• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin sadık bir kişiliğe sahip olduğunu çapkın olmadigini nasıl anlariz?

Konu yine gelmiş dine çatmış
benim yazdıklarım daha çok evlilik için geçerlidir. Sevgili olanlara degildir.

Bi başka konuda üst kattaki komşularınızın sevişirlerken çıkardığı seslerden rahatsız olduğunuzu, ne yapmanız gerektiğini sormuşsunuz.

Belki de tam da bahsettiğiniz gibi kocasını doyurmaya çalışan bi kadındı kim bilir..
Ne kadar itici öyle değil mi

Hiç bir zaman anlaşılmıyor eski erkek arkadasım ki 10 marta kadar görüşmüşüz o zaman kadar hala uğrasıyorduk ilişki adına bugün evlendigini gördüm. Ha dini bütün imanlı biriydi üzülmedim sadece hiç kimseye güvenilmeyecek olduğumu anlamam beni sarstı.

Hiç bir zaman anlaşılmıyor eski erkek arkadasım ki 10 marta kadar görüşmüşüz o zaman kadar hala uğrasıyorduk ilişki adına bugün evlendigini gördüm. Ha dini bütün imanlı biriydi üzülmedim sadece hiç kimseye güvenilmeyecek olduğumu anlamam beni sarstı.
19 gün içinde mi evlendi :( Amanın.......:stop:

Kardeşim hem allah din iman demişsin mesajlarında hem kadın doyuramıyorsa adam aldatır, iten kadındır demişsin.

Zinayı yasaklayan ayetlerde kadın iterse iş başka diye dipnot geçildi de bizim mi haberimiz yok? Tövbe haşa..

Karar ver iman bu işi çözer mi çözmez mi?
Tatlı su Müslümanı yurdum insanı işte. İşine geldiği yerde Müslüman, işine gelmeyen yerde değil. Din kuralları da yalnızca kadınları bağlar bunlara göre. Maalesef böylelerinin sayısı dini inancında samimi olanlardan fazla.

Nasıl yani yaa. Nasil evlendi :o

Kendisine sordun mu? Ne gibi bir sebep sundu?

Ee yok artık. 19 gün içinde. :KK57: Eski sevgili vakası mı?

:/

Tatlı su Müslümanı yurdum insanı işte. İşine geldiği yerde Müslüman, işine gelmeyen yerde değil. Din kuralları da yalnızca kadınları bağlar bunlara göre. Maalesef böylelerinin sayısı dini inancında samimi olanlardan fazla.

Hayır cidden mana veremedim.. Kadına da erkeğe de zina haram. İstisnası da yok üstelik. Ve hatta der ki "zinaya yaklaşmayın" yani uygulamayı bırak düşünmesi bile günah. Ama demek ki itilince başkaymış. Aklımızda bulunsun... Sorgu sual vakti itildik ey tanrım der sıyrılıveririz namaz borcumuzdan istemeden yediğimiz kul hakkından.

Sayesinde akşam vakti girdiğim günahın haddi hesabı yok. Tövbe estağfurullah ne diyeyim ki..

aslında hafiften sinyalini vermiş ama siz sevdiğiniz için sanırım görmek istememişsiniz. geçmiş olsun bundan sonra hatalarınızdan ders alıp, karşınızdaki insanı daha ince eleyip sık dokursunuz

Ne gibi sinyaller vermiş inanin hâlâ çözemedim, soktayim

şahsen bana 2 kez yalan söyleyen birinin beni aldatması beni çok şaşırtmazdı. elbette burada kasten beni yanlış yönlendirmek için söylediği yalanlardan bahsediyorum. yemekte patates yemişken pırasa yedim demesinden değil. mesela benim kızacağımı/karşı duracağımı bilerek sonuçlarıyla yüzleşip bana gerçeği söylemek yerine başı ağrımasın diye yalan söyleyen bir adam beni aldatsa ben çok şaşırmam şahsen. çünküsü ikisi de aldatmak.
elbette ufak tefek yalanlardan bahsetmiyorum ama kolaylıkla yalan söyleyebilen biri bence kolaylıkla da aldatır.
ailesini, akrabalarını çokça çekiştirirdi demişsiniz. olanı biteni size anlatması doğrudur, saklaması için bir sebep yok, konusu açılırsa anlatır ama konu orada kapanır. durup durup onu bunu çekiştiren insanlar ben merkezci ve hep kendini haklı gören insanlardır, her şeyi kendilerine hak görürler ve bu sebeple de aldatmak onlar için bir karakter meselesi değildir zaten onlar için başka bir kadınla olmak haktır.
elbette bu özellikleri taşıyan herkes aldatır demek değil, her yalan söyleyen aldatmaz, her ileri geri dedikodu yapan, fesat insan da aldatmaz ama bu özellikleri olan birine temkinli yaklaşmak araya mesefa koymak lazım.
bu özelliklere sahip biri benim gözümde "dindar ve iyi" bir insan olarak canlanmıyor, dinden bağımsız ahlaklı ve erdemli de.
ister dindar olsun ister ateist fark etmez doğru konuşup sonuçlarla yüzleşmek yerine başkalarını kandırıp yalan söyleyen ,başkalarının sürekli dedikodusunu yapan insandan hayır gelmez, hangi dine inanırsa insansın, kaç vakit namaz kılarsa kılsın.

Ne kadar beraber zaman geçirdiğiniz de önemli sonuçta, 4 ay boyunca haftada bir saat gördüğünüz kişiyi toplamda 16 saat tanımış oluyorsunuz. 4 aydır değil, lafın gelişi o. Yani aynı işyerinde çalışan biri, doğal olarak internetten tanıdığı birinden daha fazla gözlem şansı bulur. Bir tanesinde karakterinin olumsuz özelliklerini saklamaya fırsat çok bulamaz, diğerinde salladıkça sallar nasıl olsa kontrol eden yok vs.

** Bakın burası karakter farkı, ben ailesini çekiştirip bana bunları bunları yaptılar diyen adamdan soğurum, acımam. Ne diye acıyayım? Ölümlerine/hastalıklarına üzülmek ayrı, sorun çözemeyen biri olmak farklı.

Şu büyük yalan neydi ki bi de?

Son düzenleme:
hissedersiniz davranışlarından hareketlerinden.hissettirmeden yapıyosa da zaten adam uyanıktır.naparsan yap anlayamazsın.

Back
X