- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.701
yok valla biz çok kaynaştık olmaz öyle bişey dimi kızçelerr
Biz cici hanımlarız olmaz öyle hakaret vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılda sarardı muneyi görünce..eltinde yok ki konuya dönebilesin
Oh bee, siz rahat ben rahat, burada istediğiniz kadar yazın, polemik, hakaret vb. olmadığı sürece sorun yok, geyikte konu dışı sorunu da yok nasılsa, tabii fghjıjuhygfghjk gibi kel alaka şeyler yazılmadığı sürece
Kayınvalideleriniz, görümceleriniz, eltilerinizle size mutluluklar dilerim
Hadi size iyi sohbetler...
Allah bugünümüzü aratmasın tek derdimiz kv elti olsun yahu, kadesanın doğum hikayesi beni çok etkiledi mesela, kaderin hastalığı, bi arkadaş daha vardı tümörü varmış iyileşmiş, asıl dert bunlar yaa,vay arkadaş 2 günde biz neler konuştuk hadi ben mart gelince kudurdumda sizde az değilmişiniz ha
Bende bebek eksiği var o halde
Olmaz nemişş maşallah diyelim.
Ay o ikiz konusu bizde de var, bende bi avazda kurtulmak isterim,
Ananemin ikiz kardeşleri var, benimde ikiz dayılarım var, bizim kuşak kuzenlerde çıkmadı, bana denk gelirmi acaba :)
Peki forumda X kişi nerde merak ediyorum.. bugün çok durgun o olsa bari gibi diyebilir miyiz? Kişi ismi söyleyerek.
Allah bugünümüzü aratmasın tek derdimiz kv elti olsun yahu, kadesanın doğum hikayesi beni çok etkiledi mesela, kaderin hastalığı, bi arkadaş daha vardı tümörü varmış iyileşmiş, asıl dert bunlar yaa,vay arkadaş 2 günde biz neler konuştuk hadi ben mart gelince kudurdumda sizde az değilmişiniz ha
peki görümceler çekiştirilirmi
Oh bee, siz rahat ben rahat, burada istediğiniz kadar yazın, polemik, hakaret vb. olmadığı sürece sorun yok, geyikte konu dışı sorunu da yok nasılsa, tabii fghjıjuhygfghjk gibi kel alaka şeyler yazılmadığı sürece
Kayınvalideleriniz, görümceleriniz, eltilerinizle size mutluluklar dilerim
Hadi size iyi sohbetler...
kaderr yazdıysan da görmedim yakın zamanda bebek düşünüyomusun ?
istediğin ilk anda hemen olda olsun inşallah canımmm
Peki forumda X kişi nerde merak ediyorum.. bugün çok durgun o olsa bari gibi diyebilir miyiz? Kişi ismi söyleyerek.
geyikte herşey mübah çekiştirin siz inceldiği yere kadar
yalnız kavga yoluşma yok..topicte yolunmuş saç görürse mune cıssss
Kardeşin napıyor bu arada, çocuğu eve mi bıraktın Batmanımı turluyor :)
Öğrencimi kaç yaşında ?
geyikte isim marka mekan ismi herşey serbest diye biliyorum, yanlışım varsa kıdemli kızlar düzeltsin.