Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Maalesef kötü bir zihniyet var.En açık fikirli diye düşündüm erkek bile sinirlendiği bir anında senin telefon numaranı almak için çok zorlanmadım çok kolaydın dedi.Sarılmayı,öpüşmeyi sen düşün artık.Böyle yetiştirilmişler,böyle yaşamışlar.Maalesef

bamya çıkma tehlikesi için de kendini kadınlar günlük zevkleri için kullandırsınlar mı?

Aah ah cinselliğin karşılıklı zevk olduğunu söyleyip ve sevişen kadının neden kendini "kullandırıyor" olduğunu soracaktım ama gerek yok sanırım bu kadar temel bir şeyden başlamaya.

Siz bence nikahtan sonra da sevişmeyin, kullandırtmayın kendinizi mazallah seks eyleyerek.

Benim anlamadigim isteyen istedigini yapar tecavuz taciz olmadiktan sonra gonullu olduktan sonra yapabilir tutan yok kanunlar engel degil.
Isteyen de omur boyu bakire kalir kendi gorusudur kanunlar da yine engel degil.

Isteyen zevk olarak isteyen kullanma olarak gorur .
Herkesin kendi ruhu bedeni akli var iradesi var.
Tercih serbest..

esimle ilk bulusmada opustum 6 yillik da evliyiz. icimden oyle geldi. valla eger asiksan seviyorsan taktik falan bos ya. nasil ostiyorsan oyle yasa...

Aah ah cinselliğin karşılıklı zevk olduğunu söyleyip ve sevişen kadının neden kendini "kullandırıyor" olduğunu soracaktım ama gerek yok sanırım bu kadar temel bir şeyden başlamaya.

Siz bence nikahtan sonra da sevişmeyin, kullandırtmayın kendinizi mazallah seks eyleyerek.
en temel konuları anlamaktan uzak olduğunuz gayet belli. hayatın gerçeklerinden fersah fersah uzaksınız. kadın narin bir varlık. dini inancı olsa da olmasa da durum bu. her ilişkiden yara alıp çıkar. kadının korunması, ruh dünyası umrunuzda değil,sizin hayatınıza zevkleriniz dürtüleriniz yön veriyorsa yapacak birşey yok. zaten size sözüm değil. Erkeğin eline koz verecek duruma kendinizi sokmayın diyorum sadece. üst yorumdaki arkadaş da belirtmiş. en ilerici geçinen erkek bile yeri geldiği zaman kadını iğneler. siz ise elinizden seks yapma özgürlüğünüzü almışım gibi davranıyorsunuz:) naparsanız yapın yahu. Umrumda değil seks hayatınız.

oo chp kadın kolları başkanısın sanırım hemen olayı siyasete dökmüşsün. dinimde hırsızlık haramdır bacım. Durduk yere insanlara iftira atmak karakterinizde yer etmişse kendinizi tedavi ettirin. Cehalet sizin yorumlarınızda bolca görülüyor. kendinizce beni müslüman olarak gördünüz ya hemen saldırıyorsunuz gerici filan diye. hayata dair sıkı kurallarımız var bizim. sen kendi derdine ağla. en azından kliniklere gidip kendimi bakireyim diye erkeklere satma olayına girmiyorum. bakire olmasamda bu tarz olaylara girmem. neysem oyum hatalarımla sevaplarımla. sonra görüyoruz eski erkek arkadaşlarından aldığı virüsleri eşine aktaran kadınları yada eski kız arkadaşlarından aldığı cinsel hastalıklar nedeniyle eşini hasta edenleri.evet medeniyet sizsiniz ben gericiyim. gerici olmaktan da mutluluk duyuyorum ..
rahatça cinsel özgürlüğü savunup da kırmızı nokta olarak bamyayı algılamak daha çok komik.

buradaki CHP kadın kolları konusunda takıldım ben. O insanlar hiç de öyle aşağılanacak insanlar değil. Tanıdıklarım var. saçmalamışsınız.

Ne kadar garip bazı kadınlar yahu.
Erkekler kadını deneyecek, kadın öpüşünce kötü, öpüşmezse iyi olacak..
Ya o deneyen erkek ne olacak? Bir de neyi deniyor deney mi yapıyor? bir erkekte kim oluyor da, kadını deneyecek?

Bunları onaylayan ve bununla gurur duyan anneler aynı zamanda, oğullarının sünnetini düğün dernek diyerek cümle aleme nispet olarak yaparken, bir yandan da kızları "regl" olduğunda aman kızım sakın babanın ve ya herhangi birinin yanında konuşma, ayıptır baskısıyla yetiştiriyorlar!! Sonra aynı "kız" bir marketten orkid almaya bile çekiniyor, çünkü öyle bir baskı yapılmış ki üzerinde!! Regl öyle bir ayıp gibi yerleştirilmiş ki kafasına!!

Sizin bu 2 yüzlü zihniyetinize, yazacak çok şey varda, neyse ...

Herkes ne kadarda çağdaş!!!3 ayda tanışılıp evlenilir ewet. 10 yıl takılıp öpüşüp koklaşıp evlenenler çokmu mutluymuş acaba? Kadınlar yapmasın erkekler yapsın die bi derdimizde yok.her iki tarafta kendi hür iradesiyle davranır.nasıl bir zamanda yaşıyosak 3 ayda öpüşen değilde evlenen eleştiriliyor!!!!
Ya hahahahahahahah! Kendini zihnilerinize göre bir yer bulup oraya falan gidinsene siz? Biz burada modern ve birbirinin değerlerine saygılı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz da. Bari ayıklanırsınız..

Bence de nasıl bir zamanda yaşıyorsak(!) :kahve:

Bir de rica ediyorum insanların özel hayatlarına ilgi duyacağınıza biraz Türkçe’nizi geliştirirseniz daha iyi olur, sevgilerle. :KK14:

buradaki CHP kadın kolları konusunda takıldım ben. O insanlar hiç de öyle aşağılanacak insanlar değil. Tanıdıklarım var. saçmalamışsınız.
kendini chp li olarak lanse eden kişilerden benzer cümleleri çok işittim ve sosyal medyada da çok gördüm. hepsini bağlamaz tabi bu sözlere takılmanız yersiz. saçmalamak sözcüğü de sizin üslup bozukluğunuz.

en temel konuları anlamaktan uzak olduğunuz gayet belli. hayatın gerçeklerinden fersah fersah uzaksınız. kadın narin bir varlık. dini inancı olsa da olmasa da durum bu. her ilişkiden yara alıp çıkar. kadının korunması, ruh dünyası umrunuzda değil,sizin hayatınıza zevkleriniz dürtüleriniz yön veriyorsa yapacak birşey yok. zaten size sözüm değil. Erkeğin eline koz verecek duruma kendinizi sokmayın diyorum sadece. üst yorumdaki arkadaş da belirtmiş. en ilerici geçinen erkek bile yeri geldiği zaman kadını iğneler. siz ise elinizden seks yapma özgürlüğünüzü almışım gibi davranıyorsunuz:) naparsanız yapın yahu. Umrumda değil seks hayatınız.
Yoo zaten sizden icazet alacak falan değilim, tabii ki umrunuzda değil, olmamalı da zaten niye olsun :KK70:

Cinselliği kadının "kullanılması" olarak gören zihniyeti sevmiyorum sadece, şahsi değil yani savunduğunuz zihniyet için söyledim. Kaç yaşındasınız ve evli misiniz bilmiyorum ama umarım sizinle sevişmeyi sizi kullanmak olarak değerlendiren bir adam olmaz hayatınızda :)

kendini chp li olarak lanse eden kişilerden benzer cümleleri çok işittim ve sosyal medyada da çok gördüm. hepsini bağlamaz tabi bu sözlere takılmanız yersiz. saçmalamak sözcüğü de sizin üslup bozukluğunuz.

Çok agresifsiniz. Neden? Ben de CHP karşıtlarından hep din üzerinden eleştiri yaptıklarını gördüm. Ama herkes aynı dinde olmak zorunda değil. O yüzden bence din ve siyaset gruplamasına göre eleştirileirnizi yapmayın. Saçmala derken onu kastettim şekerim.

Yoo zaten sizden icazet alacak falan değilim, tabii ki umrunuzda değil, olmamalı da zaten niye olsun :KK70:

Cinselliği kadının "kullanılması" olarak gören zihniyeti sevmiyorum sadece, şahsi değil yani savunduğunuz zihniyet için söyledim. Kaç yaşındasınız ve evli misiniz bilmiyorum ama umarım sizinle sevişmeyi sizi kullanmak olarak değerlendiren bir adam olmaz hayatınızda :)

Bence tam tersi umarım sevişmeyi kullanmak olarak değerlendiren bir adam çıkar karşısına. Herkes zihniyeti neyse onu yaşamalı, öyle insanlarla karşılaşmalı.

bu toplumda çoğunluk erkekler böyle düşünür. iyiler çok azdır. Allah
Bence tam tersi umarım sevişmeyi kullanmak olarak değerlendiren bir adam çıkar karşısına. Herkes zihniyeti neyse onu yaşamalı, öyle insanlarla karşılaşmalı.
bence de. sözlerinize aynen katılıyorum. evlenmeden cinselliği savunmadığımdan dolayı benim gibi düşünen kızlar böyle tiplerle karşılaşmazlar. bence siz kendinizi düşünün.

bu toplumda çoğunluk erkekler böyle düşünür. iyiler çok azdır. Allah

bence de. sözlerinize aynen katılıyorum. evlenmeden cinselliği savunmadığımdan dolayı benim gibi düşünen kızlar böyle tiplerle karşılaşmazlar. bence siz kendinizi düşünün.
Evlilikte de kullanılabilirsiniz. Adam istediği zaman size yanaşır, kendini tatmin eder, sizinle ilgilenmeden üç dakikada işini görüp totosunu döner, helal şekilde kullanılmış olursunuz.
Kendimi düşünecek bir durumum yok şükür. Evliyim, mutluyum, şahane cinsel hayatım var. Kimse beni kullanmadı, o zihniyetteki adamlar yanıma yaklaşamadı zaten. :halay:

bu toplumda çoğunluk erkekler böyle düşünür. iyiler çok azdır.
Etrafınızda çok az iyi erkek olmasına üzüldüm.
Benim çevremde evlenmeden önce ilişkiye girmiş kadınlar hakkında kötü düşünen erkek yok çünkü. Çevre meselesi demek ki.

Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım kendi her haltı yiyip bakire kadın isteyen birine denk gelmezsiniz. Hayır erkekte zar da yok ki anlayasınız neler yaptığını :)

İyi günler dilerim :)

Konuya siyaset bile karıştırmışsınız,bravo,nasıl başardınız acaba ?
İnsanlar birbirlerine hakaret etmeden tartışamıyorlar mı bunu çok merak ediyorum.Kimin kullanılıp(???) kimin kullanılmadığını bir nikah mı belirliyor yani ? Kimsiniz ki insanların hayat görüşünü bilmeden ''kullanılmak'' gibi bir fiili hemen yapıştırıyorsunuz ?

evlilikte kullanılma olayından herkes beni vurmaya çalışmış. o zaman diyorum ki evlilikte kullanılsam bile Allah suçsuz olduğumu görüyor ona karşı suç işlememiş oluyorum. adamı da boşama şansım var eğer istersem. zina olayına düşmemiş oluyorum. bekarken böyle bir olay yaşarsam da hem günah işlemiş oluyorum hem de kullanılmış oluyorum. ziyan katsayım yükseliyor yani. sizin böyle sıkıntılarınız yok tabi:) hep müthiş erkeklerle evleniyorsunuz veya evlenmiyorsunuz yıllarca sevgili kalıyorsunuz. o yüzden medeni erkekleriniz tarafından terk edilince burada gelip ağlama başlığı açan da benim:) etrafınızda hep iyi erkekler var.

evlilikte kullanılma olayından herkes beni vurmaya çalışmış. o zaman diyorum ki evlilikte kullanılsam bile Allah suçsuz olduğumu görüyor ona karşı suç işlememiş oluyorum. adamı da boşama şansım var eğer istersem. zina olayına düşmemiş oluyorum. bekarken böyle bir olay yaşarsam da hem günah işlemiş oluyorum hem de kullanılmış oluyorum. ziyan katsayım yükseliyor yani. sizin böyle sıkıntılarınız yok tabi:) hep müthiş erkeklerle evleniyorsunuz veya evlenmiyorsunuz yıllarca sevgili kalıyorsunuz. o yüzden medeni erkekleriniz tarafından terk edilince burada gelip ağlama başlığı açan da benim:) etrafınızda hep iyi erkekler var.

İyi işte,bir milyon insanın yazdığı gibi günah sizin için günah,bana göre günah falan değil.Onu ne yapacağız ? Herkes kendi dinine göre yorum yapsın,burası savaş alanına dönsün o zaman.Konuya dini-siyasi yorum karıştırıp duruyorsunuz,insanlar ısrarla yasak dedikleri halde.Kibledim.

X