- 27 Temmuz 2012
- 6.316
- 85
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.641
merhabaaaa
bende gelebilirmiyim arkadaşlar müsadeniz olursa
tabiki canım ne demek hemde bebişin var iki kere hakkın var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaaa
Nasıl denemeymiş bu? Çok komik olmuş..
Neden deniyormuş ki?
Alla alla herkes bir tuhaf.
merhabaaaa
Ablam gibi konuştun
Beni evde çevimiçi görse
Fırsatın varken yatsana ben yatamıyorum bebekten diyo
Gezin dolaşın tatile çıkın herşeyi doyunca, sonra çocuk yapın diyo
Ben müdahale edilirse daha ayar oluyorum
Kaç yaşında insanlarız biz bilmiyor muyuz ne zaman çocuk yapacağımızı, tabi nasip Allah'tan
Ama olur olmadık yerde ( örneğin görümcemin nişanlısına bohça götürdüğümüz yerde ) kayınvalidem ve 2 de kardeşi gaza gelip bunları sorabiliyo, bizim çocuk büyüsün sana müracaat edebiliriz diyolar
Bende yabancı millet var diye fazla bozuntuya vermeden
Aynen onlar gibi gülerek 'başkalarının müraacatı ile olmuyo bu işler, hem biz çalışıyoruz' dedim, derim.
Kendi çocuklarına baktılar da benimkisini düşünüyolar sanki
20 yıllık komşusunu deneyesi gelmiş işte , valla takmadım canıma minnet zaten , yapacak birşey yoksa tabiki emanet ederim baktırırm şartlar müsait olmasa ama o zamana kadar şartları uydururuz kimseye minnet etmeyi sevmiyorum zaten bakarım çocuğuma 2-3 yıl sonrada kreşe gitsin minik kuzu :) ay olmadan sevdim çocuğumu şu borçlar olmasa hiç bekleyesim yok
tabiki canım ne demek hemde bebişin var iki kere hakkın var
Merhaba buyrun
12.koltuk boş
Ablam gibi konuştun
Beni evde çevimiçi görse
Fırsatın varken yatsana ben yatamıyorum bebekten diyo
Gezin dolaşın tatile çıkın herşeyi doyunca, sonra çocuk yapın diyo
Ben müdahale edilirse daha ayar oluyorum
Kaç yaşında insanlarız biz bilmiyor muyuz ne zaman çocuk yapacağımızı, tabi nasip Allah'tan
Ama olur olmadık yerde ( örneğin görümcemin nişanlısına bohça götürdüğümüz yerde ) kayınvalidem ve 2 de kardeşi gaza gelip bunları sorabiliyo, bizim çocuk büyüsün sana müracaat edebiliriz diyolar
Bende yabancı millet var diye fazla bozuntuya vermeden
Aynen onlar gibi gülerek 'başkalarının müraacatı ile olmuyo bu işler, hem biz çalışıyoruz' dedim, derim.
Kendi çocuklarına baktılar da benimkisini düşünüyolar sanki
Ablanın yaptığı kısmen nasıl denir ki gıcık olma desem değil.. iyilik olsun diye desem o da değil şikayet olsun diye desem işte hepsinden biraz var..
Ben ctsi Pazar dahil 7-8 de uyanıyorum. Saate bakıyorum millet mışıl mışıl uyuyordur diyorum. Öğlen 2 de kardeşimi aradım yarım saat önce uyandık kahvaltı ediyoruz falan dedi.. ooo ben günü bitircem neredeyse dedim.. ama anneme bırakayım 1 gün uyuyayım desem o da olmuyor.. kendini dünyanın en kötü annesi sanıyorsun, çalışan kadın psikolojisi diyorlarmış buna da.
indirimden 3 tane deri ayakkabı aldım.biri yeğenime hediye.
diğer ikisi yarım bot şeklinde hafif topuklu.
şıkıdım şıkıdım giyiyorum.
karda buzda giyilmez gibi.giymenin tam zamanı
gibi bir şeyler desem :85:
yok canım biz çok durmayız biyolojik saatlerimiz çalıyo belli, önce ben sonra sen sonrada kadiş
çok teşekkür ederim canım
evet bebişim ve ben sizin muhabbetiniz çok begendik teyzeleri
teşekkür ederim canım sağol
Ya bu durumlar çocuğuna göre değişiyor, hiç takma kafana, biz kızım 17 günlükken gezmeye başladık, geziş o geziş.
İllaki zor zamanları oldu ama ben bebeklik dönemi hariç pek uykusuzluk çekmedim, çünkü uykuyu seven bir kızım var, karnı tok olsun gece sabaha kadar uyurdu.
Araba ile uzun yolada çıktık, tatilede gittik herşeyi yaptık.
Yeterki uyku saatine önem ver, karnıda tok olsun ohhh ondan neşelisi yok.
Güle güle kullan da niye ağlıyosun
20 yıllık komşusunu deneyesi gelmiş işte , valla takmadım canıma minnet zaten , yapacak birşey yoksa tabiki emanet ederim baktırırm şartlar müsait olmasa ama o zamana kadar şartları uydururuz kimseye minnet etmeyi sevmiyorum zaten bakarım çocuğuma 2-3 yıl sonrada kreşe gitsin minik kuzu :) ay olmadan sevdim çocuğumu şu borçlar olmasa hiç bekleyesim yok
Umarım kızım bana çeker
İnanmazsınız ama çok usluymuşum çocukken
Annem hep yeğenlerime Kader teyzeniz şöyle diye anlatır, ablamsa çok cadıymış
saat dönüyo zaten vantilatör mübarek :2::2: tövbe tövbe , tabi önce sen patlat bakalım zaten yaş da geliyo 30 a , valla 2. de düşünüyorum 4-5 yıl sonra kısmetse durumlar ne olur bilinmez tabi