Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir erkeği elde etmek, ama nasıl ??
- Konu Sahibi fuume
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar günaydın,
direk konuya giricem benim çok ama çok hoşlandığım biri var ama ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum sizden yardım istiyorum kızlar :)
durum şu ki bu harikulede şahsiyetle tanışmalarımız çok çok eskiye dayanıyor. çocukluğumuz aynı mahallede geçti ama hep ayrı okullarda olduğumuz için bir arada bulunma fırsatımız olmadı. ben üniversite birinci sınıftayken ortak arkadaşlar aracılığıyla bir şekilde konuşmaya başladık. ben ankarada o mersinde üniversite okuyordu. o dönem bana teklif etmişti ama ben kabul etmedim. çünkü bu çocuk ciddi boyutta yakışıklı ve korktum sanırım istemedim. okullarımız bitti ikimizde istanbula geri geldik ve 3 yıl boyunca sadece birbirimizi orda burda gördük. sonra geçen yaz nasıl olduysa buluştuk bununla ve yazın büyük bir çoğunluğunu birlikte geçirdik ama aramızda segililik adına en ufak konuşma geçmedi. birlikte gezdik , gömek istediğimiz yerlere gittik, sinemalara gittik, iş çıkışlarında yemeklere çıktık ... tüm bunlar olurkende aramızda garip birşey vardı sanki yıllardır birlikyetiz gibi. çünkü aramızda en ufak çekinme yoktu birbirimizin tabaklarından dahi yemek yerdik. omzunda o kadar çok uyumuşluğum var ki..en son ocak ayında doğum günümde bu beni aradı ve iş çıkışı seni alıcam dedi. bana sürpriz yaptı doğum günümü kutladık. o gün üşüyordum ellerimi ısıtmak için ellerinin arasına aldı, sarıldı ve bende birşeyler dank etti. ben bu çocuktan fena hoşlanıyorum dedim. o gün ona bir mesaj attım. seninle zaman geçirmeyi çok seviyorum bana bu arkadaşlık dışında birşey hissediyor musun diye. o da bana seninle zaman geçirmek harika ama arkdaşız yazdı ve ben yıkıldım tabii. günlerce tek kelime yazmadım o yazdığında da cevap vermedim. fena gururum kırıldı ilk defa bir erkeğe açıldım çünkü. o günden beri hiç görüşmemiştik taki geçen cumaya kadar. bu müthiş insan ayrıca profesyonel foroğrafçılık yapıyor ek olarak ve bir arkadaşımın düğününün dış mekan çekimlerini yapacaktı ben ayarlamıştım. arkdaşımda detayları konuşmak için görüşelim dedi ve biz üçümüz buluştuk. uzun bir aradan sonra onu görünce kalbim yine tekledi böyle bir yakışıklılık olamaz yaaa parfüm kokusu bile içime doldu resmen . yemek yedik ve yine aynı tabaklarımıza saldırmalarımız takılmalarımız . ayrılırken özlemişim seninle zaman geçirmeyi dedi bende dedi. arkadaşım sonra sanki kırk yıllık sevgili gibisiniz dedi çok tatlı görünüyosunuz filan dedi.
off kızlar farkındayım fena uzattım ama ben bu çocuğu nasıl elde ederim. gerçekten istiyorum onu ama nasıl yaklaşmam gerekiyor bilmiyorum.
aranızda ilk adımı atıp mutlu sona ulaşan var mı?? ne olur yardım edin bana kalbim pır pırr
hikayenin başı çok hoşuma gitti romantik komedi filmi gibi.
ancak seven bir erkek arkadaşız demez gibi geliyor. belki sen onu daha önce reddettiğin için hemen atlamak istememiştir ama yine de gerçekten duyguları olsa arkadaşız deyip kesin olarak kestirip atmazdı gibi geliyor.
belki önceden hisleri vardı ama şuan seni sadece beğeniyor ve birlikte zaman geçirmekten hoşlanıyor.
yani ciddi bir ilişki istemiyor gibi duruyor. çünkü bence sana aşık değil.
yanılıyor da olabilirim anlattığın kadarıyla bana öyle geldi. belki çok daha farklı düşünceleri vardır insanlar karmaşık yaratıklar tam şöyledir denmiyor.
- 6 Mayıs 2014
- 327
- 33
- 123
ilk bende öyle düşündüm ama eminde olamıyorum işte. nasıl bir adım atsam bilemedim.
reddilmek bu sefer çok ağır gelir ama bir yandan da onu elde etmek için can atıyorum.
çok teşekkür ederim güzel yazınız için. ben her zaman ilk adımı karşı taraftan bekleyen biriyim ama onu da kaçırmak istemiyorum başkaları kapıcak diye ödüm kopuyor. onun başkasıyla birlikte olduğunu görürsem çok ağır gelir bana. işin kötü tarafı artık eskisi gibi görüşmüyoruz nasıl tekrar konuşma ortamı açarım bilemiyorum.
ben elimden gelen herşeyi yaptıktan sonra unutmayı istiyorum en ufak pişmanlık keşkelik bir durum olmasın diye
ona güzel bir mesajla duygularımı açmak istiyorum sonrası ya kabul eder ya da tamamen biter bu durumda onu her gördüğümde kötü oluyorum
O zaman unut dediklerimin hepsini kalbinden nasıl geçiyorsa öyle davran..hayat kısa pişman olmak için hele çok kısa :)
Seviyo ama intikam aldı desek sizce de biraz uzun olmamış mı kızlar erkek bu ucunda kaybetme ihtimali de vardı kızı.
Bence adam bildiğin takılıyo.
Bazı tipler kızlarla içli dışlıdır sinemaya da gider, aynı tabaktan da yer, koluna da girer ve gerçekten arkadaşça yapar bunu. Çevremde var yani böyle tipler oyüzden hemen aşka bağlamak yersiz. (yalnız buna benzer bi'de şu vardı çevremde; arkadaşımla aynı sizin gibi gezdi dolaştı, yanağından öptü hani sevgililer de adı konulmamış gibiydi. Sonra çocuk sevgilisiyle barıştı meğersem sevgilisi varmış ayrılarmış o dönem)
Hoşlanan adam kızı yanında ister ama siz karşılaşmasanız hiiiç, bitti gitti.
Bence adamı çok büyütmüşsün gözünde
Bence adam bildiğin takılıyo.
Bazı tipler kızlarla içli dışlıdır sinemaya da gider, aynı tabaktan da yer, koluna da girer ve gerçekten arkadaşça yapar bunu. Çevremde var yani böyle tipler oyüzden hemen aşka bağlamak yersiz. (yalnız buna benzer bi'de şu vardı çevremde; arkadaşımla aynı sizin gibi gezdi dolaştı, yanağından öptü hani sevgililer de adı konulmamış gibiydi. Sonra çocuk sevgilisiyle barıştı meğersem sevgilisi varmış ayrılarmış o dönem)
Hoşlanan adam kızı yanında ister ama siz karşılaşmasanız hiiiç, bitti gitti.
Bence adamı çok büyütmüşsün gözünde
bence o şuan çantada keklik gibi görüyo o yüzden biraz ona zor olduğunu hissettirsen belki bu şekilde onun duygularını anlayabilirsin.... Bu kadar şey yaşamışsınız bence bayağa bi aşama kaydetmişsiniz... O sana sadece arkadaş demesinin başka bi sebebi var bence o da aklını karıştıran başka bi kız...
evet korktum çünkü benimle dalga geçiyor diye düşündüm ama o zamanlar ciddiymiş bir akrabasından öğrendim sonra durumu ama iş işten geçmişti bir de ayrı şehirlerdeydik düşünmedim o zamanlar ama şimdi b,rşeyler paylaşınca ona karşı duygularım yoğunlaştı.
o arkadaşız dediğinde de zaten ben ona arkadaşlık anlayışlarımız gerçekten farklıymış ben hiçbir erkek arkadaşıma sana davrandığım gibi davranmadım demiştim. galiba olmazı zorluyorum
süründürüyorsa eğer gerçekten başarılı çünkü her gördüğümde kalbime biraz daha kazınıyor konuşmaya da çekiniyorum ama oldu oldu bu sefer yani sonra tamamen unutmaya bakarım böyle hep bir umut..
Dedigim gibi belli olmaz.hem kimsenin duygularindan emin olamayiz...
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
kızlar günaydın,
direk konuya giricem benim çok ama çok hoşlandığım biri var ama ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum sizden yardım istiyorum kızlar :)
durum şu ki bu harikulede şahsiyetle tanışmalarımız çok çok eskiye dayanıyor. çocukluğumuz aynı mahallede geçti ama hep ayrı okullarda olduğumuz için bir arada bulunma fırsatımız olmadı. ben üniversite birinci sınıftayken ortak arkadaşlar aracılığıyla bir şekilde konuşmaya başladık. ben ankarada o mersinde üniversite okuyordu. o dönem bana teklif etmişti ama ben kabul etmedim. çünkü bu çocuk ciddi boyutta yakışıklı ve korktum sanırım istemedim. okullarımız bitti ikimizde istanbula geri geldik ve 3 yıl boyunca sadece birbirimizi orda burda gördük. sonra geçen yaz nasıl olduysa buluştuk bununla ve yazın büyük bir çoğunluğunu birlikte geçirdik ama aramızda segililik adına en ufak konuşma geçmedi. birlikte gezdik , gömek istediğimiz yerlere gittik, sinemalara gittik, iş çıkışlarında yemeklere çıktık ... tüm bunlar olurkende aramızda garip birşey vardı sanki yıllardır birlikyetiz gibi. çünkü aramızda en ufak çekinme yoktu birbirimizin tabaklarından dahi yemek yerdik. omzunda o kadar çok uyumuşluğum var ki..en son ocak ayında doğum günümde bu beni aradı ve iş çıkışı seni alıcam dedi. bana sürpriz yaptı doğum günümü kutladık. o gün üşüyordum ellerimi ısıtmak için ellerinin arasına aldı, sarıldı ve bende birşeyler dank etti. ben bu çocuktan fena hoşlanıyorum dedim. o gün ona bir mesaj attım. seninle zaman geçirmeyi çok seviyorum bana bu arkadaşlık dışında birşey hissediyor musun diye. o da bana seninle zaman geçirmek harika ama arkdaşız yazdı ve ben yıkıldım tabii. günlerce tek kelime yazmadım o yazdığında da cevap vermedim. fena gururum kırıldı ilk defa bir erkeğe açıldım çünkü. o günden beri hiç görüşmemiştik taki geçen cumaya kadar. bu müthiş insan ayrıca profesyonel foroğrafçılık yapıyor ek olarak ve bir arkadaşımın düğününün dış mekan çekimlerini yapacaktı ben ayarlamıştım. arkdaşımda detayları konuşmak için görüşelim dedi ve biz üçümüz buluştuk. uzun bir aradan sonra onu görünce kalbim yine tekledi böyle bir yakışıklılık olamaz yaaa parfüm kokusu bile içime doldu resmen . yemek yedik ve yine aynı tabaklarımıza saldırmalarımız takılmalarımız . ayrılırken özlemişim seninle zaman geçirmeyi dedi bende dedi. arkadaşım sonra sanki kırk yıllık sevgili gibisiniz dedi çok tatlı görünüyosunuz filan dedi.
off kızlar farkındayım fena uzattım ama ben bu çocuğu nasıl elde ederim. gerçekten istiyorum onu ama nasıl yaklaşmam gerekiyor bilmiyorum.
aranızda ilk adımı atıp mutlu sona ulaşan var mı?? ne olur yardım edin bana kalbim pır pırr
şimdiye kadar hiç elde etmeye çalışan taraf olmadım..
ben seçmem seçilirim
ama elde etmek istiyosan da kestirmeden kendin ol derim..
çünkü farklı bi portre çizip sonradan hayal kırıklığına uğratmak hoş olmaz...
sana sen olarak aşık olmasını bekle..
değilse kabaca olcak ama kendini madara edersin..
bence onunla bir daha buluşursan ya da tel. de bana şöyle şöyle biri teklif ediyor ne yapsam acaba(teklif eden kişinin özelliklerini de çok iyi bir şekilde anlat meslek yakışıklılık).. hoşlandığım birisi de değil ama ileride hoşlanır mıyım ki.. çok kararsızım yaz.
bence görüş, belki hoşlanırsın derse umudunu kes.
bence görüş, belki hoşlanırsın derse umudunu kes.
- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
kızlar günaydın,
Hiç zorlama bu süreç içinde olmamışsa bir şey dahada olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son düzenleme:
kızlar günaydın,
Erkegi elde edip napicaksin bosveeerr sonra sorun dert bitmez
ne yazık ki çoğu arkadaşın da dediği gibi beni sadece arkadaş olarak görüyor. ben dün ne yapsam nasıl elde etsem diye kıvranırken ortak bir arkadaşımızdan öğrendim benim hakkımdaki düşüncelerini. paşam benimle zaman geçirmeyi çok seviyormuş mutlu hissediyormuş kendini ama arkdaş olarak görüyormuş. ben boşu boşuna hayller alemine dalmışım açıkçası ayrıca ben böyle arkdaşlık anlayışı da görmedim. ama bir yandan da iyi oldu bunu net bir şekilde öğrenmem aklımı sürekli kurcalayacaktı. körkütük aşık olmadan uzaklaşmak en doğrusu sanırım.
ahh ahh ne zaman ben de buraya mutluyum seviyor seviliyorum yazabileceğim çok merak ediyorum. ya ben hep odunları seçiyorum ya da ben de bir odunluk var
ahh ahh ne zaman ben de buraya mutluyum seviyor seviliyorum yazabileceğim çok merak ediyorum. ya ben hep odunları seçiyorum ya da ben de bir odunluk var
ne yazık ki çoğu arkadaşın da dediği gibi beni sadece arkadaş olarak görüyor. ben dün ne yapsam nasıl elde etsem diye kıvranırken ortak bir arkadaşımızdan öğrendim benim hakkımdaki düşüncelerini. paşam benimle zaman geçirmeyi çok seviyormuş mutlu hissediyormuş kendini ama arkdaş olarak görüyormuş. ben boşu boşuna hayller alemine dalmışım açıkçası ayrıca ben böyle arkdaşlık anlayışı da görmedim. ama bir yandan da iyi oldu bunu net bir şekilde öğrenmem aklımı sürekli kurcalayacaktı. körkütük aşık olmadan uzaklaşmak en doğrusu sanırım.
Hayırlısı buymuş demek ki üzme kendini :)