Bir elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 lira borç alacak kadar sıkıntıdasınız. Hatta kadının geri vermek için hazırladığınız parasını bi daha harcıyorsunuz. Ama dışarda yemek yiyorsunuz bi yandan.

Yaa sizin gibi insanlara borç vermek işkence. Yok bugün, yok yarın, yok aşağı in vercem, yok harcadım veremem.

Bi kere borcu alan sizseniz, bi zahmet yukarı çıkıp ayağına götürmelisiniz.

Sürekli laf kalabalığı yapmışsınız. Kadın demiştir, lanet olsaydı da vermeseydim

Kanka
Pandemiden biryere gitmiyorsun düğün sünnet vs.
Ama alışveriş dolmuş dışarda yemek geziyorsun kusura bakma.

50tl 50 tl dir belki hakikaten ihtiyacı vardır.
Borç öder gibi değilde rica minnet kadına borç verir gibi emri vakiler falan.

kapıya gidip tenezzül etmemeler vs vs

sizinle zor bence kadın araya mesafe koysa iyi olur.

düğünü geç evde bildiğin sünnet. Düğün bile yapmamışlar kalabalık yok birşey yok. İnsan bi geçmiş olsuna gider ayıp.

Ayyyyyy hakikaten bunlara takılmak kadar kafanız boş mu? gerçekten meraktan soruyorum ben de 3 çocuk annesiyim bırak eltiyi, kendimden bile geçtim ....
Kafamin bos oldugunu nerden cikardiniz? Yazdimlarima itafen dusunduyseniz sadece uzuldugum bi konuydu bu bu sebetten

Çok özür dilerim ama inan okumaya çalışacağım diye konudan koptum. Sesli harfler ve Türkçe karakterler ücretliydi sanırım.

Acilen bir Türkçe kursuna gitmenizi öneririm. Okumaya çalışırken gözlerim kanadı.
Okumayabilirsiniz degilmi sonucta kimse kimseye burfa silah zoruyla konu okutmuyo.turkcemde gayet duzgun mrk etmeyin anlatmaya calstigim sey uzayinca ister istemez yazim htatalari olabiliyo.bu kadar kirici olmayin bence hayatinizda.

anlattıklarınızda hıc bır sorun yoktu taaaa kı su konusmanıza kadar
uzun suredır 50 tl borcunuzu odememıssınız vermek ıcın oraya gıtmıssınız sıze buyur eve gel oturur cay ıcerız demıs sızde ben gelmem sen ın gelmezsen harcarım demıssınız !
kendısıde bellıkı buna bozulmus bosuna ın bın yapma o zaman sonra verırsın demıs sızde harcarım demıssınız
kımın parasını kıme vermıyorsunuz pardon ?
ayagınıza cagıracagınıza cıkarsınız makbule gectı cok gec verdım kusura bakma dersınız
sız borcunuzu odemek ıcın ayagınıza cagırıp gelmezsen harcarım dıyorsunuz ve sonra tencere gonderırken ıcıne koyup gonderebılırdınız daha utanmadan aramıs paranı harcadım lazım oldu demıssınız

sızınkı resmen pişkinlik

Evet kankamla aramda 50 tlnn lafi olmaz ben istemm cunku.ha onunda benden istemesi benim kirildigim nokta degil yanlis anladiniz.50 tl benim.icin cokta buyuk bi para degil.hem onu para olarak degil babasinn erkek ic camasiri sattigi bi dönem esime bi kac parca ic camasiri almistim onun parasi.paramin olmadigindan vermedim degil gidemedigim icin veremedim.

Aynı cümleleri geçirdim içimden, konu sahibi sonuna kadar haksızsın. Bence eltin buraya konu açmalıydı

Mrb arkadsim oncelikle konuyu duzgun bi sekilde okusaydin dugunune neden gitmedigimi anlardin.ben gitmedim cunki onun ogluna baktim.kendi rahat rahat oynasin gelinle annesiyle ilgilensin diye.esil tabiki gitti konu dugun agirlamak degil siz nerelere geldiniz.ben parayi defalarca kendisine ulastirmaya calistim.ddim neyse anlamadiniz heralde hesap numarasi vs. Istedim kendi hesap numarsini vermedi.nacizane fikrinize tskkur ederim

Oncelikle bu sert ciksinizin sebebini anlayamadim.k.bakmayin da neden bu kadar sertsiniz? Her neyse konu para muahbbeti degil arkadsim okuduysan defalarca hesap numarasina, annesinn evine giderek vermeyi teklif ettim kendi kabul etmedi diyorum anladiniz umarim

Kanka sinirim bozuldu..
Eciş bücüş yazilmis kocca paragrafi okuyan zavalli gozlerime mi, yoksa giden vaktime mi uzuleyim bilemedim Benim derdim şuan seninkinden daha büyük..
Uzun oldugunu gorunce okuyamaya bilirdiniz sizin tercihinizdi

Siz hatalısınız. Korona sadece eltinizin özel günleri olduğunda aklınıza geliyor. Hiç evden çıkmayan kişiler olsanız kadın anlayış gösterirdi. Ayrıca borcunuzu istenmeden vermeyi öğrenin.
Özel gununde ben o rahatca oynasin diye cocuguna baktim 2 gun diyorum oradada belirtmistim ama okumadiniz sanirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…