeterlidir. Eğer güzelseniz her erkek her kızla çıkabilir. Gerisi sizin onu tavlama yeteneğinize kalmış. Eğer gerçekten bu adamları istiyorsanız biraz daha cesaret; gururu ve nazı ilişki başladıktan sonra yaparsınız. İlk önce bir kafalayın. Erkeklerin çekingen olmasının en basit nedeni kendini değersiz görmesindendir. Kızları gözünde çok büyütüyor olabilir. Böyle erkeklere denk gelmişsiniz gibi. Bunlar size açılamaz cesaret verin biraz. Ayrıca çıksanız bile işiniz kolay değil. Adam edeceksiniz dahaki buda kolay değil. Birde elinizdende kaçar bunlar kendilerine güvrni gelince :) Dikkat. Hadi bakayım göreyim sizi iyi düşünün platonik nereye kadar. Hayat tek geçmez...
ne güzel yazmışsın ya. gaza geldim valla.![]()
sölediklerinin hepsine katılıyorum cnm
uygulamaya çalışcam da. ondan hoşlandığımı nası belli ediyim. biraz çekingenlik var bnde. biraz da gurur yapıorum o gelsin ilgilensin die![]()