- 5 Şubat 2024
- 55
- 27
- 8
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız terketti toksik bir ilişkileri vardı ama biteli çok oldu. Geçen şey farkettim kiza verdiği kuzu hala onda yani kiz geri vermiş ama bu hediyeyi atmamış. Bide gülerek diyoki yegenler gelince oynuyolar kıyamadım.Kim terk etmiş ? Kız mı ?
Kızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.sizinle kurduğu ilişkiye emek veriyor mu? sizi kaybetmekten korktuğunu hissediyor musunuz? telefonunu kurcalayabildiniz mi kızı stalklamış mı?
Seni işkillendirmek istemem ama kızı kıskandırmak onu keyiflendirdiyse bir şeyler bitmemiş demektir.Kızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.
Kızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.
Yok bende o günden beri iskilleniyorum işte...Seni işkillendirmek istemem ama kızı kıskandırmak onu keyiflendirdiyse bir şeyler bitmemiş demektir.
Tam toksik adammis kizin akli varsa bunu heryerden engeller.asil unutamadigi tuvaletlerde aglayanda kendidir Allah bilirKızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.
Bu ikilemde bırakan adama yol ver gitsinYara bandı ilişkilerden bıktım. Şuan konuştuğum çocuğun hareketleri beni çok ikilemde bırakıyor. Eski sevgilisinin konusunu açmıyor ama ben kızı tanıdığım için istemsiz kafamda kuruyorum. Takıyorum.
Bir erkeğin eski sevgilisini unutamadığını, hala özlediğini nasıl anlarım?
Yok bende o günden beri iskilleniyorum işte...
Bende öyle düşünüyorum. Ya o kızı kıskandırmak için yada tamamen benle ilgili bir çıkarı var ve başlarda bunu anlayamadım kendime kızıyorum. Neyseki 1 ay dayandim ya daha geç anlasaydımhırs yapmış olabilir mi o ayrılığı?
Bana yazıp duruyordu gittiğim yerlerde karşıma çıkıyordu aniden ama arkadaştık biz tanıyorduk öncesindende birbirimizi eski sevgilisini de tanıyordum. Olmak istemedim başta geçmişini bildiğim için..ama sonrasında oldu birşeyler çok uğraştı peşimden koştu bende sanırım büyüsüne kapıldım ama şuan pişmanım. İlk başlarda ki sevgiside yok sadece haber veriyor gittiği yere o kadarsiz ilişkiye nasıl başlamıştınız?
Bu konuşmayı karşımdaki erkek bana yapamaz ya büyük saygisizlik hem bana hem eski sevgilisi olan kadınaKızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.
yas kac canimKız terketti toksik bir ilişkileri vardı ama biteli çok oldu. Geçen şey farkettim kiza verdiği kuzu hala onda yani kiz geri vermiş ama bu hediyeyi atmamış. Bide gülerek diyoki yegenler gelince oynuyolar kıyamadım.
Ne hissediyorsanız doğrudur.Yara bandı ilişkilerden bıktım. Şuan konuştuğum çocuğun hareketleri beni çok ikilemde bırakıyor. Eski sevgilisinin konusunu açmıyor ama ben kızı tanıdığım için istemsiz kafamda kuruyorum. Takıyorum.
Bir erkeğin eski sevgilisini unutamadığını, hala özlediğini nasıl anlarım?
23yas kac canim