- 13 Ekim 2018
- 171
- 216
- 44
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Ya allah aşkına etrafınızda 3 5 insan boşandı diye böyle bir genelleme yapmak doğru mu.
19 yıllık evliyim çevremde ki insanlarda öyle
Öyle bir konuşuyorsunuz ki insanlar evlenmeden önce sevişirse boşanıyolar.
Madem sevişmek batının bozuk anlayışı sevişmeyin efendim sporla üreyin
kusura bakma sokak kültürüne fazla alışkın değilim msg ne ola ki. biraz aydınlat bizleri.msg tekrarı..
Hala komiklik yaptığınız sanıyorsunuz da baştan söyleyeyim, hiç komik değil. Siz dünyanın en harika çifti olabilirsiniz. Ama bugün Batı'dan esen rüzgar yüzünden ailelerin dağıldığını görmüyor musunuz? İçinde "w" olan bir ahlaksızlık var mesela. Nereden bulaştı bize sanıyorsunuz. Size evliliğinizde mutluluklar.
kusura bakma sokak kültürüne fazla alışkın değilim msg ne ola ki. biraz aydınlat bizleri.
Kimseyi aşağılamadım. Algı oyunu yapmayın.sevişmek ayıp değil. evlenme gibi bir durumla meşru hale gelince zaten üreyen ürüyor. neden bu denli tepki gösteriyorsunuz. illa kişiler evlenmeden ilişki yaşayacak doğru olan bu tavrınız nereden geliyor? bu tavrınızı doğru bulmayanları da anında aşağılıyorsunuz...
Yo insanların kararlarına kafa yormuyorum. Şu an nasıl giyineceğinden nasıl konuşacağına kadar taklitçilik yapanların karar diye bir şeyleri olamaz zaten. Esas mesele taklit etmektir zaten; karar ise yapacağı şey önceden düşünmeyi gerektirir. Ama düşünmeye gerek yok ki Batı en iyisini yapmış, biz de körü körüne taklit ediyoruz işte.
Hala komiklik yaptığınız sanıyorsunuz da baştan söyleyeyim, hiç komik değil. Siz dünyanın en harika çifti olabilirsiniz. Ama bugün Batı'dan esen rüzgar yüzünden ailelerin dağıldığını görmüyor musunuz? İçinde "w" olan bir ahlaksızlık var mesela. Nereden bulaştı bize sanıyorsunuz. Size evliliğinizde mutluluklar.
Komiklik yapmıyorum. Size sizin tarzınızla cevap veriyorum.Hala komiklik yaptığınız sanıyorsunuz da baştan söyleyeyim, hiç komik değil. Siz dünyanın en harika çifti olabilirsiniz. Ama bugün Batı'dan esen rüzgar yüzünden ailelerin dağıldığını görmüyor musunuz? İçinde "w" olan bir ahlaksızlık var mesela. Nereden bulaştı bize sanıyorsunuz. Size evliliğinizde mutluluklar.
Batıda dönüp en fazla çok eşlilik sizde boşanmaların onda biri kadınlarınızın öldürülmesiyle sonuçlanıyor demekki bakire evlenmek bir halta yaramıyormuş dese siz ne dersiniz acabaBoşuna anlatıyorsunuz. Batı ne yaparsa en iyisini yapar zihniyetindekiler, bu tip ne örf dinlerim ne anane ben bakarım zevkime diyenler, yolundan dönmez. Ancak Batı çıkıp "bizim bu zihniyetimiz yüzünden ne aile kaldı ne toplum, gençler ise ayrı bir facia" derse, zevki, eğlenceyi tanrı edinmeyi bir kenara bırakıp toplumların ilerlemesini düşünürse o zaman buradaki Batı'dan daha çok Batıcılar dönüp hakkaten ya derler.
Ha tabii bakire olanlar asla aldatılmaz onlar kutsal kadın oldukları için üzülmezler şiddete uğramazlar boşanmazlarEvlenmeden önce yaptığınız şeyler.. Onda başka erkeklerle de yapmış mıdır düşüncesini uyandırır... Güzel bi kız gördüğünde sizi aldatmak zorunda kalırsa amaan karın da yapmıştır bişey olmazla vicdanını düzeltir... Evlendiğinizde bazı şüpheler duyacağı için zaman zaman sizden soğur
Ben katiliyorum aslinda.. regl olan cocugu evlendirmek mi dersin, gelen suriyelileri bile iki kilo domates karsiliginda kuma olarak almak mi dersin, kucucuk bebeklere tecavuz edip serbest birakmak mi dersin.. iste bati olmasa ne guzel haberimiz olmayacakti katiliyorum size..
evet kimin atarlı ergen olduğu ortaya çıktı. özenti ergen olduğunuza tam kanaat getirdim.Asafafsffs ciddi olmazsinarkadas atesi bulmaya calisirken rahatsiz ettim seni hakkini helal et
Komiklik yapmıyorum. Size sizin tarzınızla cevap veriyorum.
İyi dileğiniz için teşekkürler
Yani ne denebilir bilmiyorum ki? Bir Türk olarak bir Türk'e karşı 100 yıl önce ülkemizi işgal etmiş Batı'nın pisliklerini saymaya çalışıyorum. Batı'dan daha Batıcı olmak budur galiba. Batı'nın kadına bakışını, tarihte kadına neler yaptığını anlamak istiyorsanız feminist yazını okuyun biraz. Hadi bana inanmıyorsunuz Türk olduğum için Batılı feministleri okuyun.
evet kimin atarlı ergen olduğu ortaya çıktı. özenti ergen olduğunuza tam kanaat getirdim.
Erkek için kıymetli olur musun bilemem ama, erkeklerin öpmesine sarılmasına vb izin vermediğin sürece kendin için değerli olursun, kendi değerini bilirsin. Allah için değerli olursun Ötesi var mı?
kardeş batı yarın çarşafa girse en önce bunlar icra eder merak etmeyin. bunlara bir şey anlatmak boşa nefes tüketmekle eşdeğer.Yani ne denebilir bilmiyorum ki? Bir Türk olarak bir Türk'e karşı 100 yıl önce ülkemizi işgal etmiş Batı'nın pisliklerini saymaya çalışıyorum. Batı'dan daha Batıcı olmak budur galiba. Batı'nın kadına bakışını, tarihte kadına neler yaptığını anlamak istiyorsanız feminist yazını okuyun biraz. Hadi bana inanmıyorsunuz Türk olduğum için Batılı feministleri okuyun.
kardeş batı yarın çarşafa girse en önce bunlar icra eder merak etmeyin. bunlara bir şey anlatmak boşa nefes tüketmekle eşdeğer.
bunlar derken?
Avrupa'daki insanlara Müge anlının Anadolu köyündeki bir programını izletsek dehşete uğrarlar şoktan şoka girerlerbatı batı batı.
nedir batıyla alıp veremediğiniz.
bu siteye giriş yaptığınız aleti kırıp atın madem.
bir ahlaksızlık batıda var sanki.