- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Offf bıktım bu repliklerdenBana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
19 gün içinde mi evlendiAmanın.......
Nasıl yani yaa. Nasil evlendi
Kendisine sordun mu? Ne gibi bir sebep sundu?
Ee yok artık. 19 gün içinde.Eski sevgili vakası mı?
Bkz. Cübbeli Ahmet Hoca :)Hayır canımöyle bişey yok malesef... onlar da 2.eş alıyorum ayağına aldatiyorlar. Etrafimda örnekleri var...
Bu söylediğinizin dinle ilgisi yok kişiyle ilgisi var.Cinsel anlamda arayış icinde olup aldatan erkegi kastediyorum. Genelleme yapmıyorum. Uymayanda varfır elbette bu profile...
benim yazdıklarım daha çok evlilik için geçerlidir. Sevgili olanlara degildir.
Aslinda aldatmanın tarafı yoktur. Erkek aldatmışsa kiminle aldattı? Bir erkekle mi? Başka bir hemcinsimizle....
Bana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
Kaya çilingiroğlu yakışıklı mıydı ??? o kadar çok örnek var ki güzellikle alakası yok,böyle bir kriter yok,işi matematiğe dökmeyelim sonsuz bilinmeyenli denklemi çözemeyiz.Biz kızlzr olarak hep çekici ve yakışıklı erkeklerin peşinde koşarız ama adamlar aldatınca üzülürüz.
Çok basit.
Çirkinse adam aldatamaz istese bile : )
Hem yakışıklı olsun, hem çekici olsun ve aldatmasın diyorsan, gerçekten çok zor.
Bir erkeği aldatmaya iten en büyük neden gördüğü ilgidir, o ilgiyide biz gösteriyoruz.
Kaya çilingiroğlu yakışıklı mıydı ??? o kadar çok örnek var ki güzellikle alakası yok,böyle bir kriter yok,işi matematiğe dökmeyelim sonsuz bilinmeyenli denklemi çözemeyiz.
bence ilişkinde mutlu olmaya bak.aldatsa ne olcakkki.bence insan doğası gereği tek eşli olamaz.kadınlar budurumu kolay bastırıyor ve bazı erkekler bir yere kadar.çok takılma benceYaşadığım aldatilma travmasindan çıkamıyorum. Karşıma birileri çıkıyor ana hepsine bu beni aldatır diye bakıyorum.
Bundan sonra karşılaştığım insanların sadik biri olup olmadığını nasıl anlarım. Bilgisi tecrübesi olanlar. . Lütfen yardım edin.
Dindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.
Ama sanayide marangoz olsaydı aldatamazdı karısını.
gozunle gordunmu iftira atmaBkz. Cübbeli Ahmet Hoca :)
Elaleme dini fetva veriyor kendi grup yapıyor.
2 karısı var, hiç saklamıyor ki açık açık söylüyor. Ne iftirası ayol.gozunle gordunmu iftira atma
Hiçbir sinyal vermedi. Çok güvenilir, temiz yüzlü, dindar biriydi. Ahh ah... sanki ateslerde yandım cayır cayır o günlerde. Hala etkisindeyim
Benım erkek arkadasım namaz kılıyor oruc tutuyor umreye gıdıyor ama zina yapıyor. Ben anlamıyorum hıc bu ısı.Dindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
Konularınıza baktım da... Hımmm.Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.
Ama sanayide marangoz olsaydı aldatamazdı karısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?