Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Yani daha önceden tanışıyo olmakla 3 ayda evlenşyor olmak arasında cok büyük fark var.. arkadas olarak iyidir seversin es olarak iticidir sevemezsin, ben de diğerleri gibş düşünüyorum ve 5-6 ayda evlenmek fikrş sacma diyorum, sevdimeşi ama tanışmamız evlenmemiz toplam 1 sene süren üç aylık evli biri olarak söylüyorum ki daha iyi tanımalısın karsındakini öpersin elini tutarsın bilmem tabi o sana kalmış ama evlilik için acele etmemeni tavsiye ediyorum

Allah senin evladını bizim evlatlarımızdan uzak tutsun. Ama senin oğlun gibilerin karşısına da yüzlerce adamla sevişip yiyişip her tür şeyi yapıp da gidip diktirip “ay elime erkek sinek değmedi” diyenler geliyor. Bunu da diyeyim hanım teyzecim sana. Hayırlı olsun :KK66:
Umarım öyle birisi çıkar oğluşunun karşısına çok içten diledim :halay:

evet soru gayet net

3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü

geçen hafta annelerimiz tanıştı ,

3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi

Buna siz karar vereceksiniz. Basbasa kalmak istemesinden belli istekleri var. Ama gidip gitmemek sizin elinizde. sorunuza söyle cvp vereyim ben 5 senelik evliyim kocami sarar öperim o sallamaz takmaz gibi davraniR. Ayni seyi ben yaptigimda o sarilip opmek istediginde ben izin vermem delirir ve daha cok sarilip opmek ister. Hatta beni cildirtir. Sanirim bir erkege her zaman yasaklarin daha tatli geldigini anlamissinizdir.

Kıymetim kalmazsa diye korkuyorsunuz ama 3 ayda evlenmeye ikna olmuşsunuz. Bir tutarsızlık yok mu burada?

3 ayda evlilik kararı zaten erkenken bir de hiç sarılıp öpmediğiniz bir adamla evlenmek çok büyük risk.
Bu tarz konular çok kişisel ama ben "götürmediğim" adamla evlenmem. Sonra burada "eşim çok pis, eşim kokuyor, sevişmemiz 3 dk sürüyor, e herhalde 3 dk sürecek normali bu" şeklinde konular ve yorumlar okuyoruz. İşin ucunda bir ömür geçirmek varsa bu kadar riski alamam ben.
İçinizden gelmiyorsa kendinizi zorlayıp öpmeyin tabii ki ama içinizden geliyorsa "hakkımda kötü düşünür" diye frenlemeyin kendinizi. Kötü düşünecekse zaten ayrılın, evlenmeyin o kafada biriyle.

Tamam erkekler arasındaki bu muhabbetler hos değil gerçekten ancak buna karşı çıkanlar öpmeden nasıl evlilik olurmuş filan diyorlar..Birtakım insanlar da hassasiyetlerinden dolayı evlilikten önce bu gibi seyleri yasamamaya özellıkle dikkat ediyorlar ve çoğunluğu da mutlu..Hemen genellemek yanlış bence

Hiç öpmediğin sarılmadığın adamla evlenmek bilemedim görücü usulunda normalde sevgililikte değil. Belki kokusunu sevmeyeceksin belki öpüşürken miden bulanacak ağız bakımı yoktur falan filan. Biz eşimle yalnız kalsakta bir sarılıp doysak diye gözlerdik bana çok yavan bir ilişki geldi. 3 ay diye bu yüzden garipsiyor insanlar doğal olarak daha bu kıymetim kalmaz modundayken evlilik kararı çok absürt çünkü.

Kusura bakmayın konusahıbı ama sızın dusuncenız sacma geldi. Agırda alayım benı oturaklı agır kız sansın opüsürsem Baska sey dusunur mantıgındasınız. Insan sevdıgıne sarılmak opmek ıstemez mı?Ben yaptım valla öptum sarıldım sevıstım hıcde buyu bozulmadı. 4 yıl sevgılı kaldık 1.5 yıldır evliyiz. Bu hadı sızde yapın dıye degıl yanı zıhnıyetı pıs ıse hıc bı cacık olmaz. Icınızden gelıyorsa frenlemeyın.

Konu başlığı da ayrı bir itici, alt anlam olarak kendini kullandırma çağrıştırdı da. Sarılma öpüşme karşılıklı eylemler değil mi? İnsan sevdiğine sarılır, öper. Ama yalnız kalmayı teklif edebilmek için de çok erken değil mi? Bu konu tuhaf ve itici geldi bana. İlişkiden soğutur insanı

Erkekler arasında yapılan muhabbeti siz nereden biliyorsunuz ? Ve bu muhabbete şahit olup neden hemscinsleriniz hakkında aşağılayıcı konuşmalarına izin veriyorsunuz .

Acaba kendileri çok mu düzgün ? El değmemiş gül gonca mi ?

Ben konu sahibi gibi bir erkek annesi tanıyorum. 4 erkek çocuğu var ve aynen bu muhabbetleri yapıyordu. Hatta en büyük oğluna beni almak için yanıp tutuştular, hiç suratlarına bakmıyordum bile yüz bulmasınlar diye. Maalesef hala bu zihniyetteki kadınlar yüzünden yanlış yetişen erkekler çok....Bir kadın bile böyle düşünürse bundan cesaret bulan erkek neler düşünmez.

evet soru gayet net

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
işte öpüp sarılınca büyüsü bozulan ilişkilerden, ya da istediği eline geçince kıymet bilmeyen milyonlarca erkekten biriyle 3-4 ay sonra evlenmemiş, hayatını da karartmamış olursun böylece :KK66: Bence bu senin için bi test olsun :KK66: Ha evlenince zaten bozulacak kafasındaysan da orasını bilemem :KK66:

Madem fikrimizi sordun; 3 ay evlilik karari almak için erken, öpüşmek için normal bir süre.
Hehheh bu iyidi valla evlenmeyi dusunuyorsam ben o adamin opusune,sevisine de bakarim onlar istedigi kadat not versin bende veriyorum. Belki o konuda hosuma gitmeyecek tarzi,dokusu, kokusu bunu denemeden de bodozlama bi erkekler evlenmekte buyuk risk.
Sozlendikten sonra da olabilir suan erken diyorsan. Ama anlamadigim şu! evlenme karari almişsan bana gore onun icinde erken degildir.

evet soru gayet net

Insan degerim kiymetin kalmaz diye opemedigi sarilamadigi adamla nasil iliski yurutur :işsiz:
9 yillik evliyim, oncesinde erkek arkadaslarim oldu, kimsenin agzinin icine girmedim ama degerim kacacak diye de kacmadim.
Ortami oldu sarildim da optum de.
Insaniz ya, insan duygularini yansitmadan robot gibi..
Ne bileyim..

Eğer 3 ayda sarılıp öpersek değerimiz olmazsa evlenince değerimiz azalıp bitecek mi?

hayatını erkeğin ne düşüneceği üzerine kurup da hayatını kendine dar eden pasif kadınlardan olmayın. öpmek istiyorsanız öpün sevişmek istiyorsanız sevişin.. ilk buluşmada eve gidip de sevişen tanıdığım bilirim de şimdi mutlu yuvaları var.

erkek nasıl bakar değil siz nasıl istiyorsunuz o önemli?

erkekler aralarında düzgün kız düzgün olmayan kız ayrımı yapıyolarmışmış.. kızlar yapmıyor mu sanıyorsunuz?
daha geçen gün iş yerinde stajyer kızlar konuşuyordu aman bu ezik tip iki gülüp parasını yer yollarım diyordu bir çocuk için.
siz hayatınızı erkeklerin b.ktan bakış açılarına göre yaşıyor olabilirsiniz ama artık devir değişiyor. özgür kadınlara alışacak o paşa gibi büyüttüğünüz oğullarınız..

işin daha tuhafı bu kafadaki kızlara sormak lazım fiziksel temas kurmak isteyeceğiniz bir erkekle neden sevgili oluyorsunuz?
bu tutumu anlamıyorum.
eğer bu işler tersse sevgilin olmak zorunda mı?
sevgili olalım ama öpmeyeyim, sarılmayayım, bana dokunmasın vs...
ne güzel iş..
o zaman sevgili olmanın ne anlamı var ki?
okulda/işyerindeki herhangi bir erkekle de masa başında lak lak yapabilirsin.
hem sevgilim olsun hem dokunmasın hem sarılmasın. elin adamını peşine takma o zaman çünkü erkekler de cinsel olarak etkilenmeyeceği kızla o sevgili moduna girmeyecektir.

Erkek zihniyetinden emin değilim ama benim düşünceme göre öpüşmek için üç ay normal bir süre. Bir de şöyle düşün, sonuçta evlilik demek cinsellik demek, evlendikten sorna öpüştünüz peki, bir anda ten uyumu olmadığını anladın ve hiç hoşuna gitmedi. Ne olacak o zaman? Ben hemen cinsellik yaşa demiyorum ama bazı şeyleri de anlamak için evlenmeden önce yapmak lazım. Masum bir öpücük kötü değil, kendini anlamış olursun bence. Bir de onun tarafından düşün, belki de o da aynı şeyleri hissedebilir. Bilemiyorum.

3 aydir tanidigin sevgilinle evlenirsin ya da 10 yildir tanidiginla senin bileceğin iş ama elini tutmak/sarılmak için 3 ayı kısa görüyorsun peki (evlenince doğal olarak birlikte olacaksın) 6 ay sevişmek için yeterli bir süre mi senin için? Arada bir tutarsızlık var gibi geldi bana.

Ayni seyi yazacaktim siz yazmissiniz , 6 ayda evlenmek gibi ciddi bir olaya karar verip 3 ayi opusmek icin kisa gormek bana da cok tuhaf geldi
Ben kocamla ilk tanistigim gece opustum , zaten ona dokundugumda hissetmem gereken seyleri hissetmiyorsam hayatta evlenmezdim , hatta iliskiye bile baslamam
Herkesin dusuncesi bir degildir tabi ki ama opusmek icin 3 ay cok cok uzun sure

Eğer 3 ayda sarılıp öpersek değerimiz olmazsa evlenince değerimiz azalıp bitecek mi?

hayatını erkeğin ne düşüneceği üzerine kurup da hayatını kendine dar eden pasif kadınlardan olmayın. öpmek istiyorsanız öpün sevişmek istiyorsanız sevişin.. ilk buluşmada eve gidip de sevişen tanıdığım bilirim de şimdi mutlu yuvaları var.

erkek nasıl bakar değil siz nasıl istiyorsunuz o önemli?

erkekler aralarında düzgün kız düzgün olmayan kız ayrımı yapıyolarmışmış.. kızlar yapmıyor mu sanıyorsunuz?
daha geçen gün iş yerinde stajyer kızlar konuşuyordu aman bu ezik tip iki gülüp parasını yer yollarım diyordu bir çocuk için.
siz hayatınızı erkeklerin b.ktan bakış açılarına göre yaşıyor olabilirsiniz ama artık devir değişiyor. özgür kadınlara alışacak o paşa gibi büyüttüğünüz oğullarınız..

işin daha tuhafı bu kafadaki kızlara sormak lazım fiziksel temas kurmak isteyeceğiniz bir erkekle neden sevgili oluyorsunuz?
bu tutumu anlamıyorum.
eğer bu işler tersse sevgilin olmak zorunda mı?
sevgili olalım ama öpmeyeyim, sarılmayayım, bana dokunmasın vs...
ne güzel iş..
o zaman sevgili olmanın ne anlamı var ki?
okulda/işyerindeki herhangi bir erkekle de masa başında lak lak yapabilirsin.
hem sevgilim olsun hem dokunmasın hem sarılmasın. elin adamını peşine takma o zaman çünkü erkekler de cinsel olarak etkilenmeyeceği kızla o sevgili moduna girmeyecektir.

:KK9::KK9::KK9:

X