Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Ya bir de direkt namustan vurmak, fahişelik ima etmek ne kadar ayıptır, günahtır ya. Sorsan kul hakkından, günah almaktan korkarlar. Kıskançlık da değil bu başka bir şey yani, ne evlenmeden önce birliktelik yaşamak insanı çok "cool" yapıyor, ne de evlendikten sonra birliktelik yaşamak insanı çok "namuslu" yapıyor. Tamam kardeşim, senin düşünce tarzın bu benimki de bu yav. Seni bağlayan ne yani, sana ne?

hayır herkes onlar gibi olacak, onlar gibi düşünecek, onlar gibi yaşayacak.. yoksa ezik hissediyorlar yapacak bir şey yok..

Ben zevkin ve eğlencenin tanrılaştırılmasından bahsediyorum. Sosyolojik bir konu biraz. Boşverin. Bu konuları düşünmek, irdelemek çok "zevkli" değil. Kafanızı yormayın.

evet zevk ve eğlence sadece iki bacak arasında oluyor ve insanın sosyolojik konuları konuşacak kapasitede olup olmadığı da evlenmeden önce sevişmeyi normal görüp görmemesi kriterine bağlı zaten..
siz kafanızı yormayın asıl insanların kendi kararlarına:KK66:

Simdi cikip sevis nolcak gibi relax cumleler kuranlar olcak ama sakin kanma. Koru kendini. Hayata sex olarak bakan erkekle de beraber olma. Cok daha onemli ve değerli seyler var. Insanlarin hayati sex olmus hele kadinlarin. Bu devirde senin gibi dusunen az kiymtini bilsin namuslu birini buldy diye

Bu erkeğine bağlı olarak değişir
Açık fikirli bir erkek ilk günden öpüşsen de takmaz ama malum Türk erkeği takıntılı
Bence normal adamın biraz yakınlaşmak istemesi
Bide şu var belki yakınlaşınca birşey hissetmeyeceksiniz sen yada o ten uyumu diye birşey var sonuçta
Bunu bilemezsin işte
Belkide erkekler bazen benle öpüştü sevişti diye değil de o ten uyumunu yakalayamadığı için ayrılıyor kadınlarda beni kullandı diye düşünüyor.

Ben zevkin ve eğlencenin tanrılaştırılmasından bahsediyorum. Sosyolojik bir konu biraz. Boşverin. Bu konuları düşünmek, irdelemek çok "zevkli" değil. Kafanızı yormayın.

boğazına kadar ortadoğu bataklığına batmış birinin sosyoloji irdelemeleri bence daha çok zevkli :)

müthiş kıskanıyorum evlenmeden ilişki yaşayanları:) Eziğimdir de aynı zamanda :) bu tarz yalanlarla ancak kendinizi kandırırsınız. kadın müslümansa evlenmeden önce yakınlaşmaya soğuk bakar yoksa acı çeker yazdık. tatlıya üşüşen sinekler gibi vızıltılardan başımızı alamadık. kimin ne kadar ezik, kıskanç ve hazımsız olduğu gayet belli yorumlardan belli oluyor.

müthiş kıskanıyorum evlenmeden ilişki yaşayanları:) Eziğimdir de aynı zamanda :) bu tarz yalanlarla ancak kendinizi kandırırsınız. kadın müslümansa evlenmeden önce yakınlaşmaya soğuk bakar yoksa acı çeker yazdık. tatlıya üşüşen sinekler gibi vızıltılardan başımızı alamadık. kimin ne kadar ezik, kıskanç ve hazımsız olduğu gayet belli yorumlardan belli oluyor.

Daha kendini korumaktan aciz narin biri icin fazla atarli yorumlar bunlar annem..

Ya bakın ben komiklik peşinde değilim. Neyin ne olduğunu hepiniz iyi biliyorsunuz. Batı'nın bu bozuk anlayışı yüzünden bugün ne evlilik kaldı ne aile hayatı. Yani gözümüzün önünde olmasa bunlar çocuk kandıracaksınız.
Ya allah aşkına etrafınızda 3 5 insan boşandı diye böyle bir genelleme yapmak doğru mu.
19 yıllık evliyim çevremde ki insanlarda öyle
Öyle bir konuşuyorsunuz ki insanlar evlenmeden önce sevişirse boşanıyolar.
Madem sevişmek batının bozuk anlayışı sevişmeyin efendim sporla üreyin :KK66:

evet zevk ve eğlence sadece iki bacak arasında oluyor ve insanın sosyolojik konuları konuşacak kapasitede olup olmadığı da evlenmeden önce sevişmeyi normal görüp görmemesi kriterine bağlı zaten..
siz kafanızı yormayın asıl insanların kendi kararlarına:KK66:

Yo insanların kararlarına kafa yormuyorum. Şu an nasıl giyineceğinden nasıl konuşacağına kadar taklitçilik yapanların karar diye bir şeyleri olamaz zaten. Esas mesele taklit etmektir zaten; karar ise yapacağı şey önceden düşünmeyi gerektirir. Ama düşünmeye gerek yok ki Batı en iyisini yapmış, biz de körü körüne taklit ediyoruz işte.

Yo insanların kararlarına kafa yormuyorum. Şu an nasıl giyineceğinden nasıl konuşacağına kadar taklitçilik yapanların karar diye bir şeyleri olamaz zaten. Esas mesele taklit etmektir zaten; karar ise yapacağı şey önceden düşünmeyi gerektirir. Ama düşünmeye gerek yok ki Batı en iyisini yapmış, biz de körü körüne taklit ediyoruz işte.

etmeyin o zaman.. icatlarını kullanmayın, ürünlerini yemeyin.. ya da siz daha iyisini yapın sizi taklit etsinler..

Ya allah aşkına etrafınızda 3 5 insan boşandı diye böyle bir genelleme yapmak doğru mu.
19 yıllık evliyim çevremde ki insanlarda öyle
Öyle bir konuşuyorsunuz ki insanlar evlenmeden önce sevişirse boşanıyolar.
Madem sevişmek batının bozuk anlayışı sevişmeyin efendim sporla üreyin :KK66:

Hala komiklik yaptığınız sanıyorsunuz da baştan söyleyeyim, hiç komik değil. Siz dünyanın en harika çifti olabilirsiniz. Ama bugün Batı'dan esen rüzgar yüzünden ailelerin dağıldığını görmüyor musunuz? İçinde "w" olan bir ahlaksızlık var mesela. Nereden bulaştı bize sanıyorsunuz. Size evliliğinizde mutluluklar.

kendimi koruyabilirim. korudum da sen beni merak etme. tepeden bakan çok bilmiş yorumlar kişiye zarar verir. içi boş özgüven numaralarını başkasına sakla belki ciddiye alan olur

evet kendini koruyabiliyorsun kendi ürettiğin internet ve kendi üretimin bilgisayarla :KK53: sen ciddiye alma zaten, alsan korkarım kendimden :/

Erkek için kıymetli olur musun bilemem ama, erkeklerin öpmesine sarılmasına vb izin vermediğin sürece kendin için değerli olursun, kendi değerini bilirsin. Allah için değerli olursun Ötesi var mı?

X