Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Yanliz götürülecek kiz diye düsündukleri kizlar hep iyi evlilikler yapip en mutlu olanlari neden bilmiyorum ama gercekten cok sansli oluyolar düzgün olanlarinda cekmedikleri cile kalmiyor

Mantıklı ve düşünen insanlar için çok saçma ama 29 yaşındayım ve tecrübe ettiğim birşey varsa o da uzak durup kendini sakladıkça kıymetli olduğun, evlenilesi kız olduğun, saygı duyuldugun....
Diyeceğim o ki sen böyle devam et...

erkek deneyemez,denediğini sanır.. öyle çomarlara da müstahak zaten.
kızların yerinde olsam oğlunuzu abaza,sapık diye afişe ederdim ben de mesela..daha yazıcam ama banlanmamak adına susuyorum, siz gibi erkek kafalı kadınların yok olmasını temenni ediyorum.

Ah canım benim ya.. Deniyormuşmuş.
Oğlunuza kızların da insan olduğunu, istedikleri zaman sarılıp, öpüşebileceğini anlatmak için ne bekliyorsunuz acaba ?
Sanki namus bir tek kadınlara aitmiş gibi yetiştirirse anne böyle olur, haklısınız

ilk bulusmada eşimi dudagından ben öpmüştüm.

Evet erkekler bişeye kolay sahip oluyorlarsa onun kıymetini bilmezler, hatta sahip olmak değil kızın ona ilgisini anladıklarında bile havalara girenleri olur. Sen yine sana çok yakınlaşmasına izin verme de, kıymet bilemeycek erkek zaten seni öpse de öpmese de elini tutmasa bile kıymet bilmeyecektir..

Öpülecek birsey varsa ben de öperim yani.
O ne öyle ya, illa erkek mi öpmek ister.
Kiz sevdin mi öp yani.
Kafada bitiyor bu isler, kafa olarak hala kadinimiz erkegin cok arkasinda kaliyor.
O zaman hemen kendini öptüren erkegi de ben istemem hodri meydan
Ilk kim öpmüstü hatirlamiyorum bile, karsilikli oluyor o isler öyle olmasin

Yanliz götürülecek kiz diye düsündukleri kizlar hep iyi evlilikler yapip en mutlu olanlari neden bilmiyorum ama gercekten cok sansli oluyolar düzgün olanlarinda cekmedikleri cile kalmiyor

Bu ayrımı yapan kadınlar olduğuna inanamıyorum hala...

Çünkü götürülecek kız olarak tanımladığınız kadınlar, kendini biliyor, değerini biliyor, karşı cinsi tanıyor, ilişki yaşamayı öğreniyor, hatalar yapıp bunlardan ders alıyor, kendine en uygun olanı seçip evlenip mutlu oluyor. Düzgün kız olarak tanımladığınız eline erkek eli değmemiş kadınlar ilişki yaşamayı bilmiyor, kendi değerinin farkında değil, karşı cinsi tanımıyor, tecrübesi yok, ilk ilgi gösteren erkekle ya da ailesinin seçtiği ile evleniyor ve genelde sonuç hüsran oluyor.

ya tabi öyle sonra kızlık zarını diktirmiş kızlarla evlenip mutlu mesut yaşıyorlar

Ten uyumuna inanıyorum eşimle ileri gitmeden birşeyler yaşadık 1 haftalık sevgiliyken eşimle ilk defa öpüştük. Daha önceden deneyimim vardı ama esim bambaşkaydı gerçekten müthiş bir elektriklenme olmuştu aramızda ❤ 2011 yılından beri beraberiz Nisan ayında 5 yılımız bitecek evliligimizin ☺ değersiz olduğumu asla düşünmüyorum bu çok yanlış bir düşünce. O şekilde düşünen insanların karakteri bozuktur bana göre çünkü kadını degersizlestiren erkek müsveddeleri düşünce gücüyle ilişkiye giriyorlar galiba. Kadın degersizse bunu düşünen erkek kesinlikle aşağılıktır.

Kendin için kendi değerin için yapmalısın birşeyleri
Kaldı ki erkek karakter yoksunu ise (bunu yıllarca anlayamayabiliyorsun) ağzınla kuş tutsan dünyanın en güzel kadını da olsan kiymetsiz oluveriyorsun

3. Bulusmada esimle öpusmustum bir guzel

Birde o öpücükte harbiden bir keramet vardi ya. O zamanlar kimseye soylemiyordum deli diyecekler diye ama sanki onu optugumde hissetmistim esimi buldugumu.

tamamen seninle alakalı.senin gönlün nasıl istiyorsa.benim prensiplerim vardı misal.bazı şeyleri sadece evleneceğim adamla yaşamak istedim ve ona göre bi yol izledim.adamı özel gördüğümden değil sadece kendimi özel hissettiğim için.karşındaki adam saygı duyarsa buna eyvallah yoksa yol ve kapı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…