- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denizi nasıl, taşlı mı derin mi? Sığ mı? Etap Altınel var mı hala ya? Onlar da bir isim tutturamadı gitti.
Kızlar şimdi bi şey diyecem ama gülmeyin bana
Ben bu Nil Erkoçlar'ı beğenirdim, sonra cinsiyet değiştirdiği yönündeki röportajını da okudum
Kız sanki beni anlatıyodu oha felan oldum
Ama şu kısımları yani, şimdi yanlış anlaşılmasın
Erkek sanmışlar, kız doğmuşum
Erkek kıyafetleri giyerdim küçükken
Hep erkek arkadaşlarım vardı samimi olduğum
Kızlarla anlaşamazdım vs.
Benimde böyleydi çocukluğum
Amcamın oğlulları bana 'Kadir' derdi
Denizi nasıl, taşlı mı derin mi? Sığ mı? Etap Altınel var mı hala ya? Onlar da bir isim tutturamadı gitti.
Kızım geçen seneki oteli istiyor yine, orda bir animasyoncuya taktı kafayı. :)
Ama sen yinede söyle ismini alternatifimiz olsun canım.
Bende öyleydim
Annem zorla giydirirdi çocukmuşum gibi peşimden çorap gezdirirdi giy diye
Sonra ama kansızlıktan dolayı çok üşür oldum kendim giyiniyorum
Ama kazak hala giyemem, gömleğe devam en soğuklarda bile
Daral geliyo bana kazakla
burun demeyin bana.benim burnum çirkindir.yani tam estetikliik.kemerli değil ama uzun.önden sorun yok ama profilden hoş gelmiyor bana.eşiminde büyük ve uzun.hamileyken çok dua etmiştim.bizimki gibi olmasın diye.
sonuç KV nin burnu
Canım ya biz romantik tatil anlayışını rafa kaldıralı 3 yıl oluyor. Sakinliğe bakıyorum artıkınnn.
Çocuklu tatillerde ben Egeyi seviyorum. Özellikle Didim tarafı. Denizi çok güzel oluyor.
Holiday Resort ve Palm Wing Resort tavsiyelerim arasında. Ammaaa erken rezervasyon imkanın varsa yaptır derim. Sezon içinde çok pahallı oluyor.
ahahha manyak yaa, kızım o en basından beri öyle hissediyormuş sen de hissediyor musun :)
sevmediğin çöp burnunda biter gibi olmuş sanki Sebatiye Abla :)
Olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunda kan çeker diyelim. :)
Severim de arkadaşı neyse canım takmıyorum.
Etap Altınelde kalmıştım ben bi kez idare ederdi.
Eldiven, şapka kullanamam.
Boğazlı kazak asla giyemem, Lahana gibi kat katta giyinemem, çorap hiç sevmem bende pek garip huylara sahipmişim.
Çocuklu tatillerde ben Egeyi seviyorum. Özellikle Didim tarafı. Denizi çok güzel oluyor.
Holiday Resort ve Palm Wing Resort tavsiyelerim arasında. Ammaaa erken rezervasyon imkanın varsa yaptır derim. Sezon içinde çok pahallı oluyor.
Çocuklu tatillerde ben Ege’yi seviyorum. Özellikle Didim tarafı. Denizi çok güzel oluyor.
Günaydın canım.
Ay ben asla çorapla yatamam, hatta çorap giymeyi hiç sevmem.
Terliği ayağımdan çıkartmam ama çorabıda sadece dışarı çıkarken giyerim.
Yok çok şükür o kısmı tutmadı
Denizi fln iyimiydi Elmayra, cundaya yakınmış günübirlik orayada geçeriz kısmetse
sağlıklı, hayırlı, güzel ahlaklı olsun.
vicdanlı merhametli çok şükür.Allah bozmasın.
Günaydın ECDcim,
Ay kışın 2 çorap giyerim üstünede terlik:)
Kansızlıktan böyleyim sanırım, oysa pekmez yemeye de başladım ama faydası olmadı henüz :)