Bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi hiç

Evet gecen sene birakip gitmistim ama sevgilim degildi henüz. Birisinin araciligiyla tanismaya gitmistim. Ilk gorusmede cocuk bana "kadinin maaş kartinin erkekte kalmasi gerektiginden egrr maas karti kadindaysa evlenmenin anlami ne" demisti. Ben de oldu o zaman sana güle güle demistim :KK70: cok eglenceliydi o an. Ama beyinsiz arkamdan gelip bana laf sokmustu. Ben asansor beklerken. Burasi acil cikis kapisi mi diye. Ben de "evet" demistim. (Alisveris merkezinde)

Evet gecen sene birakip gitmistim ama sevgilim degildi henüz. Birisinin araciligiyla tanismaya gitmistim. Ilk gorusmede cocuk bana "kadinin maaş kartinin erkekte kalmasi gerektiginden egrr maas karti kadindaysa evlenmenin anlami ne" demisti. Ben de oldu o zaman sana güle güle demistim :KK70: cok eglenceliydi o an. Ama beyinsiz arkamdan gelip bana laf sokmustu. Ben asansor beklerken. Burasi acil cikis kapisi mi diye. Ben de "evet" demistim. (Alisveris merkezinde)
Anasının gözü müymüş o?

Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.
Celal ile Ceren filmi geldi aklıma o sahne bayağı komikti ama iyi yapmışsınız oooo yarasın.

Zaten en etkili tepkiler sessiz sedasız verilen tepkiler. Öyle kavga, gürültüyle, sinirle yapılınca hala bişeyler hissettiğini gösteriyor. Bir kadının sessizliğinden korkacaksın, sessizse vazgeçmiş demektir demişler ya o hesap. En güzelini yapmışsınız.

Masada degil ama onun evinde terk ettim.1 yil civari beraberiz tabi konu evlilige gekince tirrim tirrim korkuyor demedigi sacmalik kalmadi bende aldim cantami gidiyorum dedim bön bön bakakaldi.. iyi oldu ona

Evet ben de yapmistim:) hatta benim surata telefon kapamalarim da meshurdur. Beni kiracak canimi yakacak bisey mi dedi, tek kelime etmeden cat kapatirim suratina. Arar da arar. Mesajlar delirmeler sen benim suratima nasil kapatirsin diye haykirmalar. İste tam karakter testi budur bence. Gercek yuz denen sey boyle cikar meydana. Benim bekledigim karsilik, 'ne oldu? Kotu bisey mi dedim? Oyleyse ozur dilerim istemeden olmustur. İstersen konusmaya devam edelim!' Tarzinda biseyler. Bunu bana diyen tek erkekle de evlendim :KK66:) oburleri egosundan kaf dagini yikardi vallahi.
Masa meselesine gelince, ilk universitede yapmistim :) o zaman alkol almiyordum. Dedim yeni basladin universiteye bilmedigin etmedigin seyler azcik agirdan al. Ama o zamanki flortum neden icmiyosun diye baski yapiyodu israr kiyamet. Sana da ickine de, deyip kalktim gittim :)

Oha oha oha

Ne öküz herifmis be...

Basbaya kendine gelir olsun diye evleniyor.

Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.

Ben yeni tanistigimizda esimi birakip gittim.
Ne kadar alcak gonullu bir insansin tarzi bir sey soyledi. Yeni turkce ogreniyordum. Ne kadar ucuz bir insansin tarzi bir sey olarak algiladim.
Ne diyosun sen be diyip aldim cantami gittim.

Rezillik ki ne rezillik :)

Ben yeni tanistigimizda esimi birakip gittim.
Ne kadar alcak gonullu bir insansin tarzi bir sey soyledi. Yeni turkce ogreniyordum. Ne kadar ucuz bir insansin tarzi bir sey olarak algiladim.
Ne diyosun sen be diyip aldim cantami gittim.

Rezillik ki ne rezillik :)
:KK70:
Yazık adam ne olduğunu düşünüp durmuştur

Oha tam okuzmus

X