nasıl yani hala birlikte misinizBenım erkek arkadasım namaz kılıyor oruc tutuyor umreye gıdıyor ama zina yapıyor. Ben anlamıyorum hıc bu ısı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir erkeğin sadık bir kişiliğe sahip olduğunu çapkın olmadigini nasıl anlariz?
- Konu Sahibi neyiseda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya bence kesin aldatmaz yada bu aldatır diye bir tanı koymak mümkün değildir.
Rabbim şaşırtmasın. Ama kesinlikle özgüven şart. Kendine güven sen ilişkini yaşa, hemen kendini kaptırma biraz zmn ver duygularını tart ... Ben en azından hep öyle yaşadım ve yaşıyorum 5 senelik evliyim ve herkez benim eşim için asla seni aldatmaz diyorlar ben ise hep şu düşüncedeyim ; hayır gün gelir oda aldatabilir sevgisi bitebilir yada başka birine aşık olabilir ama mühim değil ALDATAN ALDANIR canım ve tabiki ben onu değil O BENİ KAYBEDER .NET :)
Rabbim şaşırtmasın. Ama kesinlikle özgüven şart. Kendine güven sen ilişkini yaşa, hemen kendini kaptırma biraz zmn ver duygularını tart ... Ben en azından hep öyle yaşadım ve yaşıyorum 5 senelik evliyim ve herkez benim eşim için asla seni aldatmaz diyorlar ben ise hep şu düşüncedeyim ; hayır gün gelir oda aldatabilir sevgisi bitebilir yada başka birine aşık olabilir ama mühim değil ALDATAN ALDANIR canım ve tabiki ben onu değil O BENİ KAYBEDER .NET :)
Bana da bence sen daha iyisin diyolardı biliyorum o durumu. Ama seviyodum yani gayet îyi geliyodu.doğru söylüyor benim son sevgilim %95 tarafından at hırsızı olarak tarif edilebilir. tarafsız gözle ve ayrıldığımda bakınca adama" cidden öyleymiş yaw" demiştim
ama asıl güzellik güzel bakan gözlerdeki güzellikmiş
Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.
Ama sanayide marangoz olsaydı aldatamazdı karısını.
Her kör satıcının kör alıcısı vardır. İnsanın içinde olması lazım, yoksa iş adamı olsada aldatmaz , işsiz güçsüz olsada en kötüsünü bulur ama yine aldatır. Mesleğe, cüzdana göre sadakat olmaz.
Canım öyle birisi yok en güzeli en az aldatacak olanını bulabilmekYaşadığım aldatilma travmasindan çıkamıyorum. Karşıma birileri çıkıyor ana hepsine bu beni aldatır diye bakıyorum.
Bundan sonra karşılaştığım insanların sadik biri olup olmadığını nasıl anlarım. Bilgisi tecrübesi olanlar. . Lütfen yardım edin.
Test okumustum o aklıma geldi
Yürüyorsunuz, aç ve susuz kaldınız. Yolun sonunda pasta var sizin, sizi bekliyor sonra önünüze bir ağaç cıktı . Parlak güzel kırmızı elmalar var. Etrafinda da tel örgüleri. Pekiii siz yer misiniz ? Yoksa pastanız için yürümeye devam mi edersiniz ?
Cevabınız yememse sadık bi insanmışsınız..
Yürüyorsunuz, aç ve susuz kaldınız. Yolun sonunda pasta var sizin, sizi bekliyor sonra önünüze bir ağaç cıktı . Parlak güzel kırmızı elmalar var. Etrafinda da tel örgüleri. Pekiii siz yer misiniz ? Yoksa pastanız için yürümeye devam mi edersiniz ?
Cevabınız yememse sadık bi insanmışsınız..
Ankayamazsiniz ama ipucu verir. İnstagramdan tanistiysaniz muhtemelen herkese yazıyordur kim ağa takilirsa mantigiyla. Takip ettiklerine bakın %60 ı ultra güzel kızlardan olusuyorsa çapkındır. Sizin yaninizdayken telefonla uğraşıyorsa gözleri oynuyorsa çapkındır. Yanınızdayken çok sakin,kendinden emin bir tavrı varsa da çapkındır.
Çok kıskanç hayatı zindan eden biriyse çapkın değildir. Ama öylesini zaten kimse istemez. Asosyalse de capkın değildir. Sizinle konusurken doğal davranıyorsa, heyecanlanıyorsa,saçmalıyorsa çapkın değildir. Direk öpüşelim seviselim demiyorsa bunların bahsini açmadan yeri geldikce yapıyorsa da güvenilirdir. Bazı erkekler mesajlasirken ne zaman öpüsücez vs.. gibi imalarda bulunuyor aşşırı itici. İlk bulusmada anın büyüsüne kapilıp bir seyler yasanabilir. Ama bunun telefonda muhabbetini ediyorsa arkana bakmadan kaç
Çok kıskanç hayatı zindan eden biriyse çapkın değildir. Ama öylesini zaten kimse istemez. Asosyalse de capkın değildir. Sizinle konusurken doğal davranıyorsa, heyecanlanıyorsa,saçmalıyorsa çapkın değildir. Direk öpüşelim seviselim demiyorsa bunların bahsini açmadan yeri geldikce yapıyorsa da güvenilirdir. Bazı erkekler mesajlasirken ne zaman öpüsücez vs.. gibi imalarda bulunuyor aşşırı itici. İlk bulusmada anın büyüsüne kapilıp bir seyler yasanabilir. Ama bunun telefonda muhabbetini ediyorsa arkana bakmadan kaç
Onlar daha çok yapıyor benim gördüğümDindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
Sizi kırmak istemem ama bi kaç konunuza denk gelmiş ve üzülmüştüm. Cinsel hayatınızla ilgili problem olduğu eşinizin sizi beğenmediği vs bi kaç size karşı kaba hareketi ya da kötü sözü mu bilmiyorum ama konunuzla ilgili olarak boşanma aşamasına gelmeden önce evliliginizn mutsuz olduğunu zaten görmüştüm. BUnların hiç biri aldatmaya sebep asla olamaz ama eşiniz size karşı çok seven ve sizi beğenen bir koca gibi değildi. Lütfen yanlışım varsa duzeltin siz miydiniz yoksa başka bir konu sahibi mi siz evlenmeden çok kısa bi zaman önce iptal etmek istemiş sonrada yapamayıp evlenmiştiniz bir sürü insan size evleneyim demesine rağmen yapamam deyip evlenip geri gelmiştiniz konuya. Evlenmeden bu adamın sizin için yanlış olduğu çok açık sekilde belliydi sizde gordunuz ama gormemis gibi yaptiniz. O nedenle boşverin o adamı hayatınıza bakın evliliginzde adamın size olan sadakatsiziligini düşünüp ileriki ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin çünkü zaten baştan kokmuştu balık lütfen bunu düşünün ve sizi gerçekten seven kişilere şans verin. Ve lütfen bunu gerçekten kendiniz için yakın şimdiye kadar eşiniz hayatınıza girdikten sonra açtığınız konuları tekrar okuyun ozaman gerçekleri göreceksiniz4 aylık sayilirdi