Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Benim de neredeyse 18 yaşında bir oğlum var, getirilecek götürülecek kadın manasında cümle kursam, benden tiksinir, o böyle bir cümle kırsa bir kadın olarak inanılmaz kalbim kırılır.Keşke gençler kahvehane kültürüyle büyümese, daha entelektüel, daha vizyon sahibi, kültürlü ve saygılı olsa.Sırf böyle bir çocuk yetiştirdim diye çekmediğim eziyette kalmadı bu arada.Tüm okullarda sürekli sorun yaşadık.İnsana saygı duyan, terbiyeli, derinliği olan bir çocuk gördükleri anda ötekileştirip psikolojik şiddet uygulamaya başlıyorlar.Konuya yorum yazan üye bu yönden şanslı olsa gerek.Çoğunluğa dahil bir çocuk yetiştirmiş.
Size yüzde yüz katılıyorum. Bir gün oğlum gelip de bana "anne sen bilmezsin eğlenecek kız başka evlenecek başka" dese;herşeyden önce kendimi sorgularım, ben bu çocuğu yetiştirirken nerede hata yaptım diye kendi kendimi yerim.

Size yüzde yüz katılıyorum. Bir gün oğlum gelip de bana "anne sen bilmezsin eğlenecek kız başka evlenecek başka" dese;herşeyden önce kendimi sorgularım, ben bu çocuğu yetiştirirken nerede hata yaptım diye kendi kendimi yerim.
Bu saçma yorumu yazan üye sorgulamaz, çünkü zaten kendisi aynı zihniyette ve böyle düşünmesi için yetiştirmiş oğlunu.Kendisi ahlakçılık dışında hiçbir meziyete sahip olmayan, aynaya baktığında kendisini renkler bütünü olarak görmeyen insanlarda çokça görüyorum bu tavrı.Can hıraş sarılıyorlar bu sahte güya erdeme.Kendini tanımla, kimsin sence sen diye bir soru gelse, iteatkarım, elime erkek eli değmedi, çok iyi perde yıkarım, harika gelinim vs gibi şeyler sayacaklardır.Ama bu saydıklarının içinde bir tane bile kendileri olmaya örnek teşkil edecek özellik yoktur.Koskoca hayatı başkalarının algılarına göre yaşayan kurulu robotlar olduklarını bile anlayamayacaklar maalesef.İşte çocukları olursa da böyle yetiştiriyorlar.

evet soru gayet net

3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü

geçen hafta annelerimiz tanıştı ,

3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
sanki biraz saçma gibi , sonuçta kim istemez ki sevdiğine sarılmayı , öpmeyi elini tutmayı, daha fazla ileri gitmezsiniz olur biter canım :)

Bu saçma yorumu yazan üye sorgulamaz, çünkü zaten kendisi aynı zihniyette ve böyle düşünmesi için yetiştirmiş oğlunu.Kendisi ahlakçılık dışında hiçbir meziyete sahip olmayan, aynaya baktığında kendisini renkler bütünü olarak görmeyen insanlarda çokça görüyorum bu tavrı.Can hıraş sarılıyorlar bu sahte güya erdeme.Kendini tanımla, kimsin sence sen diye bir soru gelse, iteatkarım, elime erkek eli değmedi, çok iyi perde yıkarım, harika gelinim vs gibi şeyler sayacaklardır.Ama bu saydıklarının içinde bir tane bile kendileri olmaya örnek teşkil edecek özellik yoktur.Koskoca hayatı başkalarının algılarına göre yaşayan kurulu robotlar olduklarını bile anlayamayacaklar maalesef.İşte çocukları olursa da böyle yetiştiriyorlar.
Evet, maalesef öyle. Çocuklarımız için en büyük dileğim;hayatları boyunca aklı hür, vicdanlı, düşünme gücü son derece gelişmiş insanlarla tanışmaları. Bizi sürekli geriye iten şu saçma sapan ataerkil sistemin bir an önce yok olması da en büyük arzularımdan biridir.

Herkes için aynı olmuyor ama bizde eşimle 3ayda evlilik kararı aldık 6 ay sonra evlendik toplamda 9 ay sevgili nişanlı döneminiz oldu ama biz her gün mutlaka görüşüyorduk birbirimizi aynı evde yaşar gibi tanışmıştık artık evlenince kaldığımız yerden devam ettik çok şükür hiç bişey değişmedi herşey ilk gunku heycaninda
%5'lik dilimdesiniz demek ki. İstisnalar kaideyi bozmaz.

evet soru gayet net

3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü

geçen hafta annelerimiz tanıştı ,

3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...

Lütfen oğlunuzu önce "insan" olarak yetiştirin ve karşı cinsin de "insan" olduğunu öğretin.

3 ayda insan nasıl öpüşmez koklaşmaz sevdiğiyle ? Tabiki benim düşüncem herkes yapmak zorunda değil de ten uyumu diye bir gerçek de var ve erkeklerin bir çoğu buna dikkat eder. En azından benim çevremdekiler öyle (kadınları "götürülecek" ya da "düzgün" olarak gruplamadıklarından biliyorum :halay:

Kadın haklarını sonuna kadar savunurum. Özgürlüğü de. Sol görüşlü bir insanım. Yetişkin bir erkek veya yetişkin bir kadın evlenmeden öpüşebilir de, birlikte de olabilir. En doğal hakkı. Öpüşmeyi, birlikte olmayı anormal gören zihniyet anormal. Lakin cinselliği bastırmak nasıl sağlıksız bir durumsa, cinselliği sürekli ön plana çıkartmak da o kadar sağlıksız bir durum. Her şey cinsellik değil. Ve özgürlük de yalnızca istediğin kişiyle birlikte olmaktan ibaret değil. Ben ne kadınlar tanıyorum evlenmeden birlikte olabiliyor, ama birlikte olduğu erkekten baskı görüyor, hatta şiddete uğruyor:KK43: E hani özgürlük nerede? Bir kadın kendi ayakları üstünde durabiliyor mu, fikirlerini istediği gibi beyan edebiliyor mu... Asıl bunlardır bir kadını özgür yapan,bence. Yoksa her istediği kişiyle birlikte olabilen her kadın özgürdür diye bir şey yok. Dediğim gibi cinselliği bastırmak ne kadar anormalse göklere çıkarmak da o kadar anormal... Son zamanlarda bazı insanlar türedi. Evlenmeden önce birlikte olmayan kadına tabiri caizse ezik gözüyle bakıyorlar. Ben şahsen evlenmeden de birlikte olurum, ama evlenmeden önce kendi hür iradesiyle birlikte olmak istemeyen kadına da zavallı gözüyle bakmam. O da onun tercihi. Ben evlenmeden önce birlikte olurum o bana karışamaz, o evlenmeden önce birlikte olmaz. Ben de ona karışamam. İsterse evlenmeden önce sevgilisini öpmez bile. Kime ne ki?

Boyle konularin acilmasinda iki tane Uc noktada cevaplar olabiliyor.
Yani bu kisisel gorus meselesi nasil ne giyildigi sorulmuyorsa bu da sorulmamali kendi dogrulariniz uygulamalisiniz ki sizi siz yapan onlardir.

Kiminin dogrusu kiminin yanlisidir.
Kimine iyi gelen kimine kotu gelir yaramaz.

Evet iğrenilecek bir durum, ciddi ilişki yaşadığı sevgilisi kendisiyle birlikte oldu diye evlenmekte tereddüt yaşayan bir erkek tanıyorum.”Evlensem mi ?”diye arkadaşlarına danışan bir karaktersiz.

Halbuki o iliski tek basina yasanmadi. Cinsellik karsilikli tatmindir, ciftler dogacak olumlu olumsuz herseyi goze aliyorlarsa cinsellik yasasinlar. Hakikaten boyle bir erkek musfettesi sonunda ciddi dusunmuyorsa ya kiza dokunmayacakti ya da baskalarina danismak yerine kararini verip gereken neyse onu yapacakti. 2 dk lik zevk icin degmez kimsenin ahina girmeye...

Evet iğrenilecek bir durum, ciddi ilişki yaşadığı sevgilisi kendisiyle birlikte oldu diye evlenmekte tereddüt yaşayan bir erkek tanıyorum.”Evlensem mi ?”diye arkadaşlarına danışan bir karaktersiz.

Öylesini bende tanıyorum. İlişki yaşarken iyi, evlenmeye gelince tüh kaka.

Peki bunları düşünen erkekler hangi gruplara ayrılıyor ?
1) öptüğü bir şeyler yaşadığı kıza fah***e muamelesi yapan şerefs*zler var.Kıza bu yönde bin türlü ısrar etse de kız başta evet demeyip sonra ikna olsada. Yani akillari sira heveslerini alıp bırakan şerefs*zler.
Bir de zaten kız rahat bununla birşeyler yazabilirim dur yanasayim kafasında olan serefs*zler var. Sonrada garibim kız romantik hayallere dalmışken terkedilmistir.
2) kendisi zinaya yaklasmamis karsisindaki kizdanda bunu bekleyen adamlar var

Bir de kendisi kızlarla ilişkiler yaşayan kendi gibi düşünen kızlarla yoluna devam eden. Kendi gibi düşünmeyenleri değiştirmeye kandirmaya çalışmayan erkekler var. Bunlar da adam sinifina girer. Yani kimseyi denemeyen kandirmayan ahini almayan erkeklerde adamdır.

Yani bence sadece kızları deneyen eglenilecek kız evlenilecek kız diye kategorilere ayıran serefs*zler bir de adamlar olarak erkek türü ikiye ayrılır esasında.

X