- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 40
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Bamya çıkarsa boşarsın mı?
Ay ben de oraya takıldım ))))
Ama yazamadım.
yani ne diyeyim. Hakime nasıl anlatmak lazım , hayır bu durumda nafaka da alabilir miyiz? Çok uzar bu konu.
hadi diyelim boşadı konu komşuya ne diyecek?
valla şekerim işte küçük şeylerden boşandık filan
Ahaha valla çok güldüm :) ne güzel yazmışsın :)Ben 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..
Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
ooo linç ekibi de gelmiş hele. yahu cinsellik yaşamak isteyen kadın zaten yaşıyor. gidip kiminle ne yaşıyorsa yaşasın başında mı bekleyecez. zevk almazsa zaten bunu yaşamaz. kadını aşağılamışım gibi davranıyorsunuz ya asıl kadını aşağılayan sizlersiniz.nedense günübirlik yaşayan kadınlar sıra evlenmeye gelince kızlık zarı diktirmek için klinik yollarına düşüyorlar. yalana başvuruyorlar. madem yaşantınızın hayat görüşünüzün ardındasınız nedir bu endişe. herkes kendi gibi birine denktir.
sözlerimde şunu ifade ettim tekrar ifade ediyorum zevkinize göre yaşıyorsanız zaten başkasından tavsiye almazsınız. dindarsanız bu yollara girmeyin sonunda mutlak pişmanlık yaşarsınız Allaha karşı utanırsınız. hem zevkini yaşamak isteyip hem de millet ne der diye düşünüyorsanız böyle kaygılarınız varsa evlenin millete laf ettirmeyin kendinize diyorum. umarım anlayabilmiştir bazı zatı evveller.
uzaya roket fırlatan ülkelerle cinsellik arasında bağlantı kuran kişi aklınca müslümanları aşağılıyor ya. madem öyle ozaman afrikada çıplak dolaşan cinselliğin tabu olmadığı kabilelerde var bizden müthiş üstünler evet gıpta ile baktım:))
ooo linç ekibi de gelmiş hele. yahu cinsellik yaşamak isteyen kadın zaten yaşıyor. gidip kiminle ne yaşıyorsa yaşasın başında mı bekleyecez. zevk almazsa zaten bunu yaşamaz. kadını aşağılamışım gibi davranıyorsunuz ya asıl kadını aşağılayan sizlersiniz.nedense günübirlik yaşayan kadınlar sıra evlenmeye gelince kızlık zarı diktirmek için klinik yollarına düşüyorlar. yalana başvuruyorlar. madem yaşantınızın hayat görüşünüzün ardındasınız nedir bu endişe. herkes kendi gibi birine denktir.
sözlerimde şunu ifade ettim tekrar ifade ediyorum zevkinize göre yaşıyorsanız zaten başkasından tavsiye almazsınız. dindarsanız bu yollara girmeyin sonunda mutlak pişmanlık yaşarsınız Allaha karşı utanırsınız. hem zevkini yaşamak isteyip hem de millet ne der diye düşünüyorsanız böyle kaygılarınız varsa evlenin millete laf ettirmeyin kendinize diyorum. umarım anlayabilmiştir bazı zatı evveller.
uzaya roket fırlatan ülkelerle cinsellik arasında bağlantı kuran kişi aklınca müslümanları aşağılıyor ya. madem öyle ozaman afrikada çıplak dolaşan cinselliğin tabu olmadığı kabilelerde var bizden müthiş üstünler evet gıpta ile baktım:))
ooo linç ekibi de gelmiş hele.
oo chp kadın kolları başkanısın sanırım hemen olayı siyasete dökmüşsün. dinimde hırsızlık haramdır bacım. Durduk yere insanlara iftira atmak karakterinizde yer etmişse kendinizi tedavi ettirin. Cehalet sizin yorumlarınızda bolca görülüyor. kendinizce beni müslüman olarak gördünüz ya hemen saldırıyorsunuz gerici filan diye. hayata dair sıkı kurallarımız var bizim. sen kendi derdine ağla. en azından kliniklere gidip kendimi bakireyim diye erkeklere satma olayına girmiyorum. bakire olmasamda bu tarz olaylara girmem. neysem oyum hatalarımla sevaplarımla. sonra görüyoruz eski erkek arkadaşlarından aldığı virüsleri eşine aktaran kadınları yada eski kız arkadaşlarından aldığı cinsel hastalıklar nedeniyle eşini hasta edenleri.evet medeniyet sizsiniz ben gericiyim. gerici olmaktan da mutluluk duyuyorum ..bamya çıkarsa koca boşamaya kalkacak birinden iddialı sözler bunlar.
kızlık zarı diktirmek isteyen kızlar sizin gibi zihniyetler yüzünden kendini kötü hissettiği için o yola giriyor bir nevi ortama uyumlanıyorlar kendileri de öyle ayıla bayıla bunu yapmıyor ama bizim erkeklere müstehak biraz. erkekler iki yüzlüyse kızların da öyle olması normal.. bu toplum böyle bir toplum çünkü. insanlar riyakarsa toplum da riyakar olacak.
ama onlar da azalarak bitecek zamanla yalana başvurmayacakları bir ortam oluşacak tabular kırılacak. bu yolda ilerliyoruz.
cinsellik yaşadı diye pişman(?) olanlar nedense hiç hırsızlıktan, yolsuzluktan, çalmaktan pişman olmaz. bu konular hiç gündeme gelmez varsa yoksa milleti kukusu pipisi gündem ülkede. ayrıca ne kadar kolay evlenin diyorsun öyle evlilik sadece cinsellik mi? bu kafa yüzünden millet kaldıramıyor evlenmeyi sorunlar oluyor.
afrika'yı da cinsellikte tabusu olmayan ülkelerden zannetmek de net cehalet örneğidir. kadın sünneti nerelerde yaygın açıp baktın mı mesela?
şu kullandığın her şey cinsellikte rahat olan ülkelerin eseri. acaba neden bir düşün?
yoksa afrika icadı olurdu.
cehalette ısrar etme :)
bamya çıkması ihtimaline karşı korkup önceden yatağına adam alan ve bamya çıkmadığında olayı ileriye taşımaya çalışan kadınlar olayı bana aksettirmiş. bilmiyorum o sizin korkunuz. belki boşanırım belki boşanmam yaşamadan bilemem. bamya çıkınca koşarak uzaklaşanlar evlenip bamyayla karşılaşınca kocasını boşama veren kadınları aşağılıyor. Allahım nelerle karşılaştırıyorsun aciz kulunu.
oo chp kadın kolları başkanısın sanırım hemen olayı siyasete dökmüşsün. dinimde hırsızlık haramdır bacım. Durduk yere insanlara iftira atmak karakterinizde yer etmişse kendinizi tedavi ettirin. Cehalet sizin yorumlarınızda bolca görülüyor. kendinizce beni müslüman olarak gördünüz ya hemen saldırıyorsunuz gerici filan diye. hayata dair sıkı kurallarımız var bizim. sen kendi derdine ağla. en azından kliniklere gidip kendimi bakireyim diye erkeklere satma olayına girmiyorum. bakire olmasamda bu tarz olaylara girmem. neysem oyum hatalarımla sevaplarımla. sonra görüyoruz eski erkek arkadaşlarından aldığı virüsleri eşine aktaran kadınları yada eski kız arkadaşlarından aldığı cinsel hastalıklar nedeniyle eşini hasta edenleri.evet medeniyet sizsiniz ben gericiyim. gerici olmaktan da mutluluk duyuyorum ..
rahatça cinsel özgürlüğü savunup da kırmızı nokta olarak bamyayı algılamak daha çok komik.
eğitimim sizi ikiye katlar merak etmeyin. benim için endişe duyacağınıza siz kendinize bakın. dini işin içine baştan katan ve tartışmayı başlatan sizsinizişin içine dini katan sensin. din diye tutturan sensin. banane senin dininden ama o zaman baştan demeyecektin..
cinsellikten o kadar korkuyorsun ki hemen en kötü senaryolara sarılmışsın. yok hastalıklar yok virüsler kim korkuttu seni bu kadar? cinsellik dünyadaki en güzel şeylerden birisi. sen çok yanlış yerlerden öğrenmişsin sanki millet virüslerle, hastalıklarla uğraşıyor.. bir güzel yaşıyor. sen burda korkudan bir erkeğe elini uzatamıyorsun.
bir şeyi ne kadar çok düşünürsen o kadar seni bulma ihtimali artar yani sen aman virüsler falan diye uğraşırsan kocan el ala hastalığı bulaştırır sana ki cinsellik yaşamana da gerek yok başka bulaşıcı hastalıklar da var hayatta. cinsellikle barış. kendi cinselliğini farket. ayrıca aynı mantıkla yarın ikinci, üçüncü evliliğini yapacak olsan aynı şekilde hastalık taşımayacak mısın? bamya için koca boşamayan kalkaran çok evlilik yapacaksın görünüyor. :) cinsel sağlık diye bir alan var. bu konuda yollar var. size öğretmedilerse bilemem ama herhangi bir sağlık ocağında anlatırlar.. :)
eğitimim sizi ikiye katlar merak etmeyin. benim için endişe duyacağınıza siz kendinize bakın. dini işin içine baştan katan ve tartışmayı başlatan sizsiniz
Bu zihniyete sahip bir annenin çocuğunun farklı bir zihniyete sahip olması beklenemezdi zaten.çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
sitede erkeklerin paylaşım yapmasına gerek yok maşallah erkeklerden çok erkekleri savunanlar çıkıyor...