- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi akademisyen567
Şu konuyu okudukça öpüşesim geliyor da adam yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay okudum ofiste sesli güldümŞu konuyu okudukça öpüşesim geliyor da adam yok
çok iyiŞu konuyu okudukça öpüşesim geliyor da adam yok
Ne kadar ilginç bir düşünce bu böyle..öpüşünce niye büyüsü bozulsun ki tam tersine buyulenirsiniz..robot gibi sadece konuşarakmi ifade edeceksiniz duygularınızı?Hem kimin tarafından bozulacak o büyü?O sizi basit bir kadın olarak görecek sanıyorsunuz dimi?Peki ya siz onu öyle basit görurmuydunuz sizinle öpüştü diye?Tabi ki hayır değil mi?evet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Işte bu yüzden biz kadınlarda kendi aramızda bu ayrımı yapan erkekleri iki gruba ayırıyoruzçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
anlamıyorum yorum yapanlar neye göre yorum yapıyor. bazı erkeklerin nasıl kişiler olduğunu tam olarak biliyormusunuz. kolay tabi başkasına buradan seçenek sunmak . adam sizi kullanıp arkadaş ortamlarında mahrem anılarınızı anlatırken hoşunuza gidiyorsa bilemem tabi.
dine göre bir yaşam görüşünüz varsa zaten bu tarz toplara hiç girmezsiniz. hayat görüşünüzde bunun yeri yoktur. ama dine göre hayatınızı belirlemiyorsanız bile karşınızdaki kişiye asla yüzde yüz güvenmeyin. ilerde sizin tavırlarınız size karşı koz olarak kullanılabilir. bunu unutmayın. içinde yaşadığınız topluma karşı yüzünüzü kızartacak bir tutum içine girmeyin. sonra çok üzülürsünüz. ben bundan etkilenmem istediğim gibi yaşarım diyorsanız zaten tavsiyeye de ihtiyacınız yoktur.
Mesajda erkekleri ayirt eden cumle yokbiz hayatımızı aman erkek ne der ne düşünür diye yaşamıyoruz. bu pasif tutumun da yaşadığımız sorunların temeli olduğunu biliyoruz.
s
Mesajiz hayatınızı erkeğe endekslerseniz tabii iki tarafın yaptığı bişeyi kullanma olarak algırlarsınız. erkek neyi kullanıyor biz alet miyiz, araç mıyız?
cinselliğin doğal bir olay olduğunu kabul edersen, erkek höt zöt yapmaya kalktığında dik durursan hiçbir halt edemezler..
kendinizi bir nesne gibi görüyorsan o senin meselen. ki bu kadar pasif durursan adamla bişey yaşamasan da anlatır o karaktersizlik bazı erkeklerde var. kaç kız böyle iftiralarla uğraşmak zorunda kaldı çünkü öz anne babası elin adamına inandılar kendi kızları yerine. ikincisi artık kızlar anlatıyor adam bamya çıktı falan diye siz geri kalmışsınız biraz yeni nesil gümbür gümbür geliyor.
bir de din diyorsun hiç erkeklere laf yok tabii din sadece kadınlara indi ya....
çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
ben erkeklere göre hayatını yaşayan biri hiç olmadım. hayatımda dinin özel bir yeri var. haram olduğu için zaten bu tarz olayların içine kendimi sokmuyorum. erkeklerin düşündüklerinden dolayı değil. zaten dine önem vermeyen erkeklerle de işim olmaz. dine önem vermeyen kişiler için bu yorumu yaptım.
bamya çıkma tehlikesi için de kendini kadınlar günlük zevkleri için kullandırsınlar mı?bamya çıkarsa boşarsın. en azından meşru bir iş yaparsın. siz ilericisiniz evet. gayri meşru ilişki yaşayanlar müthiş modern.. yeninesili cinsellik alanında gümbür gümbür gelmesine uzaya roket fırlatmış kadar sevinen bir insanın zihniyeti şüphelidir.
yazdıklarımdan bunu anlamışsanız pes yani.cinsellik sadece erkeklerin zevk alması için var değil mi zaten, kadınlar erkeklere zevk vermek için var hıhıı haklısınz
ben erkeklere göre hayatını yaşayan biri hiç olmadım. hayatımda dinin özel bir yeri var. haram olduğu için zaten bu tarz olayların içine kendimi sokmuyorum. erkeklerin düşündüklerinden dolayı değil. zaten dine önem vermeyen erkeklerle de işim olmaz. dine önem vermeyen kişiler için bu yorumu yaptım.
bamya çıkma tehlikesi için de kendini kadınlar günlük zevkleri için kullandırsınlar mı?bamya çıkarsa boşarsın. en azından meşru bir iş yaparsın. siz ilericisiniz evet. gayri meşru ilişki yaşayanlar müthiş modern.. yeninesili cinsellik alanında gümbür gümbür gelmesine uzaya roket fırlatmış kadar sevinen bir insanın zihniyeti şüphelidir.
Mesajda erkekleri ayirt eden cumle yok
Burasi Kadinlar Kulubu oldugundan Kadinlar derdini paylasiyor Erkekler sitede paylasim yapmiyor.
Burada bir Kadin paylasim yaptigindan ona hitap edilmis.
Keske konu farkli yerlere alakasiz seylere cekilmese..
yazdıklarımdan bunu anlamışsanız pes yani.
bamya çıkarsa boşarsın
Bamya çıkarsa boşarsın mı?