Bir erkeğe alınabilecek en duygusal hediye

Herkese merhabalar,
Dert değil fakat bir sorunum olduğunda veya kararsız kaldığım da buraya yazmaya o kadar alıştım ki hemen size danışasım geliyor.. O yüzden iyi ki varsınız..En Büyük KK

Evet konuma gelecek olursam erkek arkadaşıma bir hediye almak istiyorum. Ama klasik bütün hediyeleri aldim nerdeyse gömlek saat vs. Şimdi oyle bir hediye olsun ki çok sevinsin istiyorum. Biraz maneviyatı büyük bir hediye istiyorum. Annesi vefat etti (bunu herhangi bir amaçla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) acaba annesi ile ilgili bir şey olabilir mi? Ama ne.. Lütfen bana yardımcı olur musunuz??:bicak::KK200:
Emzirme örtüsü:)
Anne ne alaka,"artık yalnız değilsin,anne şefkatini bile bende bulacaksın"mı amaç o_O

Ben drone almistim aglicakti mutluluktan :)))
Ertesi gün milletin çatisina kacirdi alamadik gerci ama olsun 2 gun yetti ona :)

Annesi ile ilgili bişey alma tabiki deeee. Sevdiği şarkıcıların albümleri beraber izlemek istediğiniz filmler ve yanında ikinizin arasında olan bişeyler alabilirsin sonuçta özel bir gün değil böyle bişeyler tatlı olacaktır :)

Herkese merhabalar,
Dert değil fakat bir sorunum olduğunda veya kararsız kaldığım da buraya yazmaya o kadar alıştım ki hemen size danışasım geliyor.. O yüzden iyi ki varsınız..En Büyük KK

Evet konuma gelecek olursam erkek arkadaşıma bir hediye almak istiyorum. Ama klasik bütün hediyeleri aldim nerdeyse gömlek saat vs. Şimdi oyle bir hediye olsun ki çok sevinsin istiyorum. Biraz maneviyatı büyük bir hediye istiyorum. Annesi vefat etti (bunu herhangi bir amaçla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) acaba annesi ile ilgili bir şey olabilir mi? Ama ne.. Lütfen bana yardımcı olur musunuz??:bicak::KK200:

Annesiyle olan güzel ve mutlu bir resmini büyük bir tablo yaptırabilirsiniz odasına asar ve çok güzel birşey. Ama insan çok duygulanır yani mutlu bir gününde onu ağlatmak eski anılara götürmek isterseniz bişey diyemem. Annesizlik nasıl birşey bilmediğimden karar veremedim. Allah rahmet eylesin. Annelerimizi de başımızdan eksik etmesin inşallah.

Bence annesi ile ilgili bisey alma .. Şahsen ben bi an kendimi onun yerine koydum ( ALLAHİM KORUSUN ) o paketi açtığıma pişman olurdum heralde .. Mutlu etmek istiyorsanız ikinizle ilgili birşey al ..

Herkese merhabalar,

Aklima annesinin fotograflarindan album yapmak geldi sadece.. albumu susleyebilir uzerine stickerlarla "melek annem " falan yazabilirsiniz. Bence cok duygulanir.

Annesinin vefatı ve hediye bağlantısı hiç uygun değil. Hediye mutlu hissettirmeli, kaybını hatirlatmamali. Zaten öyle hassas bi konu ile ilgili hediye alakasız

24 saat yanında olunca da değişen bir şey yok ki :KK51:
Geçen sene ilk babalar günü diye eşimle oğlumun fotoğraflarından albüm yaptım. Kendi ellerimle duygu dolu şeyler yazdım. Sabah oğlum uyanınca verdirdim. Sor kaç defa baktı diye.. :işsiz:

Hoşuna gitti ama ikinci defa kapağını açmamıştır belki. Muhabbeti açıldığında o aksini iddia etse de..

Bana yapılsa durup durup bakarım üstüne bir de ağlarım.. :KK48:

Erkek milleti anlamaz öyle duygusal şeylerden. Kaldı ki kendi ellerinle yapmak..

erkek milleti işte :lülülü:

Bnce en güzeli annesiyle olan bi resim çıkartmak yanınada senle olan resmî çıkar birleştir bn sonsuza kadar seninleyim yeri gelince anne yeri gelince eş de bnce en duygusalı o ilerde evinizede koyabilirsiniz

Back
X