- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.207
-
- Konu Sahibi akademisyen567
En iyisini yaparsın madem evlilik yakın sabredemiyorsa artık...evet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
o ben miyim acabailk buluşmada eve gidip de sevişen tanıdığım bilirim de şimdi mutlu yuvaları var.
o ben miyim acabaAdamla tanıştım tuttum kolundan eve getirdim 2 yıl sonra da nikahı bastım 4 yıldır evliyiz
Valla ilk eşimde de aynı sistemi kullanmıştım benimkilerde tuttu heraldeHahah ay güldüm... Herkes aynı değil, sevindim adına
Evlendikten sonra da opusmeyin, bir omur kıymetli kalin
Hele sevisirseniz hevesi de geçer, ilk geceden kiymetsiz kalirsiniz. En iyisi omur boyu araya yastik, gitsin kotu kadinlarla yapsin oyle pis seyleri, onlar degersiz siz degerli
Ya ben böyle bir şey yazacaktım, topa tutulurum diye yazamadım.... Kutluyorum. Toplumsal mesaj vermek değil niyetim de, bu tür olayların kafamzıa kötü diye yerleştirilmesi sonucunda değil mi çoğu kadın cinsellikten zevk alamıyor ve sevişme anında zirveye ulaşamıyor? Top tutmayın beni=)
Adamin hic opturursem kiymetim kalmaz mi gibi bir kaygisi yok, oysa asil asil performans kaygısı duymasi gereken erkek tarafi olmali
İste herkes kendi degerini boyle belirliyor, bir opucukle dusecek deger mi olur? Neden erkekler kaybetmekten korkmaz da kadinlar korkar, neden onlarin elini sallasa ellisi de kadinin ya terkedilirsem kaygisi... İste bunlar hep ozguven
Evlendikten sonra da opusmeyin, bir omur kıymetli kalin
Hele sevisirseniz hevesi de geçer, ilk geceden kiymetsiz kalirsiniz. En iyisi omur boyu araya yastik, gitsin kotu kadinlarla yapsin oyle pis seyleri, onlar degersiz siz degerli
Birbirlerinin gözlerini görmeden evlenenlerin ülkesinde yaşıyorsunuz desemOpusmeden evlencek noktaya nasi geldiniz ya. Evlilik mi dusunuosunuz evcilik mi anlamadi ben.
Birbirlerinin gözlerini görmeden evlenenlerin ülkesinde yaşıyorsunuz desem
Öpüşmek biraz lüx olur heralde:)))
davetine istirak etmeyen kızLARI takdir etmek yerine tek bir kizi davet edip o kizida uzmemesini tavsiye ederdim ben olsam yoksa boyle kadini denemenin bir anlami olmuyor kendide çok duzgun kalmis sayilmiyorçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Olur mu canim. Hicbir erkek gercekten hoslandigi birini optu diye buyu bozulmaz.evet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
O zaman tanışır tanışmaz bisi yaşamasın kızlar üstüne atlamıyorsa tabi . Bu erkekleri yetiştiren anneleri hep merak etmişimdir memnun oldumbenimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Oğlunuzu bu zihniyette yetistirdiginiz için üzülüyor musunuz? Onu yetistirken Nerede hata yaptığınız bizimle paylaşabilir misiniz aynı hataları yapmayalımçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...