bir erkeğin karşısında ağlamak?

suzeynomm

belki bir gün mutlu olurum
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
48
7
13
Bir erkeğin karşısında ağlamak acizlik gurursuzluk mudur?(sevgini ifade etmek için)

Durumdan duruma değişir.

Ona sevgini anlatırken duygulanır da ağlarsan gurursuzluk olmaz. Çokta güzel olur ben çok yaşarım :)

Ama yalvarmak için gözyaşını kullanmak gibi bişeyse evet gurursuzluk olur.

Yani duruma göre değişir seni bırakıp gidecek ve gitmesin diye ağlıyorsan evet grursuzluk olarak algılanır. Ama durum böyle değilse niye grursuzluk olsun ki? Anlamadığım sevgini ifade etmenin daha güzel yolları varken niye ağlamak kalbinizi mi kırdı ?anlayamadım olayı :)

Gözyasinin sahtesi olmaz ama aglama karsisinda bu duruma erkekler alisabiliyorlar ve kötü bisey olsa bile aglar susar gözüyle bakarlar sen hep zor aglayanlardan ol onun gözünde ama arkada istedigin kadar agla rahatlamak icin tabi..

Adamına göre de değişir. Adam olanla ağlanır. Gözyaşını onun tshirtüne falan da silersin çogzel olur :) malsa karşındaki ağlanmaz ne herşeye zırlıosun der böylesinin ağzına iki tane çarpmalıdır.

Dönmesi için değil sadece ona olan sevgiyi anlatmak için.sevginin büyüklüğünü görmesi için. Gözyaşı dökmek küçük düşmek mi. Vicdanlı bir erkek bunu nasıl algılar? Ya odun bireyse boş dimi kızlar

Dönmesi için değil sadece ona olan sevgiyi anlatmak için.sevginin büyüklüğünü görmesi için. Gözyaşı dökmek küçük düşmek mi. Vicdanlı bir erkek bunu nasıl algılar? Ya odun bireyse boş dimi kızlar
Karşındakine göre değişir o zaman. Duygusal bir anda sevgini anlatırken ağlaman hiçte kötü bişey değil. Hatta çok içten çok güzel görünebilirsin sevgiline. Benimki bayılır o halime. Dediğin gibi odunsa pek bişey değişmez ağla yada ağlama :)

Duygu yoğunluğundan ötürü ağlarsanız küçük düşmezsiniz veya gurursuz olmazsınız. Bunu böyle gören erkeğin sevgisinden şüphe ederim.

Vakti zamanında karşınızda ağlayan kadın size ne hissettiriyor diye iki farkı erkeğe sormuştum. Bir tanesi hazır gözünden yaş dökülmüşken bir tane de benim vurasım geliyor suratına sinir oluyorum kadınların ağlamasına beni hiç etkilemez demişti. Diğeri yok dayanamam sebep her ne olursa olsun içim dayanmaz üzülürüm etkilenirim demişti.
Yani duruma ve kişiye göre hatta sizin kişiliğinize göre bile değişir bu durum.

Erkek arkadaşım, kadın; erkek için ağlyorsa iyi birşeydir sevdiğini gösterir demişti,çok sık olmamak şartıyla bazı durumlarda istemeden olan ağlamalar iki taraf arasındaki bağı kuvvetlendirir tabi ikisi de seviyosa,, sevmeyen taraf karşında sakın ağlamayın acırlar sadece..

Ne için ağladığına bağlı sahtesi bal gibi oluyor iki cinsiyette de

Sadece geçici kazanım sağlar. Son derece luzumsuzdur. Takmıyor görünmek, en iyi taktik.

Back
X