merhaba hanımlar,
yardımlarınızı rica ediyorum. lütfen okuyun ve tarafsızca fikirlerinizi söyleyin. keza dardayım...
bir kızı sevdim çok. oda beni. çok sorunlar yaşadık bu ilişkiyi yaşarken ama vazgeçmedik. dile kolay 14 sene. tanıştığımızda o 13 ben ise 16 yaşında idim. gel zaman git zaman ben askere gittim o beni bekledi sonra o üniversiteye gitti hep kendi ayaklarımın üzerinde durayım sende işini gücünü kur sonra önümüze bakalım derdi bende öyle yaptım. ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve o üniversiteye gittiğinin 3. ayı ayrıldık. onu ben terk ettim. bana yalan söylediğine inandım nedendir bilmiyorum oyle inanmak istedim. 7 yıllık ilişkimizi ben bitirdim ve sonra ailemin bulduğu bir kız ile evlendim. en büyük hatam oldu. ve geri dönüşte yapamadım. evlendiğim gece ise eski sevgilimi aradım çok sarhoştum... onu çok sevdiğimi söyledim ama evlendiğimi söylemeden. dün gibi hatırlıyorum sadece ağladı ve seni özledim dedi sonra kapattı telefonu.. aradan 1 yıl geçti ve bu evliliğe bir türlü alışamadım tam boşanma kararı aldığımızda ise karımın hamile olduğunu öğrendik. yine ertelendi boşanma işlemi ama hiç sevemedim yapamadım ve karımda bunu biliyordu. hala aklımın gönlümün eski sevgilimde olduğunu yani. sonra eski sevgilimi aradım ve biz görüşmeye başladık gizli gizli. başta kaçamak gibiydi sonra süreklilik aldı. önce benim ailem öğrendi kıyametler koptu sonra onun ailesi yine kıyametler koptu. eşimle karşılıklı anlaştık ve boşanma davasını açtık. kağıt üzerinde de olsa evli olmam onunla görüşmelerimize mani oldu. ve sevgilim ile aramıza duvarlar örülmeye başlandı.
boşluktan dolayı bir kız daha çıktı karşıma ve onunla birlikte olmaya başladık. hayatıma yeni biri daha dahil olmak üzere idi. boşanmaya çalıştığım bir kadın 14 senelik bir sevgilim ve birden biri oluşan yeni bir ilişki. ve ben 2. kez sevgilimi yar yolda bıraktım. onu aldattım ve bu onu öğrendi. dönmedi bana. hırsıma yenik düştüm. benden nasıl vazgeçer diye delirdim. sevdiğim kadındı ne de olsa. en büyük eşekliği yaptım ve ona inat olsun diye belkide , gittim daha boşanmadan ve hayatıma yeni giren kıza imam nikahı kıydım. eski sevgilim ile ayrılalı yaklaşık 2 ay olmuştu. 2 ay sonra bir gün telefonum çaldı arayan eski sevgilim idi. görüşmemiz gerek dedi ve neden diye sormadım dedi ise vardır bir hikmet bunca olanın üzerine. bana o akşam 8 haftalık hamile olduğunu ve kesin olduğunu söylemek için çağırmış ben ise ona nikahlandığımı. böyle bir şeyi de varsaymadığımı. o ise sen istesen de istemesen de ben istiyorum diyerek kararlılığını gösterdi. ilkkez onda bu eminliği gördüm.
şimdi söylermisiniz bana ne yapmalıyım...
pastellim
bu konu benimle ilgili bir konu değil. bu olayı yaşayan bir erkek arkadaşım var normal bir dost arkadaş vs nasıl algılarsan. ve bu bahsi geçen kadınlardan hiç biri ben değilim. yalnızca erkek arkadaşımın ağzından olayları ben yazdım ve düşüncelerinizi rica ettik. ben aracılık ettim anlayacağın.
pastellim
bu konu benimle ilgili bir konu değil. bu olayı yaşayan bir erkek arkadaşım var normal bir dost arkadaş vs nasıl algılarsan. ve bu bahsi geçen kadınlardan hiç biri ben değilim. yalnızca erkek arkadaşımın ağzından olayları ben yazdım ve düşüncelerinizi rica ettik. ben aracılık ettim anlayacağın.