Hoşlandığım bir erkek var, aldığım kesin bilgiye göre kendisini 2 yıl önce kendisini terk eden ve başka erkeğe tercih eden kızı hala sosyal medyada birbirini o ilk eklediği günden beri takip ediyorlarmış, ve telefon numarası da varmış. Bu kız da kendisinin ilk sevgilisiymiş sanırım erkek çok sevmiş. Ben de bu erkekten çok hoşlandığım için merak ediyorum şimdi bunu.., bir insan kendisini 2 sene önce terk eden birini hala takip ediyorsa ve numarasını saklıyorsa, onu hala seviyor anlamına gelir mi ? yada hala hisleri olduğu anlamına gelir mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir erkeğin hala eski sevgilisini Instagram da takip etmesi ve numarasını silmemesi neye işaret ?
- Konu Sahibi buse1993
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erkek ilişki bitiren nedenler sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
Başka bir erkeği kendisine tercih eden birini neden takip ettiğini anlayamadım. Arkadaşça ayrıldıkları için numarasını saklıyor, takip ediyordur derdim ama ayrılmaları pek arkadaşça olmamış gibi
Hisleri tamamen bittiği için engellemekle uğraşmıyor da olabilir tabii ki. Sonuçta 2 yıl uzun bir süre.
Hisleri tamamen bittiği için engellemekle uğraşmıyor da olabilir tabii ki. Sonuçta 2 yıl uzun bir süre.
Yani siz diyorsunuz ki, eğer siz hala o kişiye karşı hisleriniz varsa silmem mi diyorsunuz ?Ben de silmedim
Silmem de
Sanki dayanamıyormuşum görmeye gibi niye sileyim
O siliyorsa silsin
Ben onlar gözümün önünde küçülüp, kendim kişiye hissizleşene kadar inatlaşıyorum
Nefrette bir sevgi göstergesi değil mi aslında :) ?Biz kadinlar nefrette etsek sirf meraktan da takip ediyor olabiliz.
Ama erkeklerde durum yuzdeyuz diyemem ama biraz daha farkli bence..
Hala ilgi duyuyor olabilir.
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Yani siz diyorsunuz ki, eğer siz hala o kişiye karşı hisleriniz varsa silmem mi diyorsunuz ?
Yok hayır ben gururumdan silmiyorum
İlk birkaç ay sinirime dokunuyor ana sayfamda çıktıkça
Ama böyle göre göre normalleştiriyorum kafamda zamanla
Sonra o kişiye karşı bir hissim kalmamış oluyor
"Hissizleştirme politikası" diyorum ben buna
- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
- 53
- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
Himm numara da duruyormus. Idda
Olabilir
Nefrette bir sevgi göstergesi değil mi aslında :) ?
Olabilir
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
Evet, gelir.Hoşlandığım bir erkek var, aldığım kesin bilgiye göre kendisini 2 yıl önce kendisini terk eden ve başka erkeğe tercih eden kızı hala sosyal medyada birbirini o ilk eklediği günden beri takip ediyorlarmış, ve telefon numarası da varmış. Bu kız da kendisinin ilk sevgilisiymiş sanırım erkek çok sevmiş. Ben de bu erkekten çok hoşlandığım için merak ediyorum şimdi bunu.., bir insan kendisini 2 sene önce terk eden birini hala takip ediyorsa ve numarasını saklıyorsa, onu hala seviyor anlamına gelir mi ? yada hala hisleri olduğu anlamına gelir mi ?
- 30 Aralık 2015
- 582
- 1.245
- 113
- 28
- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
İlk aşklar unutulmaz diye biliyorum aradan 7-8 geçtikten sonra bile cüzdanlarından eski sevgili resmi duruyorsa bi de geçmişte çok sevmişse onu kafasından atması pek kolay olmaz benim düşüncem böyle başkası ne düşünür bilemem. Ben o kızı unuttururum düşüncesi ile hiç yaklaşma derim üzülen de sen olursun.Hoşlandığım bir erkek var, aldığım kesin bilgiye göre kendisini 2 yıl önce kendisini terk eden ve başka erkeğe tercih eden kızı hala sosyal medyada birbirini o ilk eklediği günden beri takip ediyorlarmış, ve telefon numarası da varmış. Bu kız da kendisinin ilk sevgilisiymiş sanırım erkek çok sevmiş. Ben de bu erkekten çok hoşlandığım için merak ediyorum şimdi bunu.., bir insan kendisini 2 sene önce terk eden birini hala takip ediyorsa ve numarasını saklıyorsa, onu hala seviyor anlamına gelir mi ? yada hala hisleri olduğu anlamına gelir mi ?
hala birşey hissediyorsunuz o zamn ?Valla bende bazen bakarim merak ederim geberdi mı acaba diye ama üremiş çoğalmış
- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
hala birşey hissediyorsunuz o zamn ?
Hayır hiç birşey hissetmiyorum sadece merak ediyor insan.Netice de hayatımıza girmiş eş dost akraba ne durumda diye merak ettiğim gibi.