Bir elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahyttt cok yerinde bi tespit olmus gercekten sizi tebrik.ediyorum

Hay allah razi olsun ya valla millet neler yazmis cogunuda okumadim gercekten.yani parayi ulastrmak icin defalarca gittim kendi istemedi diyorm ama yok bu insalarin tamami eltine nasip bole.bisey yaptina takilmjs allahim.ya
Ben isteyemezdim. Hani altın verir büyük tutar verir insan isterde ,okadar küçük bir parayı isteyemezdim.bir kahve ısmarladığımı filan düşünürdüm,helal olsun derdim.işte sizin hatanız fazla samimi olmak ve görümceye durumu anlatmak. Hiç muhabbetini yapmasaydınız keşke, ararsa kırıldığınızı söylersniz fazla uzatmayın ,para muhabbetine küsmüşler demesinler. Sonra yavaş yavaş uzaklaşırsınız. Gerek yok samimiyete.saygı olsun yeter.

Ben şeyi anlamadım, hoş hicbir şey anlamadım da bunu daha çok anlamadım. En az on kere kapının önüne kadar gidip de neden yukarı çıkılmıyor, inmeyen neden inmiyor çok saçma değil mi pandemi desem herkes fıldır fıldır zaten . Olan 50 tl ye olmuş, ben 50 tl olsam koşarak uzaklaşırdım bu saçma sapan konudan ,bu laçka ilişkiden kankalar lanlar havada uçuşuyor

Bana abartmışsın gibi geldi. Olan bısey yok ortada ama fazla yuzgöz olunmuş . Arkadasın değil o senin eltin. Bu kadar kanka oglumm muhabbetine gerek yok.

Hala anlamıyorsunuz sorunu.
Marketten çıkıp kadını aramışsınız "aşağıya in de parayı vereyim" diye. Kadın şoka girmiş doğal olarak.
Bir de üstüne "ben mi çıkayım, poşetler var" demişsiniz. İnsanlardan borç almayı biliyorsanız evet bir zahmet siz çıkacaksınız.

Elinizde poşetlerle, market çıkışı, dolmuşa binerek gideceğinizi ve yukarıya çıkıp 5 dk bile oturmadan döneceğinizi söylemişsiniz. Yahu ne desin kadın?
"Tamam kanka, poşetleri sırtlan dolmuşta sürünerek gel ve paramı getir" mi desin?
Parayı vermemek için yokuş yapıyor gibi olmuşsunuz işte bunun nesini anlamadınız?
Sonrasında "bak şimdi vermezsem yerim" diyerek ve sonrasında çatır çatır yiyerek de tüy dikmişsiniz.
İletişim ve insan ilişkilerinde bu kadar zayıfsanız kanka düzeyine gelebilmeniz çok ilginç gerçekten.

'hepsi beni cok sever danisrlar ararlar sorarlar herseyde ben varimdir' -ya şöyle egolu insanları hiç anlamıyorum,herşeyde ben varımdır, kendinizi fazla önemsemişsiniz kaynınız eve bişeyler almaya geldiğinde ver 50 tl sini eltine de msj at gönderdim diye bu kadar oldu bitti hem borç al hem in aşağı de çık ver o zaman oraya kadar gitmişsin ,madem ters mesafe evine 50 tl için dolmuşa binip de gitme atlı mı kovalıyo fırsat bulunca verirsin çok zor değil yani , kadının annesinin evine sırf ödeme için gelme diye seni düşünüp söylemiş yaranamamış, çık gel yukarı kahve içelim diye davet etmiş yok , ee çocuğu sünnet olmuş eşi gelmiş yemek yicek siz onlara oturmaya gitceksiniz diye koştur koştur eve dönmek zorunda değil ki ertesi gün gidince sizi istememiş mi oluyo ertesi gün gelin demiş tekrar tekrar konuşmaya gerek yok ki otururuz diye davet etmiş işte daha ne yapsın sizin bu yaptığınız sırf sorun yaratmak ,ayrıca eltiye kanka demek ne ya olum falan demek ne saçma bi diyalog

tüm bunların üstüne bir de alınıp kırılan kendisi..

konu sahibesi fazla samimiyetten sanırım iletişim becerilerinizi kaybetmişsiniz.. eltiye kanka olum diye diye asker arkadaşınız gibi görmeye başlamışsınız..
herşeyin adabı vardır. insanlara siz mi öğreteceksiniz diye çıkışmak yerine azıcık kulak asın yazılanlara.

O senin eltin mesafeli olmazsan böyle sacma meselelerden daha coook bozulur araniz. Biraz mesafe. Samimi olmak zorunda degilsin..
Abartiyo muyum demissin ayrica bence evet abartmissin. Bu kadar bunlari dusunme ya bosver gitsin

Corona var diye bu kadar yakın olduğunuz insanların özel günlerine gitmiyorsanız evlerine oturmaya da gitmeyin. Bahane gibi olmuş bozulmuştur.

Borç istemedi diye harcanmaz. Siz başkasına borçluyken onun parasını harcayamazsınız. Ayrıca sizin ona borcunuz var peşinizde koşturuyosunuz bi de ne ayıp. 2 dk poşetleri bırakıp çıkıp verseydiniz

Ayrıca ergen gibi kanka falan muhabbeti tez ayrılık getirir böyle. Çünkü değilsiniz. Bundan sonrada olamayacaksınız belli ki kibarca mesafe koymaya çalışıyor bence eltiniz. Küsmenize ona buna anlatmanıza gerek yok. O da ayrı bir hata zaten görümceye ne?

Haksiz olan sizsiniz. Dugun yapmis ufacik bir hediye gondermemissiniz, sunnette amca hediye almamis, borcunu verirken binbir olay. Kadin birsey dememis kovulmus gibi kapidan donmenizi istememis. Bazi seylerin buyugu kucugu yoktur ama samimiysen izleyemezsin bos duramazsin. Gonul almasi gereken sizsiniz onun bir sucunu goremedim

Borç almışsınız vermemek için kırk takla atmışsınız. İstemeden geri ödemeniz lâzımdı. Istemiş ona rağmen istemedi diyorsunuz.Alt tarafı 50tl. Daha nasıl istesin.
Oğlu sünnet olmuş. Sizin yeğen oluyor yani . Resmen gitmemek için uğraşmışsınız. Son dakikada geliyorum demişsiniz denmez ama yarın diye konuşmuşsunuz telefonda. Aramadı diyorsunuz.
Abisinin düğünü oluyor. Gitmiyorsunuz birde çocukları bana bırak diyorsunuz. Çocuklar dayılarının düğününde bulunmayacak mı.
Birde bu olanları görümce ye anlatıp dedikodusunu yapıyorsunuz. Eltiyi kötü gösteriyorsunuz.
Sizi çok garip buldum. Elitinin size tavırları normal.

Konudaki sorunsal sizsiniz. Eltiniz sanki sizden borç almış gibi triplere girmişsiniz. Para isterken sorun yok, vermeye gelince istemedi unuttum gibi bir mantık var. Kadin her gün her an 50 tl icin hazir olda sizi mi bekleyecek? Vermek isteseydiniz hiç bahane bulmazdiniz.

Ne demek olum al yoksa ben harcarım. Cüzdaninizda ayrı bir yere koyup kendinize hakim olamiyor musunuz? Hadi harcadiniz kaynınız size geldiğinde eşinizden alıp verebilirdiniz. Telefonla konusuyo gibi yapmaniz falan ayrı ayıp, sünnete basit sekilde kesildi geldi dugun olmadi ziyarete gitmedik demeniz ayri ayip. Borcu nasil aldiysaniz o sekilde vermeniz gerekir insan bir teşekkür eder. Görümceye anlatmissiniz o iyice saçmalamış zaten

Geç gidecekse ne desin kadın saad 00 da ve gitsem de gel mi deseydi ? Siz sonradan uğrayalım diye aramışsınız önçeden yapılmış bir plan yoktu ki. Ne yapsn kadn siz uğrayacaksnz diye kendi planını mı bozsun ? Nereden tutarsanız hatalısınız.Bu kadar insan hatanızı söylüyor hala anlamak yerine kendinizi savunuyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…