Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Açıklama ihtiyacı duymuyorum yahu, konuyu nereden nereye çekmişsiniz Allah aşkına? Erkeklere hesap vermem evet, herkesin kendi hayatı. İsteyen kocasına seceresini çıkartabilir, isteyen çıkartmaz bana ne. Kimseyi de bu yüzden aşağılamadım burada, aşağılayan olduysa bilemem gidin ona yazın. Kimin ne yaşadığından bana ne? "Yataklarına adam alıyollaaaa, ama kocamın şeyi bamya diye boşarım" diyenlere konuşunuz efendim. Saygılar.

aldatmak zorunda nasıl kalınıyor?

bamya demesek bir yemek adı ne de olsa

Öööf. Var yani böyle düşunen insanlar

bir şey yazmayayım diyorum hala fütursuzca saldırıyorsun sonra da ben Allahtan başkasına hesap vermem yargılayamazsın sen kimsin diye çirkefleşiyorsun. yatağına aldığın adamın uzvunu beğenerek seçiyorsun ilişkiye öyle devam ediyorsun diye sana mı söyledim ki tarafıma sanki ben kendim eşimi cinsel uzvundan dolayı beğenmeyip boşanma davası açarım demişim gibi ufak aklınla aşağılamaya çalışıyorsun. sizin tipik özelliğiniz zaten ilk önce iftira edip sonra da hayatımıza karışmayın demek.

Çok güzel bir soru ve cevabını merak ediyorum.

'Karıcım çok üzgünüm seni aldatmak zorundaydım,yoksa bilirsin, yapmam böyle şeyler ama mecburdum' mu diyecek?

güzel kadın gördüm aldatmak zorundayım ama sen benimle evlenmeden önce öpüşmüştün vicdanım rahat

Hakaretin biri bin para oldu konuda rezalet. Daha da iğrençleşmeden yönetim gelse de bir an önce kapasa keşke.

Kendi kimliğine, bedenine sahip olmak istemeyen, bedenini kullanılacak bir malmış gibi gören kadınlar olduğu sürece kadın hiçbir zaman özgür olamayacak.Erkeklerin dikte ettiği kadın bedeninin her halükarda erkeğe ait olduğuna dair algı kadınların başına çok büyük işler açıyor olmasına rağmen bazı kadınların buna sahip çıkıyor olması olması çok acı bir durum.Sonra bir bakıyoruz, etraf kürtaja hayır diyen, kadının nasıl doğurması gerektiği hakkında fikir beyan eden, hatta hatta doğumda risk olursa çocuğumu yoksa anneyi mi yaşatacağına kendisinin karar vermesi gerektiği manyaklığına saplanan pek çok erkekle doluyor.Kadının bedeni kadına aittir.Erkek algılarıyla bu olaya yaklaşan kadın köleliğini sonsuza dek sürdürür.

Ek olarak sadece erkek değil insanlar çok eşlidir. Toplumsal kurallar ve sosyal evrimle tek eşliliğe geçilmiş olması, erkeği çok eşli kadını tek eşli yapmaz.Erkek cinsel organının baş bölümü diğer spermleri vajinadan temizlemek amacıyla çıkıntılı bir yuvarlaklığa sahiptir.Erkek boşaldıktan sonra ereksiyon sürse bile gidip gelme hareketini yaptığında canı acımaya başlar.Bunun nedeni de kendi spermini dışarıya çıkarmasını engellemektir.

Alfabe bizim alfabe, dil ana dilimiz. Yazım hataları ve anlatım bozuklukları var tabi ama en nihayetinde anlam bütünlügü barındıran bi cümle... de gel gelelim bu cümlede zerre akıl, insaf ve vicdan bütünlügü yok onu nasıl yapalım Aile kurmaya adanmış bakirelerin karnı burnundayken aldatıldıgı ve suçu günahı yine kendilerinde arayıp acı cektikleri bi forumda tam yazılacak cümleler, gercekten hayranlıkla okudum

Hayır kadın kadını bu denli objeleştirdikten, insan olmaktan cıkarıp fiziksel bi forma dönüstürdükten sonra erkekleri yadırgayamıyorum da artık.

Erkek üye yasak ama bence dısarıdan takip edip kendilerini gelistirsinler bak ne güzel tavsiyeler veriyo yorum sahibeleri. "Hayatım açıklayabilirim. Hic senin anladıgın gibi degil olaylar masumum ben. Aldatmak zorunda kaldım seni, mecburdum zira hatun taş gibiydi. Ha bu arada vicdanım acayip rahat, sen ben hayatında yokken kimlerle neler yasadın kim bilir? Özetle ben seni aldattım ve bu tamamen senin, secimlerinin ve gecmisinin sucu." deyin bence sayın erkek misafirlerimiz. Bakarsınız tutar. Kabul edeni var gibi gorunuyo cunku.

Kendi bu sekilde kimliksizlestiren, kişiliksizlestiren; degerini yasadıgı iliski sayısı ya da iliskilerindeki fiziksel yakınlıgın derecesi üzerinden belirleyen ya da bu sekilde belirlenmesine izin veren, kendi duygu düsünce ve isteklerini degil de birilerinin yerli yersiz yargılarını, samimiyetsiz taktiklerini sorgusuzca takip eden bütün kadınlara da sevgiler saygılar. Ne diyeyim

Bamya çıkarsa boşarsın mı?
Gülmekten gözümden yaş geldi. Bu nasıl bir şey ya?
Ay boyle karsinizdakini asagilamaya calisinca gercektrn cok modern gorunuyorsunuz.
Siz dusunmezmisiniz baska taraflara gitmeyi?
Aşağılamak ve modern görünmek arasında kurduğunuz bağlantıyı şoklar içerisinde okudum.

Yoo! Çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmayı hedefleyen bir ülkede yaşıyorum. Yani size pek uygun değil ama tabi yine de siz bilirsiniz. Mutsuz olursunuz diye sizi düşündüm ben ama yaranamıyoruz işte yahu!

Boşuna anlatıyorsunuz. Batı ne yaparsa en iyisini yapar zihniyetindekiler, bu tip ne örf dinlerim ne anane ben bakarım zevkime diyenler, yolundan dönmez. Ancak Batı çıkıp "bizim bu zihniyetimiz yüzünden ne aile kaldı ne toplum, gençler ise ayrı bir facia" derse, zevki, eğlenceyi tanrı edinmeyi bir kenara bırakıp toplumların ilerlemesini düşünürse o zaman buradaki Batı'dan daha çok Batıcılar dönüp hakkaten ya derler.

asdsdasfaf konu chp ye gelmiş ölene kadar bu sitedeyim

Bir de şey olduk, evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim yazmıştım. Ne Batı düşkünlüğümü bıraktılar, ne yatağa önüme gelen adamı almamı (yani fahişe olduğum ima edildi), ne terbiyesizliğimi... Ha bir de küçük beyinli mi ne demişti. Bana ne kardeşim, sen istersen ölene kadar sevişme sanki şey diyorum "Hepinizi zorla seviştireceğim nihahaha". Kaldı ki karşı değilim diye yatağa önüme gelen adamı alıyor mu oluyorum hemen? Kendisi bana önüne gelen hakareti etti valla, daha da üste çıkmaya çalışıyorlar. Göz ardı ettim sırf abuk bir tip yüzünden sinirlerim bozulmasın diye. Sanaldan yazışıyoruz diye ağızlarına geleni diyebileceklerini sanıyorlar, saygıdan bihaberler saygı bekliyorlar.

sıkıntı ne biliyor musun astoria, kıskançlık.. evet kıskanıyorlar, çatır çatır kıskanıyorlar ayakları üzerinde duran, gezen, yiyen, için gönlüne göre yaşayıp sonra da düzgün insanlarla evlenen insanları.. bak kaç yerde okudum kadın narindir, korunmalıdır yorumlarını.. çünkü kendileri bir güç tarafından korunmak zorunda, narin davranmaları lazım.. aç şuradaki konuları yüzde 95 i o narin kadınlar işte.. aldatılıyorum, gidecek yerim yok, işim yok, eğitimim yok, tecrübem yok diyenler.. saygı bekleyebilirler tabi beklemek bedava ama ben duymuyorum bu kesime saygı falan..

İnsanlar evlenmeden de seviştikleri için mi ilerleyemiyoruz

Ya bir de direkt namustan vurmak, fahişelik ima etmek ne kadar ayıptır, günahtır ya. Sorsan kul hakkından, günah almaktan korkarlar. Kıskançlık da değil bu başka bir şey yani, ne evlenmeden önce birliktelik yaşamak insanı çok "cool" yapıyor, ne de evlendikten sonra birliktelik yaşamak insanı çok "namuslu" yapıyor. Tamam kardeşim, senin düşünce tarzın bu benimki de bu yav. Seni bağlayan ne yani, sana ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…