- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
-
- Konu Sahibi akademisyen567
bamya çıkma tehlikesi için de kendini kadınlar günlük zevkleri için kullandırsınlar mı?
en temel konuları anlamaktan uzak olduğunuz gayet belli. hayatın gerçeklerinden fersah fersah uzaksınız. kadın narin bir varlık. dini inancı olsa da olmasa da durum bu. her ilişkiden yara alıp çıkar. kadının korunması, ruh dünyası umrunuzda değil,sizin hayatınıza zevkleriniz dürtüleriniz yön veriyorsa yapacak birşey yok. zaten size sözüm değil. Erkeğin eline koz verecek duruma kendinizi sokmayın diyorum sadece. üst yorumdaki arkadaş da belirtmiş. en ilerici geçinen erkek bile yeri geldiği zaman kadını iğneler. siz ise elinizden seks yapma özgürlüğünüzü almışım gibi davranıyorsunuz:) naparsanız yapın yahu. Umrumda değil seks hayatınız.Aah ah cinselliğin karşılıklı zevk olduğunu söyleyip ve sevişen kadının neden kendini "kullandırıyor" olduğunu soracaktım ama gerek yok sanırım bu kadar temel bir şeyden başlamaya.
Siz bence nikahtan sonra da sevişmeyin, kullandırtmayın kendinizi mazallah seks eyleyerek.
oo chp kadın kolları başkanısın sanırım hemen olayı siyasete dökmüşsün. dinimde hırsızlık haramdır bacım. Durduk yere insanlara iftira atmak karakterinizde yer etmişse kendinizi tedavi ettirin. Cehalet sizin yorumlarınızda bolca görülüyor. kendinizce beni müslüman olarak gördünüz ya hemen saldırıyorsunuz gerici filan diye. hayata dair sıkı kurallarımız var bizim. sen kendi derdine ağla. en azından kliniklere gidip kendimi bakireyim diye erkeklere satma olayına girmiyorum. bakire olmasamda bu tarz olaylara girmem. neysem oyum hatalarımla sevaplarımla. sonra görüyoruz eski erkek arkadaşlarından aldığı virüsleri eşine aktaran kadınları yada eski kız arkadaşlarından aldığı cinsel hastalıklar nedeniyle eşini hasta edenleri.evet medeniyet sizsiniz ben gericiyim. gerici olmaktan da mutluluk duyuyorum ..
rahatça cinsel özgürlüğü savunup da kırmızı nokta olarak bamyayı algılamak daha çok komik.
Ya hahahahahahahah! Kendini zihnilerinize göre bir yer bulup oraya falan gidinsene siz? Biz burada modern ve birbirinin değerlerine saygılı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz da. Bari ayıklanırsınız..Herkes ne kadarda çağdaş!!!3 ayda tanışılıp evlenilir ewet. 10 yıl takılıp öpüşüp koklaşıp evlenenler çokmu mutluymuş acaba? Kadınlar yapmasın erkekler yapsın die bi derdimizde yok.her iki tarafta kendi hür iradesiyle davranır.nasıl bir zamanda yaşıyosak 3 ayda öpüşen değilde evlenen eleştiriliyor!!!!
kendini chp li olarak lanse eden kişilerden benzer cümleleri çok işittim ve sosyal medyada da çok gördüm. hepsini bağlamaz tabi bu sözlere takılmanız yersiz. saçmalamak sözcüğü de sizin üslup bozukluğunuz.buradaki CHP kadın kolları konusunda takıldım ben. O insanlar hiç de öyle aşağılanacak insanlar değil. Tanıdıklarım var. saçmalamışsınız.
Yoo zaten sizden icazet alacak falan değilim, tabii ki umrunuzda değil, olmamalı da zaten niye olsunen temel konuları anlamaktan uzak olduğunuz gayet belli. hayatın gerçeklerinden fersah fersah uzaksınız. kadın narin bir varlık. dini inancı olsa da olmasa da durum bu. her ilişkiden yara alıp çıkar. kadının korunması, ruh dünyası umrunuzda değil,sizin hayatınıza zevkleriniz dürtüleriniz yön veriyorsa yapacak birşey yok. zaten size sözüm değil. Erkeğin eline koz verecek duruma kendinizi sokmayın diyorum sadece. üst yorumdaki arkadaş da belirtmiş. en ilerici geçinen erkek bile yeri geldiği zaman kadını iğneler. siz ise elinizden seks yapma özgürlüğünüzü almışım gibi davranıyorsunuz:) naparsanız yapın yahu. Umrumda değil seks hayatınız.
kendini chp li olarak lanse eden kişilerden benzer cümleleri çok işittim ve sosyal medyada da çok gördüm. hepsini bağlamaz tabi bu sözlere takılmanız yersiz. saçmalamak sözcüğü de sizin üslup bozukluğunuz.
O zaman ilk geceden sonra eşlerinizde o büyü gitti. Üzüldüm valla adınıza, tüh! :/Tabi herkeste farklidir belki ama o ulasilamazlik duygusu ,büyü her neyse adı bi bozuluyor gibi ...
Yoo zaten sizden icazet alacak falan değilim, tabii ki umrunuzda değil, olmamalı da zaten niye olsun
Cinselliği kadının "kullanılması" olarak gören zihniyeti sevmiyorum sadece, şahsi değil yani savunduğunuz zihniyet için söyledim. Kaç yaşındasınız ve evli misiniz bilmiyorum ama umarım sizinle sevişmeyi sizi kullanmak olarak değerlendiren bir adam olmaz hayatınızda :)
bu toplumda çoğunluk erkekler böyle düşünür. iyiler çok azdır. AllahYoo zaten sizden icazet alacak falan değilim, tabii ki umrunuzda değil, olmamalı da zaten niye olsun
Cinselliği kadının "kullanılması" olarak gören zihniyeti sevmiyorum sadece, şahsi değil yani savunduğunuz zihniyet için söyledim. Kaç yaşındasınız ve evli misiniz bilmiyorum ama umarım sizinle sevişmeyi sizi kullanmak olarak değerlendiren bir adam olmaz hayatınızda :)
bence de. sözlerinize aynen katılıyorum. evlenmeden cinselliği savunmadığımdan dolayı benim gibi düşünen kızlar böyle tiplerle karşılaşmazlar. bence siz kendinizi düşünün.Bence tam tersi umarım sevişmeyi kullanmak olarak değerlendiren bir adam çıkar karşısına. Herkes zihniyeti neyse onu yaşamalı, öyle insanlarla karşılaşmalı.
Evlilikte de kullanılabilirsiniz. Adam istediği zaman size yanaşır, kendini tatmin eder, sizinle ilgilenmeden üç dakikada işini görüp totosunu döner, helal şekilde kullanılmış olursunuz.bu toplumda çoğunluk erkekler böyle düşünür. iyiler çok azdır. Allah
bence de. sözlerinize aynen katılıyorum. evlenmeden cinselliği savunmadığımdan dolayı benim gibi düşünen kızlar böyle tiplerle karşılaşmazlar. bence siz kendinizi düşünün.
Etrafınızda çok az iyi erkek olmasına üzüldüm.bu toplumda çoğunluk erkekler böyle düşünür. iyiler çok azdır.
evlilikte kullanılma olayından herkes beni vurmaya çalışmış. o zaman diyorum ki evlilikte kullanılsam bile Allah suçsuz olduğumu görüyor ona karşı suç işlememiş oluyorum. adamı da boşama şansım var eğer istersem. zina olayına düşmemiş oluyorum. bekarken böyle bir olay yaşarsam da hem günah işlemiş oluyorum hem de kullanılmış oluyorum. ziyan katsayım yükseliyor yani. sizin böyle sıkıntılarınız yok tabi:) hep müthiş erkeklerle evleniyorsunuz veya evlenmiyorsunuz yıllarca sevgili kalıyorsunuz. o yüzden medeni erkekleriniz tarafından terk edilince burada gelip ağlama başlığı açan da benim:) etrafınızda hep iyi erkekler var.