- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.681
Bende böyle düşünmüyor değilim ama
Sonra da ikize nasıl bakacağız diyorum, yani ben çalışacağım
Annem de tek başına nasıl ikisine baksın
Kendin belki uğraşırsın da annen bile olsa biri için ayrı iki bebek için ayrı ya ne bileyim
Yaş denilen faktör de var kadın bizi büyütmüş bu yaştan sonra minicik 2 torun zor olur
Sanki isteğe bağlı da bu işlero kadar kaptırdım işte
Aslında ikisinin de zorlukları ve güzellikleri var.
Aynı anda taşımak ve ayrı ayrı yaşamak ikisi de çok güzel bence… hamilelik çok güzel…içinde senin parçan olan canlıyı hissetmek hıçkırıklarını bile hissetmek çok güzel bu anlamda..
Ama 2 efor demek..
Kardeşiyle oynaması birlikte büyümesi çok güzel ama 1 tanesi bile çok zorken 2 tane nasıl olur bilmem ki.. hamile topiğinde bir arkadaş vardı bizim zamanımızda 3 üz oldu 3 ü de kız..
Hepsi de aynı anda anneyi istiyordu.. aynı anda emmek, aynı anda kucak… çok güzel ama zor.
Bu topik bdv'likten çıkmış, günlük sohbetlerin, geyiklerin olduğu sohbete dönmüş ya konuya dönün ya da topiği taşıyalım
ben evimin kadını olucam canım istanbulda olsam seninkilerede bakardım, annen ben yanımızda 4 çocuk ohhhhh mis
evet Mune aslında öyle ama 2 hafta sonra kayınvalidemler gelince her an dert topiği olabilir oraya taşırsan kayınvalidemle ilgili şeyler yazabilirim hala dimi
biz böyle 2 si birden çıkar ikiz olsun diyoruz ama etrafımda çocukaları 3-4 yaşına gelmil arkdaşlar var normalde çocuk düşünmüyorlardı hamilelik duygusunu tekrar tatmak ve minik bebeklerini tekrar büyütmek duygusyla tekrar çocuk mu yapsak diyorlar valla belki de tek düşünce çocuklar kardeşsiz kalmasın değildir
evet Mune aslında öyle ama 2 hafta sonra kayınvalidemler gelince her an dert topiği olabilir oraya taşırsan kayınvalidemle ilgili şeyler yazabilirim hala dimi
Geyik bölümüne taşınırsa herşey mübah oluyor Nemesis
ikiz genelde bi kuşak atlarmış çok inanırsam olurmuki iman gücüyle tek ya da çift yumurta ikizi yapsam Allahın izniyle :)
biz böyle 2 si birden çıkar ikiz olsun diyoruz ama etrafımda çocukaları 3-4 yaşına gelmil arkdaşlar var normalde çocuk düşünmüyorlardı hamilelik duygusunu tekrar tatmak ve minik bebeklerini tekrar büyütmek duygusyla tekrar çocuk mu yapsak diyorlar valla belki de tek düşünce çocuklar kardeşsiz kalmasın değildir
:))) Kayınvalidenler gelince geyikte de yazarsın sorun olmaz, ben sizi geyiğe taşıyayım en iyisi
Yok herşey mübah olmuyor, mesela tartışma çıkarsa, hakaret olursa yandınız
nasılda sarardı muneyi görünce..eltinde yok ki konuya dönebilesin
Mune hanım, konuyu geyiğe taşırsanız seviniriz.
:))) Kayınvalidenler gelince geyikte de yazarsın sorun olmaz, ben sizi geyiğe taşıyayım en iyisi
eline koluna sağlık, ceza puanım olmuş 60 bdv beni bitirdi burda eşeleniyorum kendi çapımda :)
şitttttttttttt!!!!!1
Mune konuya dönün demiş.Ben de hemen dönüyorum.
Benim elti var yaa benim elti
iyi bi okuyucu ve dinleyiciyimdir canım..
tanıştıgıma memnun oldum..evliliğimizde yaşımızda aynı hemen hemen bende 87'liyim:13:
sahi mi? iyiymiş
hee öylemi, iyi o zaman
Yok herşey mübah olmuyor, mesela tartışma çıkarsa, hakaret olursa yandınız
nasılda sarardı muneyi görünce..eltinde yok ki konuya dönebilesin
kv.ler her yerde çekiştirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?