- 9 Ekim 2020
- 25
- -18
- 33
-
- Konu Sahibi Papatyamm18
Ne kadar guzel bi uslubunuz var hayran kaldimYav he he.
tüm bunların üstüne bir de alınıp kırılan kendisi..
konu sahibesi fazla samimiyetten sanırım iletişim becerilerinizi kaybetmişsiniz.. eltiye kanka olum diye diye asker arkadaşınız gibi görmeye başlamışsınız..
herşeyin adabı vardır. insanlara siz mi öğreteceksiniz diye çıkışmak yerine azıcık kulak asın yazılanlara.
Sakin olun arkadslar bu sekilde ölmem ben direk füze atın ya
neyse aradim napiyosn falan ddim biz size gelcktik gecmis olsuna ama eve gecmedjniz mi ddim ( annesindeler cunku) yok ddi eşim yeni geldi yemek falan yiyeck oyun oynuyo. tamm gectiginizde msj at ddim ona.onun bama soledigi aynen su." Iste esim yeni geldi falan filan gecmemiz uzun surer cocgu banyo yaptrdim burda anca bi iki saate gecrz" ddi.
Tek merak ettiğim
Benimde 3 yavrum var ama muhtemelen yaşları sizinkinden büyük ( siz benimkiler küçük yazmissiniz ordan yola çıktım )
17 /14/7 yaşlarında benim kızlarım
Buna rağmen ben yatağı zor görüyorum hele ki daha küçüklerken Allah'ım halimi anlatamam
Siz nasıl bunca şeye vakit bulabiliyorsunuz vallahi meraktan soruyorum
Gel dedi git dedi dedi dedi. Valla bende yariya kadar okudumKanka dedi para dursun dedi, lazım olsun alırım dedi, dedim gelde al paranı, dedi sağol.
neyse o arada oglunu sunnet ettirdi.gene gitmedik tabi hani basit bi sekilde kesildi eve geldi dugun falan olmadi.bnde yakin olan hani amcasi halasi vs. Gecmis olsun diye eve gidelm bari bi aksam bi oyncak yada bi kiyafet gibi biseyler alalim diye dusundum.aradim eltimi tamm ddi.bi aksam biz esimle disari ciktik yemek yemeye.yemegimizi yedik hani erken bi saatti kardesini arada onlara gidelim eve gectilerse ddm esime.
Di mi. En azından sizden borç alıp aşağı in yoksa harcarım falan demiyorum.Ne kadar guzel bi uslubunuz var hayran kaldim
elımde posetlerle yukarı cıkamazdım demıs konu sahıbı23 yaşındayım birine en son kanka diye 11 sene önce falan seslenmişimdir... Borç aldıysanız o borcu ödeyeceksiniz bunun kaçarı göçeri yok. 1 tlda olsa 100 tlda olsa gidip vereceksiniz. "Sen almadın ben de harcadım" ne kadar ayıp bir cümle. Okurken ben utandım sizin yerinize. Elinizdeki poşetleri yere bırakıp üst kata çıkmak kaç dakikanızı alacak? Sanki 100 katlı gökdelene mi çıkacaksınız Allah aşkına? Ay bilmiyorum ya Allah karşımıza düzgün insanlar çıkarsın.
Birisi bana borcunu vericem aşağı dese al paranı başına çal derim... Birde tüm yorumları okudum kendini baya haklı görüyor konu sahibi gerçekten çok ilginç bir durumelımde posetlerle yukarı cıkamazdım demıs konu sahıbı
alısverıse cıkmadan once de ugrayıp verebılırdı halbukı
alısverıse cıktım cıkmısken ugrayıp vermek ıstedım dıyebılırdı
vermek ısteyene yol cok :)
Birisi bana borcunu vericem aşağı dese al paranı başına çal derim... Birde tüm yorumları okudum kendini baya haklı görüyor konu sahibi gerçekten çok ilginç bir durum