Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

sevişmek ayıp değil. evlenme gibi bir durumla meşru hale gelince zaten üreyen ürüyor. neden bu denli tepki gösteriyorsunuz. illa kişiler evlenmeden ilişki yaşayacak doğru olan bu tavrınız nereden geliyor? bu tavrınızı doğru bulmayanları da anında aşağılıyorsunuz...

Ben katiliyorum aslinda.. regl olan cocugu evlendirmek mi dersin, gelen suriyelileri bile iki kilo domates karsiliginda kuma olarak almak mi dersin, kucucuk bebeklere tecavuz edip serbest birakmak mi dersin.. iste bati olmasa ne guzel haberimiz olmayacakti katiliyorum size..

Kimseyi aşağılamadım. Algı oyunu yapmayın.
Doğru olan bu demiyorum okuduğunuzu anladıysanız şayet.
Kişi nasıl istiyorsa öyle yaşar. Mutsuz olacaksa da onun tercihi
Kimseyi sizin yaptığınız gibi yaftalamıyorum.
Benden size malzeme çıkmaz.
Selametle

Bu konu hassas herkesin kendi hayatı görüşü çevresi farklı
O yüzden bırakın isteyen yaşasın evliliğe kadar bekleyecem diyen beklesin ya tartışmak gereksiz
Evet bazı erkekler maalesef skor peşinde kaç tane Kızı yatağa atarsam o kadar iyi erkeğim diye düşünüyor.kız aşık oluyor birlikte oluyor adam kızı kullanıyorum mantığında .duygularını bedenini ruhunu sömürüyor.bu konuda üzülen çok kadın var .hal böyle oluncada kadınlar daha temkinli yaklaşıyor mantıklı yani
Kavun değil ki bu koklayıp anlayacan doğru erkek mi değil mi.
Öte yandan ten uyumu çok önemli.bir kadın bir erkeğe hiç dokunmadan evlenirse ilerde aralarında bir uyum olucak mı bu belirsiz sonuçta bu evlilik işin içinde cinsellik var ve çok önemli
İşte herkesin bakış açısı farklı.
Önemli olan karşındakine saygı duymak .

batı batı batı.
nedir batıyla alıp veremediğiniz.
bu siteye giriş yaptığınız aleti kırıp atın madem.
bir ahlaksızlık batıda var sanki.

Komiklik yapmıyorum. Size sizin tarzınızla cevap veriyorum.
İyi dileğiniz için teşekkürler

Batıda dönüp en fazla çok eşlilik sizde boşanmaların onda biri kadınlarınızın öldürülmesiyle sonuçlanıyor demekki bakire evlenmek bir halta yaramıyormuş dese siz ne dersiniz acaba

Ha tabii bakire olanlar asla aldatılmaz onlar kutsal kadın oldukları için üzülmezler şiddete uğramazlar boşanmazlar
Erkekler onlara pamuk gibi davranır

Yani ne denebilir bilmiyorum ki? Bir Türk olarak bir Türk'e karşı 100 yıl önce ülkemizi işgal etmiş Batı'nın pisliklerini saymaya çalışıyorum. Batı'dan daha Batıcı olmak budur galiba. Batı'nın kadına bakışını, tarihte kadına neler yaptığını anlamak istiyorsanız feminist yazını okuyun biraz. Hadi bana inanmıyorsunuz Türk olduğum için Batılı feministleri okuyun.

işte bütün mesele de bu.. neden biz yapınca fetih, onlar yapınca işgal? mavi kan mıyız biz ya da mavi kan olmak bile yeterli bir sebep mi? batının pisliklerini sayarken boğazımıza dayanmış pislikler hakkında ne düşünüyorsunuz? bu ülkede hayvanlara tecavüz ediliyor, bebekler tecavüzden ölüyor.. hak - hukuk hak getire.. batı tarihte kadına ne yapmış ilgilenemiyoruz zira ülkede ölmeden, tacize tecavüze uğramadan yaşamaya çalışıyoruz.. ve komik olan ne biliyor musunuz? yine batının icatlarıyla korumaya/ savunmaya çalışıyoruz kendimizi.. batılı feminstler gelsin 3 ay bu ülkede yaşasın, sonra konuşalım :)

Erkek için kıymetli olur musun bilemem ama, erkeklerin öpmesine sarılmasına vb izin vermediğin sürece kendin için değerli olursun, kendi değerini bilirsin. Allah için değerli olursun Ötesi var mı?

hah beyazzkirazz yorum böyle yapılır.
kendi fikrini söylersin geçersin aksi düşünenlere sataşmazsın. başkalarının hayatına kafa yormayan küçümsemeye aşağılamaya çalışmadan yapılmış güzel bir yorum.

kardeş batı yarın çarşafa girse en önce bunlar icra eder merak etmeyin. bunlara bir şey anlatmak boşa nefes tüketmekle eşdeğer.

batı batı batı.
nedir batıyla alıp veremediğiniz.
bu siteye giriş yaptığınız aleti kırıp atın madem.
bir ahlaksızlık batıda var sanki.
Avrupa'daki insanlara Müge anlının Anadolu köyündeki bir programını izletsek dehşete uğrarlar şoktan şoka girerler

Üç tane yüksek eğitimli kişi toplam üç yüz haneli köyde kimin eli kimin cebinde anlayamıyor ilişkiler o kadar karmaşık
Çocuk evlilikleri zirvede
Hayvana çocuğa tecavüz vakaları zirvede
Kadına şiddet yüzde bilmem kaç kat fazla ama batı ahlaksız biz çok ahlaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…