- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.341
Ben de sinsi sinsi takılıyorum
Ben kırmızı olmaıdğımdan sinsi de takılamıyorum
Zaten görsem el atarım diye bakmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kader ya ne kadar benziyoruz biz seninle,bana abla diyebilirsin
Karlıkevi süper ama cok pahalı canım yaa 352 te la Geceliği Ama harika biryer
ben gittim canım didime. denizi bir harika zaten. çocuk da varsa şiddetle tavsiye ediyorum. geçen sene Holiday Resortta kaldık biz. her şey iyi hoş da ahçısı rafadan yumurta pişirmeyi bilmiyor kesinlikle. kahvaltıya inmiştim üstünde normalde pişme dakikaları yazar yazmıyordu. dedim hangisi rafadan bunların. hepsi aynı dedi çocuk. ahçıya söyledim rafadan yapsın diye. yine katı olmuş. Çok kızdım eşimi gönderdim. Yine katı geldi. Yemin ediyorum aynen böyle. Kendim girdim içeri. Nasıl yapıyorsun sen bunu dedim.. kaynayan suyun içine yumurtayı atıyor ve bekliyormuş. Allalal dedim ilk kez görüyorum böyle bir şey ve 1 hafta boyunca kızımın yumurtalarını ben yaptım içeride..
benim de dibim düştü
ama balayına gitmedik biss, bide cazibemi kullanarak fiyatı düşürmeyi denicem
valla ikizleri görürsem hele bide seslendiğini duyarsam yanınızda biterim :)
Ben kırmızı olmaıdğımdan sinsi de takılamıyorum
Zaten görsem el atarım diye bakmıyorum
Bakim ceza puanıma bii 50 tam point
benim de dibim düştü
ama balayına gitmedik biss, bide cazibemi kullanarak fiyatı düşürmeyi denicem
valla ikizleri görürsem hele bide seslendiğini duyarsam yanınızda biterim :)
karlıkev dediğiniz böyle apart şeklinde olup da yeme içme dahil mi nasıl oluyor? balon fikri falan çok güzel. bir arkadaşım gitmişti. balonla yanlış hatırlamıyorsam ya 10 dk ya yarım saat uçma bedeli 90 dolar mı neymiş. ama çok beğenmişti ortamı.
Kumda oynarım ben bebeler gibi dermişim
Eşim tutmasa ben adım bile atmam o dereceyim yani
Su hafif kaldırıyo ya ben gümlicem sanıyorum
Geçen Bolu'ya gitmiştik kaplıcalara 2 günlüğüne haftasonu
Kaplıcalar da bile tırstım dalga olmamasına rağmen
Bakma minikkuşum sen uslu uslu otur :)
karlıkev dediğiniz böyle apart şeklinde olup da yeme içme dahil mi nasıl oluyor? balon fikri falan çok güzel. bir arkadaşım gitmişti. balonla yanlış hatırlamıyorsam ya 10 dk ya yarım saat uçma bedeli 90 dolar mı neymiş. ama çok beğenmişti ortamı.
Sen kk nın ablasısın zaten
Benim öz ablam var, ikizleri de var , huy olarak ta benzeriz
Ben ilk seni o sanmıştım, dedim vay demek bana söylemeden kk ya üye oluyo hemi de saklanıyo
Dertleri var da ben bileyim mi istemiyo ne bu kamufle dedim de yok yok ikizlerini de gördüm bizim ikizlere benzemiyolar
ayol kaderle seni ne zaman görsem grisiniz nasıl 50 point oluyonuz bakiim
bir70 pointlinin isyanı part:1
ayol kaderle seni ne zaman görsem grisiniz nasıl 50 point oluyonuz bakiim
bir70 pointlinin isyanı part:1
Daha ne kadar uslu takılabilirim bende bilmiyorum af çıksa ya 60 la olmuyo böyle
bende hiç bılmeden gıttım kemere ama ipler oluyorya oraya kadar yuzuyordum tatılın 3. gunu
eşimde şaşırdı buna ne oldu dıye
Evet canım ama harika odaları, baksana şuna
Eki Görüntüle 661749
Balona binmek icin önceden döviz biriktirmek gerekiyor cok pahalı
Ay kaçırdım konuları, komşum aradı, çok sevdiğim, saydığım, eşimin yokluğunda sürekli bana manevi destek olan.
2,300 lira borç para istiyor, ben ömrümde kimseye borç vermedim ve kimseden de almadım.
Vermek zodunda değilsin, küsmem dedi.
Kendisi de çalışıyor, ama kardeşine kredi çekmiş ve sabah mesaj gelmiş 3 aydır krediyi ödememiş kardeşi.
Daha öncede aynısını yaptı, eşim duyarsa kötü kavga ederiz o duymadan halletmem lazım dedi.
gökyüzü manzaralı çok güzel ama ben denızsız tatılı tatıl saymıyorumya bıde denız olsaymış orda
Ay kaçırdım konuları, komşum aradı, çok sevdiğim, saydığım, eşimin yokluğunda sürekli bana manevi destek olan.
2,300 lira borç para istiyor, ben ömrümde kimseye borç vermedim ve kimseden de almadım.
Vermek zodunda değilsin, küsmem dedi.
Kendisi de çalışıyor, ama kardeşine kredi çekmiş ve sabah mesaj gelmiş 3 aydır krediyi ödememiş kardeşi.
Daha öncede aynısını yaptı, eşim duyarsa kötü kavga ederiz o duymadan halletmem lazım dedi.