- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Tam da bu saydiginiz sebeplerden dolayi islevselligine bakarak evlenin diyorsunuz..
Hmm bakis acisi tabii...
Once biz ozguruz hanimlar,erkeklere hesap vermeyiz propangandasi yapip sonra mahalledeki kadinlara aciklama yapma ihtiyaci duyma kismida ayri bir ironi
Evlenmeden önce yaptığınız şeyler.. Onda başka erkeklerle de yapmış mıdır düşüncesini uyandırır... Güzel bi kız gördüğünde sizi aldatmak zorunda kalırsa amaan karın da yapmıştır bişey olmazla vicdanını düzeltir... Evlendiğinizde bazı şüpheler duyacağı için zaman zaman sizden soğur
bamya demesek bir yemek adı ne de olsaAçıklama ihtiyacı duymuyorum yahu, konuyu nereden nereye çekmişsiniz Allah aşkına? Erkeklere hesap vermem evet, herkesin kendi hayatı. İsteyen kocasına seceresini çıkartabilir, isteyen çıkartmaz bana ne. Kimseyi de bu yüzden aşağılamadım burada, aşağılayan olduysa bilemem gidin ona yazın. Kimin ne yaşadığından bana ne? "Yataklarına adam alıyollaaaa, ama kocamın şeyi bamya diye boşarım" diyenlere konuşunuz efendim. Saygılar.
Çok güzel bir soru ve cevabını merak ediyorum.aldatmak zorunda nasıl kalınıyor?
Öööf. Var yani böyle düşunen insanlarEvlenmeden önce yaptığınız şeyler.. Onda başka erkeklerle de yapmış mıdır düşüncesini uyandırır... Güzel bi kız gördüğünde sizi aldatmak zorunda kalırsa amaan karın da yapmıştır bişey olmazla vicdanını düzeltir... Evlendiğinizde bazı şüpheler duyacağı için zaman zaman sizden soğur
bir şey yazmayayım diyorum hala fütursuzca saldırıyorsun sonra da ben Allahtan başkasına hesap vermem yargılayamazsın sen kimsin diye çirkefleşiyorsun. yatağına aldığın adamın uzvunu beğenerek seçiyorsun ilişkiye öyle devam ediyorsun diye sana mı söyledim ki tarafıma sanki ben kendim eşimi cinsel uzvundan dolayı beğenmeyip boşanma davası açarım demişim gibi ufak aklınla aşağılamaya çalışıyorsun. sizin tipik özelliğiniz zaten ilk önce iftira edip sonra da hayatımıza karışmayın demek.Açıklama ihtiyacı duymuyorum yahu, konuyu nereden nereye çekmişsiniz Allah aşkına? Erkeklere hesap vermem evet, herkesin kendi hayatı. İsteyen kocasına seceresini çıkartabilir, isteyen çıkartmaz bana ne. Kimseyi de bu yüzden aşağılamadım burada, aşağılayan olduysa bilemem gidin ona yazın. Kimin ne yaşadığından bana ne? "Yataklarına adam alıyollaaaa, ama kocamın şeyi bamya diye boşarım" diyenlere konuşunuz efendim. Saygılar.
Çok güzel bir soru ve cevabını merak ediyorum.
'Karıcım çok üzgünüm seni aldatmak zorundaydım,yoksa bilirsin, yapmam böyle şeyler ama mecburdum' mu diyecek?
Bitmiyorlardı, akın akın geliyorlardı, kk kadınları ağlıyorduÖööf. Var yani böyle düşunen insanlar
Yani erkek dusunir erkek yapar erkek erkek erkek kekrek kekrek öyhhh yaniBirmiyorlardı, akın akın geliyorlardı, kk kadınları ağlıyordu
Alfabe bizim alfabe, dil ana dilimiz. Yazım hataları ve anlatım bozuklukları var tabi ama en nihayetinde anlam bütünlügü barındıran bi cümle... de gel gelelim bu cümlede zerre akıl, insaf ve vicdan bütünlügü yok onu nasıl yapalımEvlenmeden önce yaptığınız şeyler.. Onda başka erkeklerle de yapmış mıdır düşüncesini uyandırır... Güzel bi kız gördüğünde sizi aldatmak zorunda kalırsa amaan karın da yapmıştır bişey olmazla vicdanını düzeltir... Evlendiğinizde bazı şüpheler duyacağı için zaman zaman sizden soğur
Gülmekten gözümden yaş geldi. Bu nasıl bir şey ya?Bamya çıkarsa boşarsın mı?
Aşağılamak ve modern görünmek arasında kurduğunuz bağlantıyı şoklar içerisinde okudum.Ay boyle karsinizdakini asagilamaya calisinca gercektrn cok modern gorunuyorsunuz.
Siz dusunmezmisiniz baska taraflara gitmeyi?
bir şey yazmayayım diyorum hala fütursuzca saldırıyorsun sonra da ben Allahtan başkasına hesap vermem yargılayamazsın sen kimsin diye çirkefleşiyorsun. yatağına aldığın adamın uzvunu beğenerek seçiyorsun ilişkiye öyle devam ediyorsun diye sana mı söyledim ki tarafıma sanki ben kendim eşimi cinsel uzvundan dolayı beğenmeyip boşanma davası açarım demişim gibi ufak aklınla aşağılamaya çalışıyorsun. sizin tipik özelliğiniz zaten ilk önce iftira edip sonra da hayatımıza karışmayın demek.
asdsdasfaf konu chp ye gelmişölene kadar bu sitedeyim
Bir de şey olduk, evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim yazmıştım. Ne Batı düşkünlüğümü bıraktılar, ne yatağa önüme gelen adamı almamı (yani fahişe olduğum ima edildi), ne terbiyesizliğimi... Bana ne kardeşim, sen istersen ölene kadar sevişme sanki şey diyorum "Hepinizi zorla seviştireceğim nihahaha". Kaldı ki karşı değilim diye yatağa önüme gelen adamı alıyor mu oluyorum hemen? Kendisi bana önüne gelen hakareti etti valla, daha da üste çıkmaya çalışıyorlar. Göz ardı ettim sırf abuk bir tip yüzünden sinirlerim bozulmasın diye. Sanaldan yazışıyoruz diye ağızlarına geleni diyebileceklerini sanıyorlar, saygıdan bihaberler saygı bekliyorlar.
aldatmak zorunda nasıl kalınıyor?
İnsanlar evlenmeden de seviştikleri için mi ilerleyemiyoruzBoşuna anlatıyorsunuz. Batı ne yaparsa en iyisini yapar zihniyetindekiler, bu tip ne örf dinlerim ne anane ben bakarım zevkime diyenler, yolundan dönmez. Ancak Batı çıkıp "bizim bu zihniyetimiz yüzünden ne aile kaldı ne toplum, gençler ise ayrı bir facia" derse, zevki, eğlenceyi tanrı edinmeyi bir kenara bırakıp toplumların ilerlemesini düşünürse o zaman buradaki Batı'dan daha çok Batıcılar dönüp hakkaten ya derler.
sıkıntı ne biliyor musun astoria, kıskançlık.. evet kıskanıyorlar, çatır çatır kıskanıyorlar ayakları üzerinde duran, gezen, yiyen, için gönlüne göre yaşayıp sonra da düzgün insanlarla evlenen insanları.. bak kaç yerde okudum kadın narindir, korunmalıdır yorumlarını.. çünkü kendileri bir güç tarafından korunmak zorunda, narin davranmaları lazım.. aç şuradaki konuları yüzde 95 i o narin kadınlar işte.. aldatılıyorum, gidecek yerim yok, işim yok, eğitimim yok, tecrübem yok diyenler.. saygı bekleyebilirler tabi beklemek bedava ama ben duymuyorum bu kesime saygı falan..