- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi tourmaline
-
hadi ya.:26: noldu ki cnm? bi hbr mi aldın?
yok canım haber almadım ama olumlu bi gelişmede olduğu yokkiartık iyice umudumu kestim oyüzden öyle yazdım. meğer bizim gibi olan neçok kişi varmış herkeste aynı dert. en azından sen onunla karşılaşmışsın umarım benimde karşıma çıkarda bende senin gibi cesaretimi toplayıp sohbet edebilirim
bugüne kadar hayatıma kimse girmediği için böyle aslında bu zamana kadar bu hoşuma gidiyordu bir tane olsun tam olsun diye düşünüyordum ama şimdi sıkıntısını yaşıyorum erkekler konusunda kendime güvenimi yitirdim okulda tiyatro kulübündeyim birsürü insanın önünde rol yaparken utanmayan ben erkekler karşısında çekingen biri olup çıkıyorum ve tabi erkekleri tanımıyorum hayatıma kimseyi almamanın dezavantajı bu galiba
bnmde sevgilim olmadı hiç.bnde senin gibi düşünüodum eskiden. ama şimdi fikrim deişti tabi.çekinerek de olmuo cnm. bi yerde kırmak lazım çekingenliği. bn aşmaya çalışıorum bakalım. sen de korkma buluş bişey kaybetmezsin.
bakalım inş hayırlı haberlerle geliriz hepimiz ya havalardanmıdır nedir insan sevmek aşık olmak istiyor sankiheryer cıvıl cıvıl içimde öyle olsun istiyorum
dimi ya. ne demişler ' gel di bahar ayları, gevşer gönül yayları'
adam aşıksa gelir ve bir şekilde konuşur,anlatır hislerini.
canım tabii ki ilk babam yanımdayken markette karşıma çıktığında bana bakıyordu selamı ben verdim ona , ama o bana cevap vermedi, babam tabii ki birşey demezdi, 3 aydır hergün gittiğim yerdeki biri sonuçta..ama sürekli karşıma çıkmasından, bana bakmasından, yolda bekleyip arkamızdan markete girmesinden babam huylanabilir diye selam vermiyordur sanırım onun yanında..düşünsene hem selam vericek hem de peşimde dolanacak, babam da o zaman mutlaka farkedecek..hatta yanımda babam varken yüzyüze karşılaştığımızda hiç yüz vermiyor bana ,yanımdan geçiyor ama sanki beni hiç tanımıyormuş gibi..ben bakıyorum arada, baksa da selam versem diye..
o telle konuşma olayını da geçen hafta duymuştum teldekine abi diyordu :d
her neyse ben onu faceten ekledikten sonra karşıma çıkmıyor artık, bu iş başlamadan bitti bence..çok üzgünümface i de hiç aktif kullanmıyor hiçbir haber alamıyorum ondan..
kizlar banada akil verin ben onunla gorusmeye gidersem elim ayagim titrer, birbirine dolanir.. konusmayi bile beremem yaa :)
Ask boyle bi sey galiba
Off napcam yardim edin :44:
öyle mi diosunhiç anlamıorum ki cnm erkekleri. bazen öyle ilgilenio yakınlık gösterio. bakıo filan. bazen de hiç ilgilenmio. ama bişey dikkatimi çekti. yanında erkek arkadaşları olduğu zaman fazla bakmıo. ama tek başınaysa mutlaka gelip konuşuo. okullarda az kaldı kapanacak. gerçi seneye daha çok görüşcez. bakalım inş bişeyler olur. cidden bana uygun birisi. bide şu çekingenliğimi yenebilsem.:18: ama yavaş yavaş açılıorum sanki
kızlar, akşam yine aynı hareketi yaptı, yolun aşağısına inmiş bana bakarak telle konuşuyordu..:44::44::44::26::26::26:
öbür çocuğa da olumsuz haber gönderdim..olabilicek biri değil çünkü ne yazık ki çok alakasızız tarz olarak..
bende böyle düşünüyorum
yok cnm şey olarak dedim ben tlf geldi bahanesiyle seni görmek için dışarı çıkıyodr diye dedim,hani karşısında kimse yoktrda o varmş numarası yapıyodr diye:9
merak ettiim cnm bide sen onun yanından tlfla konuşuyo gibi yapıpta geçsenebakalım size surat asıp içerimi giricek yoksa acaba konuştuğu kişi kızmı erkekmi diye pürdikkat seni mi dinlicek tlfla konuşurkende,karşındakinle biraz böyle komik bişeyler konuşuyo gibi tebessüm et bakalım tepkisi nolcak sinirlenip içeri girerse veya oda seni kıskandırma amaçlı sana bakarak başka kızlarla konuşursa gülüşerek,sana karşı olumlu bişey vardr bence :97:
dün gece onu rüyamda gördüm, biz nişanlı mıymışız evli miymişiz öyle birşeyiz
ben altkattayım o üst kata merdivenlerden çıkarken sesini duyuyorum onun bir kıza küpelerin mi güzel diyordu birşeyin güzel diyordu sanki aldatıyordu beni
canim küpeler evlilige delalettir diye biliyorum ben hayirlisi olsun insallah :)
bu konuyu sıkılmadan baştan sona okudum çok ilgimi çektiği bi yaram olduğu kesin benmdecanim küpeler evlilige delalettir diye biliyorum ben hayirlisi olsun insallah :)
çok güzel yazmışsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?