-
- Konu Sahibi akademisyen567
evet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Yanliz götürülecek kiz diye düsündukleri kizlar hep iyi evlilikler yapip en mutlu olanlari neden bilmiyorum ama gercekten cok sansli oluyolar düzgün olanlarinda cekmedikleri cile kalmiyorçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Sanki namus bir tek kadınlara aitmiş gibi yetiştirirse anne böyle olur, haklısınızAh canım benim ya.. Deniyormuşmuş.
Oğlunuza kızların da insan olduğunu, istedikleri zaman sarılıp, öpüşebileceğini anlatmak için ne bekliyorsunuz acaba ?
ilk bulusmada eşimi dudagından ben öpmüştüm.evet soru gayet net
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
evet soru gayet net
Süperrrrilk bulusmada eşimi dudagından ben öpmüştüm.
Yanliz götürülecek kiz diye düsündukleri kizlar hep iyi evlilikler yapip en mutlu olanlari neden bilmiyorum ama gercekten cok sansli oluyolar düzgün olanlarinda cekmedikleri cile kalmiyor
ya tabi öyle sonra kızlık zarını diktirmiş kızlarla evlenip mutlu mesut yaşıyorlarçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
çok iyiymiş.Peki bunları düşünen erkekler hangi gruplara ayrılıyor ?
Kendin için kendi değerin için yapmalısın birşeylerievet soru gayet net
bunun danışılması düşündürücüDeğerlerime aykırı değil ben de bazı şeyleri ilk gecemde yaşamak istemiyorum tabii
Daha önceden yaşamak bilmek isterim
Ama bilemedim danışmak istedim
3. Bulusmada esimle öpusmustum bir guzel
Birde o öpücükte harbiden bir keramet vardi ya. O zamanlar kimseye soylemiyordum deli diyecekler diye ama sanki onu optugumde hissetmistim esimi buldugumu.