bir erkeği elde etmek, ama nasıl ??

Ve burdaki herkese kayılıyorum bir erkek severse o kızında anlayacağı şekilde belli eder.takılıyoruz falan demez.vakit kaybetmez

hikayenin başı çok hoşuma gitti romantik komedi filmi gibi.

ancak seven bir erkek arkadaşız demez gibi geliyor. belki sen onu daha önce reddettiğin için hemen atlamak istememiştir ama yine de gerçekten duyguları olsa arkadaşız deyip kesin olarak kestirip atmazdı gibi geliyor.

belki önceden hisleri vardı ama şuan seni sadece beğeniyor ve birlikte zaman geçirmekten hoşlanıyor.

yani ciddi bir ilişki istemiyor gibi duruyor. çünkü bence sana aşık değil.

yanılıyor da olabilirim anlattığın kadarıyla bana öyle geldi. belki çok daha farklı düşünceleri vardır insanlar karmaşık yaratıklar tam şöyledir denmiyor.

O zaman unut dediklerimin hepsini kalbinden nasıl geçiyorsa öyle davran..hayat kısa pişman olmak için hele çok kısa :)

Seviyo ama intikam aldı desek sizce de biraz uzun olmamış mı kızlar erkek bu ucunda kaybetme ihtimali de vardı kızı.
Bence adam bildiğin takılıyo.
Bazı tipler kızlarla içli dışlıdır sinemaya da gider, aynı tabaktan da yer, koluna da girer ve gerçekten arkadaşça yapar bunu. Çevremde var yani böyle tipler oyüzden hemen aşka bağlamak yersiz. (yalnız buna benzer bi'de şu vardı çevremde; arkadaşımla aynı sizin gibi gezdi dolaştı, yanağından öptü hani sevgililer de adı konulmamış gibiydi. Sonra çocuk sevgilisiyle barıştı meğersem sevgilisi varmış ayrılarmış o dönem)

Hoşlanan adam kızı yanında ister ama siz karşılaşmasanız hiiiç, bitti gitti.

Bence adamı çok büyütmüşsün gözünde

bence o şuan çantada keklik gibi görüyo o yüzden biraz ona zor olduğunu hissettirsen belki bu şekilde onun duygularını anlayabilirsin.... Bu kadar şey yaşamışsınız bence bayağa bi aşama kaydetmişsiniz... O sana sadece arkadaş demesinin başka bi sebebi var bence o da aklını karıştıran başka bi kız...

Dedigim gibi belli olmaz.hem kimsenin duygularindan emin olamayiz...

Gercekten sevseydi, cekim hissetseydi birlikte takildiginiz zaman durmazdi. Hemen acilirdi. Erkeklere yuz vermesen bile cok hoslaniyosa acilir. Pesinden kosar. Kimseyi dinlemez.

şimdiye kadar hiç elde etmeye çalışan taraf olmadım..
ben seçmem seçilirim
ama elde etmek istiyosan da kestirmeden kendin ol derim..
çünkü farklı bi portre çizip sonradan hayal kırıklığına uğratmak hoş olmaz...
sana sen olarak aşık olmasını bekle..
değilse kabaca olcak ama kendini madara edersin..

bence onunla bir daha buluşursan ya da tel. de bana şöyle şöyle biri teklif ediyor ne yapsam acaba(teklif eden kişinin özelliklerini de çok iyi bir şekilde anlat meslek yakışıklılık).. hoşlandığım birisi de değil ama ileride hoşlanır mıyım ki.. çok kararsızım yaz.

bence görüş, belki hoşlanırsın derse umudunu kes.

ayn tabaktan yemek ye omuza yat ısıtacağım ayağına elini tutu kardeşsiniz zaten biraz uzak dur o seni merek etsin o seni arasın emin ol erkekler böyle şeylerden çok etkileniyorlar

Seviyorsan ac konus :sly:
Ona karsi hislerini duygularini anlatan bi mesaj at karslik verirse ne guzel vermezsede zaten siz ona arkadas gozuyle bakmiyosunuz birdaha konusmazsiniz olur biter

Bence hiç bozmadan devam edin arada bir de özlemesi için çekin kendinizi :) sanki karşılıklı birşey varmış gibi görünüyo burdan

Hiç zorlama bu süreç içinde olmamışsa bir şey dahada olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Erkegi elde edip napicaksin bosveeerr sonra sorun dert bitmez

ne yazık ki çoğu arkadaşın da dediği gibi beni sadece arkadaş olarak görüyor. ben dün ne yapsam nasıl elde etsem diye kıvranırken ortak bir arkadaşımızdan öğrendim benim hakkımdaki düşüncelerini. paşam benimle zaman geçirmeyi çok seviyormuş mutlu hissediyormuş kendini ama arkdaş olarak görüyormuş. ben boşu boşuna hayller alemine dalmışım açıkçası ayrıca ben böyle arkdaşlık anlayışı da görmedim. ama bir yandan da iyi oldu bunu net bir şekilde öğrenmem aklımı sürekli kurcalayacaktı. körkütük aşık olmadan uzaklaşmak en doğrusu sanırım.

ahh ahh ne zaman ben de buraya mutluyum seviyor seviliyorum yazabileceğim çok merak ediyorum. ya ben hep odunları seçiyorum ya da ben de bir odunluk var

Hayırlısı buymuş demek ki üzme kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…