Hiçbir zaman tam emin olamazsın. Karşındaki de senden %100 emin olamaz. Ama benim sana tavsiyem sevgililiğin başında adamı serbest bırak, hiçbir haltına karışma ve gözlemle. Kıçı başı ayrı mı oynuyor, yoksa sen serbest bıraktığın halde efendi gibi mi duruyor bunu tahlil et. Baktın adam efendi devam et, yok değil totosuna tekmeyi bas.Yaşadığım aldatilma travmasindan çıkamıyorum. Karşıma birileri çıkıyor ana hepsine bu beni aldatır diye bakıyorum.
Bundan sonra karşılaştığım insanların sadik biri olup olmadığını nasıl anlarım. Bilgisi tecrübesi olanlar. . Lütfen yardım edin.
Kadınlarımızın en çok yaptığı hata şu: İlk birlikte olduklarında adamı sıkıyorlar da sıkıyorlar, Facebook, Twitter, Instagram bütün şifrelerini alıyorlar. Adamı her dakika başı arayıp kontrol ediyorlar bir halt karıştırıyor mu diye. Ee adam da çapkın da olsa bu önlemler yüzünden çapkınlık yapıp gerçek yüzünü gösteremiyor. Sonra ilişki ciddileşiyor. Söz/nişan/evlilik adam pat aldatıyor. Hanım kızımız da ağlıyor ''Eskiden böyle değildi, nasıl da kendini sakladı. '' diye. İyi de sen adama gerçek yüzünü gösterme şansı verdin mi de?
O yüzden rahat bırak ilişki başında ki gerçek yüzü ilişki ciddileşmeden göstersin.
Bir diğer mesele de paraya pula, mevkiye karakterden çok önem verme. Orta halli ama efendi mülayim bir adam, zengin yakışıklı ama çapkın bir erkekten yeğdir. Ama üzülerek söylüyorum kadınların büyük kısmı parayı pulu karaktere tercih ediyor.