Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

hadi ya.:26: noldu ki cnm? bi hbr mi aldın?

yok canım haber almadım ama olumlu bi gelişmede olduğu yokki artık iyice umudumu kestim oyüzden öyle yazdım. meğer bizim gibi olan neçok kişi varmış herkeste aynı dert. en azından sen onunla karşılaşmışsın umarım benimde karşıma çıkarda bende senin gibi cesaretimi toplayıp sohbet edebilirim

evt bizim gibi olan çok varmış cidden
senin karşılaşman zor sanırım. arkadaşların filan araya girse buluştursalar:26: başta istememiştin dimi bilemedim ki cnm inş bi karşılaşma olur..

evt bn görüom sürekli. aynı sınıftayız çünkü. o yönden şanslıyım bakalım neler olcak ilerleyen günlerde:18: çok da umudum yok aslında

arkadaşlarıma söylesem buluştururlar ama off gurur yapıyorum kendime güvenemiyorum ya beğenmezse istemezse vs vs... tam arkadaşlarımla konuşuyum diyorum kafama birsürü soru üşüşüyor. kendine güvensiz biri değilimdir aslında ama dedimya konu erkekler olunca.....
neyse hayırlısı artık bekleyip görelim zaman ne getirecek

bugüne kadar hayatıma kimse girmediği için böyle aslında bu zamana kadar bu hoşuma gidiyordu bir tane olsun tam olsun diye düşünüyordum ama şimdi sıkıntısını yaşıyorum erkekler konusunda kendime güvenimi yitirdim okulda tiyatro kulübündeyim birsürü insanın önünde rol yaparken utanmayan ben erkekler karşısında çekingen biri olup çıkıyorum ve tabi erkekleri tanımıyorum hayatıma kimseyi almamanın dezavantajı bu galiba

bnmde sevgilim olmadı hiç.bnde senin gibi düşünüodum eskiden. ama şimdi fikrim deişti tabi. çekinerek de olmuo cnm. bi yerde kırmak lazım çekingenliği. bn aşmaya çalışıorum bakalım. sen de korkma buluş bişey kaybetmezsin.

bakalım inş hayırlı haberlerle geliriz hepimiz ya havalardanmıdır nedir insan sevmek aşık olmak istiyor sanki heryer cıvıl cıvıl içimde öyle olsun istiyorum

bakalım inş hayırlı haberlerle geliriz hepimiz ya havalardanmıdır nedir insan sevmek aşık olmak istiyor sanki heryer cıvıl cıvıl içimde öyle olsun istiyorum

dimi ya. ne demişler ' gel di bahar ayları, gevşer gönül yayları'

kızlar, akşam yine aynı hareketi yaptı, yolun aşağısına inmiş bana bakarak telle konuşuyordu..:44::44::44::26::26::26:

öbür çocuğa da olumsuz haber gönderdim..olabilicek biri değil çünkü ne yazık ki çok alakasızız tarz olarak..

yok cnm şey olarak dedim ben tlf geldi bahanesiyle seni görmek için dışarı çıkıyodr diye dedim,hani karşısında kimse yoktrda o varmş numarası yapıyodr diye

kizlar banada akil verin ben onunla gorusmeye gidersem elim ayagim titrer, birbirine dolanir.. konusmayi bile beremem yaa :)
Ask boyle bi sey galiba
Off napcam yardim edin :44:

kendini telkin edip,heyecanını kontrol altına almayı başarabilirsen görüşmen güzel geçer..

klasik erkeklerin geneli öyledir, başkalarının yanında ne size alımlı bakar nede sizle çok aşırı muhabete dalar

merak ettiim cnm bide sen onun yanından tlfla konuşuyo gibi yapıpta geçsene bakalım size surat asıp içerimi giricek yoksa acaba konuştuğu kişi kızmı erkekmi diye pürdikkat seni mi dinlicek tlfla konuşurkende,karşındakinle biraz böyle komik bişeyler konuşuyo gibi tebessüm et bakalım tepkisi nolcak sinirlenip içeri girerse veya oda seni kıskandırma amaçlı sana bakarak başka kızlarla konuşursa gülüşerek,sana karşı olumlu bişey vardr bence :97:

bende böyle düşünüyorum

bende öyle düşünüyorum canım kendimi garantiye almadan yani hislerinden emin olmadan adım atmak istemiyorum ama biz bu kadar soğuk dururken bize ancak aşkını içinde taşıyamayacak kadar çok tutulanlar yaklaşabilir sonuçta biz emin olmadan adım atamıyorsak bu onlar içinde geçerli kendi adıma konuşayım benden yayılan bu negatif elektrikle bana açılacak kişinin ya çok aşık yada çok cesaretli olması gerekiyor

haaa evet haklısın o da benim aklıma gelmişti

ya o olayı yapamam ben ama onun dersindeyken telime mesaj geldiğinde yaklaşıp bakıyordu telime sonra o da kendi telini kurcalıyordu..:26:

bir de tam o sırada telim çalıyormuşşş hahaha

Son düzenleme:
kızlaaaaaaar şu anda facete online...
ilk defa
ama hemen kapamışşşşş...mesaj atıcam diye korktu heralde
ee tabii etrafında şimdi diğer hocalar vardır onun yanında..

Son düzenleme:
dün gece onu rüyamda gördüm, biz nişanlı mıymışız evli miymişiz öyle birşeyiz
ben altkattayım o üst kata merdivenlerden çıkarken sesini duyuyorum onun bir kıza küpelerin mi güzel diyordu birşeyin güzel diyordu sanki aldatıyordu beni

Son düzenleme:

canim küpeler evlilige delalettir diye biliyorum ben hayirlisi olsun insallah :)

canim küpeler evlilige delalettir diye biliyorum ben hayirlisi olsun insallah :)
bu konuyu sıkılmadan baştan sona okudum çok ilgimi çektiği bi yaram olduğu kesin benmdebenm hikayem biraz daha farklı tabi gecen yıl tanıştık yani ummadığımız anda oldu ve direk evlenmeye yönelik ilişki açısından tanıştrıldık arkadslarımız organize etti hani hep vardr başlarda gizemli olursun kaçarsın ağır yaparsın zoru oynarsın karşındaki kişi bu cididyeti kaldırabilcek kişiyse ve seni gecrcekten kafasına koyduysa napar eder aklındakileri bir bir söyler acılır onu ilk ben ekledim ve sonra msjlaştık sonrada hemn msnden ekledi ve sattlerce,günlerce, konuştuk bana tam 3 kere duygularını actı aradı peşimde koştu ürkütmeden ama ben geri çektim hep kendimi zoru oynadım durdum.("etkilendiğim halde") tuttum kendimi.. artık hiç görüşmüyoruz nerdeyse arada bahaneler yaratıp beni aradığı oldu görmek istediğini hep o söyledi. ama bi türlü eski kıvamına getremedik durumumuzu, toparlıyamadım bidaha oda.. ama bencillik bendeydi suçluyum ve pişmanım nasip böyleymiş demek istediğim bi erkek senden hoşlanıyosa ortaalama tanıştıktan sonra 1 yada 2 ayda acılır tutamaz kendini ama çekingendr gercekten bazı insanlar içinden eziktir asla belli etmezler bilemzsin..("yani eğer benm gibi gereksiz gururluysa") yinede son bi kez dene şansını benm gibi hiç bişey yapmadım, gururumdan deme sonra o keşkelr daha beter, olmamasından inan bana.. faceten eklemişsin ama bi tıkk yok ama hala bakıyo diyosun telfnla konuşuyo bunlar bir erkeğin seni gördüğünde yaptığı anlamsız hareketlerden biriumarım hikayen sana iyi bi sonuç verir ama deneyebildiğini iyi dene değerlendr derim ben belki bi şansın vardr onunla hala:89:umutsuz olma bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…