bende acı çekiyordum ama yeni birşey keşfettim bundan sonra üzülmeyeceğim herşeye pzoitif yaklaşıcam çekim yasasını okun derim bence ama ALLAHA dua etmeyide ihmal etmeyin canlarım herşey hepimiz için hayırlı olur inşallah ben benmkiyle tanıştığımda onun sevgilisi vardı ben hep göz ardı etmiştim onu sonra faceten ekledim nolcakki sınıf arkadaşım hem benm dışımda bi sürü kız ekli şimdi bana mı salça olucak sevgilisi dedim paylaştıı videoya yorum yaptım ertesi günü vdeoyu kaldırmış sonra bi gün daha geçti baktım beni silmiş ama okulda aynı hiç tavrı değişmedi gayet konuşuyuo gülüodu sonra anladım kız bunun faceine giriomuş benide silmiş tipik kıskanç sevgili işte ben benmkini yüzlemedim ama aradan baya zaman geçti o bana face ile ilgili bişi söylemişti bende seni facete göremiyorum ya diince gözlerini kaçıra kaçıra bahaneler uydurmaya başladı

tabi sevgilisinden onların tam 1. yılı dolduğunun ilk haftası ayrılmışlar büyük bişi olmalı ayrılmaları için bak o kadar gözardı ediodum hiç yanlış bi hareket yapmadım herdaim arkadaşı gibiydim bunların hepsi kader üzülme eğer o senin kısmetinse bi başkasıyla evlense bile ayrılıp sennle evlenir anladın mı bunun önüne kimse geçemez umudunu asla yitirme pozitif ol neler değiştiini grüceksin :)