Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

İyi işte,bir milyon insanın yazdığı gibi günah sizin için günah,bana göre günah falan değil.Onu ne yapacağız ? Herkes kendi dinine göre yorum yapsın,burası savaş alanına dönsün o zaman.Konuya dini-siyasi yorum karıştırıp duruyorsunuz,insanlar ısrarla yasak dedikleri halde.Kibledim.
bakın tartışmayı başlatan ben değilim. genel bir yorum yaptığım halde gelip bana saldırıldı. ateist birkişi burada düşüncesini rahatça deklare ederken müslüman bir kişi kendi düşüncesini ifade edince gerici yobaz çağdışı vs saldırılara maruz kalıyor. size herşey serbest. zaten öncesinde de ceza almıştım. ceza almak sorun olmaz bu seviyesiz ortamda yazışmaya bayılmıyorum. bende hata ki burada yazdım.

Ben de erkekler gibiyim istekliyim arzuluyum cinselligi yasarim kullanilmak sa bende onu kullaniyorum ohh sefam olsun falan diyorlar ancak erkek ve kadin ayni degildir psikolojik ruhi acilardan cinsiyet karakter farklidir. Erkek kadin gibi olabilir mi anne gibi sefkatlimidir. Kadin erkek gibi koruyup kollayan cesaret gerektigi yerde cellali olabilirmi. Olamaz. Kadin kiskanctir. Erkek daha cok kiskanctir. Ve erkek ile kadinin cinselligide ayni DEGILDIR uzgunum. Erkegin cok eslilik dininde degil ruhunda var. Kadin ise tek esli yaratilmis. Dolayisi ile erkek icin her cicekten bal almak sorun degil. Ama kadin icin sorundur ya hu. Sizler bunu savununlar gercek askinizi esinizi bulana kadar bir cok erkekle denemekten ruhunuz yorulmuyor mu. Bakin dini acidan yorumlamiyorum. Herkesin kendi bilecegi is.
Ha ben de esimi denedim yani sorular sordum. Benim gibi mi diye ben kendimi bilir kendim gibi es isteme hakkimi hak bilirim. Kisi kendinden bilir isi kandirmadigim icinde kandirildigimi hic dusunmem.. hani oylesine de diktirenler denl gelir haberi bile olmaz diyirlar ben onlarinda birbirini hakettigini dusunurum. Yani ava giden avlanir. Zaten zihniyeti pis erkege kandiran kisi denk gelir diye dusunuyorum.
Saygi cercevesinde yorum yapilsa keske. Cok büyük hazimsizlik var gibi yaziliyor yorumlar.

anlamıyorum yorum yapanlar neye göre yorum yapıyor. bazı erkeklerin nasıl kişiler olduğunu tam olarak biliyormusunuz. kolay tabi başkasına buradan seçenek sunmak . adam sizi kullanıp arkadaş ortamlarında mahrem anılarınızı anlatırken hoşunuza gidiyorsa bilemem tabi.
dine göre bir yaşam görüşünüz varsa zaten bu tarz toplara hiç girmezsiniz. hayat görüşünüzde bunun yeri yoktur. ama dine göre hayatınızı belirlemiyorsanız bile karşınızdaki kişiye asla yüzde yüz güvenmeyin. ilerde sizin tavırlarınız size karşı koz olarak kullanılabilir. bunu unutmayın. içinde yaşadığınız topluma karşı yüzünüzü kızartacak bir tutum içine girmeyin. sonra çok üzülürsünüz. ben bundan etkilenmem istediğim gibi yaşarım diyorsanız zaten tavsiyeye de ihtiyacınız yoktur.

Nasıl ortamlarda nasıl erkeklerle tanıştınız bilmiyorum ama dünya sizin çevrenizden ibaret değil. Arkadaş ortamlarında mahremini geniş geniş anlatan adamlarla nerede tanışıyorsunuz merak ediyorum gerçekten. Benim karşıma hiç çıkmadı çünkü.
Kaldı ki çıksa da bir şey değişmez. Bugün ayrılsak, yarın sevgilim gidip beni tanıyan herkese "biz seviştik" diye anlatsa "ee napalım yani" şeklinde boş bakışlarla karşılaşır. Tabii benden habersiz kahvehane emmileriyle takılıyorsa bilemem. Onlar çok ayıplar kesin.

Sevişme eylemini yüz kızartıcı bulan kişilerle aynı çevrede yaşamak zorunda olanlar da gidip hymenoplasti yaptırıyor zaten. Pişmanlıkları da sevişmiş olmaları üzerine değil, böyle ikiyüzlü bir toplumda yaşadıkları içindir eminim. Gelininin kanlı çarşafına bakan kayınvalidelerin yüzünün kızardığını pek sanmıyorum çünkü.

Ben de erkekler gibiyim istekliyim arzuluyum cinselligi yasarim kullanilmak sa bende onu kullaniyorum ohh sefam olsun falan diyorlar ancak erkek ve kadin ayni degildir psikolojik ruhi acilardan cinsiyet karakter farklidir. Erkek kadin gibi olabilir mi anne gibi sefkatlimidir. Kadin erkek gibi koruyup kollayan cesaret gerektigi yerde cellali olabilirmi. Olamaz. Kadin kiskanctir. Erkek daha cok kiskanctir. Ve erkek ile kadinin cinselligide ayni DEGILDIR uzgunum. Erkegin cok eslilik dininde degil ruhunda var. Kadin ise tek esli yaratilmis. Dolayisi ile erkek icin her cicekten bal almak sorun degil. Ama kadin icin sorundur ya hu. Sizler bunu savununlar gercek askinizi esinizi bulana kadar bir cok erkekle denemekten ruhunuz yorulmuyor mu. Bakin dini acidan yorumlamiyorum. Herkesin kendi bilecegi is.
Ha ben de esimi denedim yani sorular sordum. Benim gibi mi diye ben kendimi bilir kendim gibi es isteme hakkimi hak bilirim. Kisi kendinden bilir isi kandirmadigim icinde kandirildigimi hic dusunmem.. hani oylesine de diktirenler denl gelir haberi bile olmaz diyirlar ben onlarinda birbirini hakettigini dusunurum. Yani ava giden avlanir. Zaten zihniyeti pis erkege kandiran kisi denk gelir diye dusunuyorum.
Saygi cercevesinde yorum yapilsa keske. Cok büyük hazimsizlik var gibi yaziliyor yorumlar.

Düşüncelerinizin hiç birine katılmamakla birlikte size şunu sormak isyorum; çok eşlilik erkeğin ruhunda varsa dolayısıyla bu yüzden yaptığı şeylerden sorumlu tutulmamalı, hak verilmeli öyle değil mi? O zaman kocanız sizleyken başka kadınlarla da olacak ve siz de bunu gayet normal karşılayacaksınız, doğru mu?

Düşüncelerinizin hiç birine katılmamakla birlikte size şunu sormak isyorum; çok eşlilik erkeğin ruhunda varsa dolayısıyla bu yüzden yaptığı şeylerden sorumlu tutulmamalı, hak verilmeli öyle değil mi? O zaman kocanız sizleyken başka kadınlarla da olacak ve siz de bunu gayet normal karşılayacaksınız, doğru mu?
Kesinlikle degil. Sadakat beklerim.
Asla norma karsilamam. Hep derim ki esinin namuslu sadik olmasini istiyorsan sende oyle olmalisin. Sonucta oyle yazdim ancak kadin ve erkek yuzde yuz boyledir diye iki kaliba sokamayiz tabiki. Insanlar turlu turlu.

O kadar yanlış o kadar yanlış ki neresinden tutacağımı şaşırdım. Sadece tek bir şeye cevap vereyim, kadın da erkek de doğası gereği çok eşlidir. Erkek üremek için spermlerini ulaşabildiği kadar çok dişiye vermeye çalışırken, kadın da en güçlü erkeğin spermini almak için uşraşır. Medeniyetle birlikte gelen tek eşlilik kavramı, kanunlar, örfler, gelenekler vs bizleri tek eşli olmaya zorlasa da hiç birimiz özümüzde tek eşli değiliz. Ben demiyorum bilim diyor.

O kadar yanlış o kadar yanlış ki neresinden tutacağımı şaşırdım. Sadece tek bir şeye cevap vereyim, kadın da erkek de doğası gereği çok eşlidir. Erkek üremek için spermlerini ulaşabildiği kadar çok dişiye vermeye çalışırken, kadın da en güçlü erkeğin spermini almak için uşraşır. Medeniyetle birlikte gelen tek eşlilik kavramı, kanunlar, örfler, gelenekler vs bizleri tek eşli olmaya zorlasa da hiç birimiz özümüzde tek eşli değiliz. Ben demiyorum bilim diyor.

Aynen,genlerimiz ve doğa üremeyi en fazla seviyede tutmak ister her canlı için.
Ama iyiki medeniyet bu yönde gelişmiş,bu şekildeyken sayımız 8 milyara yakın,ya çok eşli olsaydık,kim bilir nüfus ne kadar olurdu...

Benimde dusuncem bu yonde.

Yazdığınızla alakası bile yok.
Siz klasik ''erkektir yapar'' yazmışsınız,yorum sahibi arkadaş bunun cinsiyetten bağımsız olduğunu yazmış.
Zaten dünya nüfusunun yaklaşık yarı yarıya olduğunu düşünürsek,erkeklerin çok eşli olması demek kadınların da çok eşli olması zorunluluğunu getiriyor,tabii kimse onu hesap etmiyor.

Aynen,genlerimiz ve doğa üremeyi en fazla seviyede tutmak ister her canlı için.
Ama iyiki medeniyet bu yönde gelişmiş,bu şekildeyken sayımız 8 milyara yakın,ya çok eşli olsaydık,kim bilir nüfus ne kadar olurdu...
Medeniyet olmasaydı zaten doğal seleksiyon sonucu yüzde yetmişimiz telef olacağı için çok biyük fark olmazdı diye tahmin ediyorum.

Evlenmeden önce yaptığınız şeyler.. Onda başka erkeklerle de yapmış mıdır düşüncesini uyandırır... Güzel bi kız gördüğünde sizi aldatmak zorunda kalırsa amaan karın da yapmıştır bişey olmazla vicdanını düzeltir... Evlendiğinizde bazı şüpheler duyacağı için zaman zaman sizden soğur

kendini chp li olarak lanse eden kişilerden benzer cümleleri çok işittim ve sosyal medyada da çok gördüm. hepsini bağlamaz tabi bu sözlere takılmanız yersiz. saçmalamak sözcüğü de sizin üslup bozukluğunuz.
Konuyu siyasete getirmenize gerek yoktu.
CHP'li değilim ama burda herhangi bir partinin veya mensuplarının konuşulması beni rahatsız etti çünkü hem anlamsız, hem konuyla ilgisiz.

Bir de gecmisinden dolayi kiskanma mevzusu var. Belki hic konusulmazsa gecmis karsilikli iki kisininde gecmisinde birileri varsa kabul etmek zorundadirlar.Ama birinin gecmisinde birileri var digerinde yoksa bu diger kisinin basina kalkilmasina sebep olur. Bu da mutsuzlugu ic rahatsizligini getirir gene. Bu sefer kisi kendine denk olani aramak bulmak zorunda her konuda denklik sart neticede.

Ya hahahahahahahah! Kendini zihnilerinize göre bir yer bulup oraya falan gidinsene siz? Biz burada modern ve birbirinin değerlerine saygılı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz da. Bari ayıklanırsınız..

Bence de nasıl bir zamanda yaşıyorsak(!) :kahve:

Bir de rica ediyorum insanların özel hayatlarına ilgi duyacağınıza biraz Türkçe’nizi geliştirirseniz daha iyi olur, sevgilerle. :KK14:
Ay boyle karsinizdakini asagilamaya calisinca gercektrn cok modern gorunuyorsunuz.
Siz dusunmezmisiniz baska taraflara gitmeyi?

Onu geçtim boşanma davası açmak istiyorum dediğin an herkes ıncık cıncık soruyor. "Kocamın şeyi küçük ondan boşuyorum" dersen aboovv ne fahişeliğin kalır ne erkek deliliğin. Türkiye'de zor yani... Burada bile konusunu aç topa tutarlar, denemesi bedava.
Siz bosanirsaniz insanlara herseyinizi dokeceksiniz demekki .

sevismesini secerek evlenmek?
e sizde bu durumda eglenilecek evlenilecek ayrimi yapiyorsunuz farkinda degilsiniz

Siz bosanirsaniz insanlara herseyinizi dokeceksiniz demekki .

sevismesini secerek evlenmek?
e sizde bu durumda eglenilecek evlenilecek ayrimi yapiyorsunuz farkinda degilsiniz

Yoo öyle bir ayrım yapmıyorum. Yani soruluyor, Türkiye'de direkt evlenenlere "Neden çocuk yapmıyorsunuz?" diye bile soruyorlar. Karşı tarafın belki istiyor da olmuyor, belki deniyorlar olmuyor, üzer miyim kırar mıyım umurlarında değil. Bizim insanlarımızda "mahremiyet" denen bir bilinç yok haliyle her şeyiniz soruluyor, tatmin edici bir cevap alana kadar da bırakmıyorlar. Acı ama gerçek. Tabi "Kocamın şu sorunu var" demezsin ama "Mutlu değildim" dediğinizde dahi, niye neden aldatıldın mı ne yaptı noldu, bunların sorulmaması imkansız.

yoo neden komik olsun. bamya çıkmaması için evlenmeden önce cinselliği savunanlar gülücük mesajı yazmışlar. kadın eşinden memnun değilse bu yönden ötürü boşanma isteyebilir. hakkıdır da. gülünecek bir mevzu göremedim.
Neden oyle diyorsun.bu sebepten bosanmak cok komik ama bu sebepten sevgili olup ayrilmak ozgurluk.cunku onlar ozgur ruhlu bireyler

Yoo öyle bir ayrım yapmıyorum. Yani soruluyor, Türkiye'de direkt evlenenlere "Neden çocuk yapmıyorsunuz?" diye bile soruyorlar. Karşı tarafın belki istiyor da olmuyor, belki deniyorlar olmuyor, üzer miyim kırar mıyım umurlarında değil. Bizim insanlarımızda "mahremiyet" denen bir bilinç yok haliyle her şeyiniz soruluyor, tatmin edici bir cevap alana kadar da bırakmıyorlar. Acı ama gerçek. Tabi "Kocamın şu sorunu var" demezsin ama "Mutlu değildim" dediğinizde dahi, niye neden aldatıldın mı ne yaptı noldu, bunların sorulmaması imkansız.
Tam da bu saydiginiz sebeplerden dolayi islevselligine bakarak evlenin diyorsunuz..
Hmm bakis acisi tabii...
Once biz ozguruz hanimlar,erkeklere hesap vermeyiz propangandasi yapip sonra mahalledeki kadinlara aciklama yapma ihtiyaci duyma kismida ayri bir ironi

X