- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Haaaaa bakın işte Sabrina böyle diyorsa iş değişir arkadaşlar burada samimi olduğum biridir diye demiyorum ama çok güzel analizleri vardir yani çakar köfteyi hemennn.Bence o seni seviyor ve örnek alıyor siz onu kiskaniyor ve gıcık oluyorsunuz.. o zamanda bardağınıza kadar anlatmayın onadertsiz kafanin dert yaratma şekli aman ALLAHım
Ve arkadaşım aynen katılıyorum sana
Anlama şeklinize hayran kaldımBurda da anlatiniz için olmasın
Diyor ki ben senin eltin olma ihtimalimi sevmiştimGözünü bende açtın tabi
Kendimi eltime benzicem diye g.tüm çıktı taklit ederken şimdi yenisiyle uğraşamam askdkdlşfDiyor ki ben senin eltin olma ihtimalini sevmiştim
Bende dert yaratma seklinizeAnlama şeklinize hayran kaldım
Aa öyle demeyin biz büyüttük o derdi deBende dert yaratma seklinize
Tevecuhunuz efendim bir mükabeleHaaaaa bakın işte Sabrina böyle diyorsa iş değişir arkadaşlar burada samimi olduğum biridir diye demiyorum ama çok güzel analizleri vardir yani çakar köfteyi hemennn.
Ay evet hiç sorma habeden kubbe yaptık iyimiAa öyle demeyin biz büyüttük o derdi de
Kuzum erkekler aklı ermez bunlaraErkekler kulübü diye bir platform olsaydı da,bacanağım gidip benim doblonun aynısını almış,beni taklit mi ediyor acaba diye bir konu açılsaydı nasıl olurdu acaba?
Daha buranın esas linç gurubu gelmedi hepsi uyuyor şuan zabaaaaa görürlerse konu kapanmadan esas o zaman görürdü eltiyiAa öyle demeyin biz büyüttük o derdi de
Hahhahaha ay evet o zaman öpüp başına koyar belkiDaha buranın esas linç gurubu gelmedi hepsi uyuyor şuan zabaaaaa görürlerse konu kapanmadan esas o zaman görürdü eltiyi
Senin kadar olamaz canım .. Daha Benim kendi yengemlerden verdiğim örneği anlamadığın gibi kendini savundunAnlama şeklinize hayran kaldım
Kesinlikle erkek milletine çok özeniyorum o yüzden,adamlar sade,düz,dertsiz ve tasasız yaşıyorKuzum erkekler aklı ermez bunlara
Kadın beyni lazım
Bacanak aynısını mı aldı
Oğlum bunun falanca yerde daha ucuzu var ordan al der en fazla
Evet kesinlikle ben deHahhahaha ay evet o zaman öpüp başına koyar belkimerakla bekliyorum bak ne olacak
Belki de sizi kendine örnek alıyordur,bunda kötü birşey göremedim ben. Size zararı yoksa niye dert ediyorsunuz kiEltimle aramda 5 yaş, evlilik olarak 5 ay var. Ben önce evlendim. Bu hanım kızımız ne yapsam ne alsam aynısı yapıyor delirmek üzereyim.
Mobilyalarımız tıpa tıp aynı rengi farklı sadece salon, oturma odası, mutfak masamız perdelerimiz, daha nice eşya. Ya çay bardaklarımıza kadar aynı olur mu.
Geçen sene ev aldık bir kaç ay farkla onlar da aldı. İçini kendi zevkimize göre yaptırdık aynısını yaptırdı.senin için sorun olur mu diyo bi de.aynısı olmasın siz kendi zevkinize kullanışınıza göre yaptırın dedim.
Ben çalışıyorum evlenirken de çalışıyordum kendisi de çalışmak istiyormuş ne tesadüf benim mesleği istiyor. Hoş atanabilirse tebrik ederim.
Geçenlerde eşim orta düzey bir araba aldı kaç senedir işe otobüsle gel git rezillik çekiyorum. Uzak biraz. Kendisi de araba istiyor. Eş dost akraba gezmeye iyi olurmuş. Çocuğu 1 sokak ötedeki okula götürecekmiş.
Keyfine örgü örüyorum kızıma. Üstü örgü altı kumaş elbise. aynısını kendisi de yapıyor. Velhasıl bunaldım. O yapacak diye evime bir çöp alamaz oldum. İşin tuhaf yanı kayınvalidem bana sürekli bu gelinin evini övüyor. Şöyle güzel, böyle eşyası var, bundan onda da var sen de mi aldın.... tövbe estağfurullahEvine gidiyorum sanki benim evim. Takıntı haline getirdim bu durumu
Bak ben asıl derdini söyle mi bu herkes eltisi değilde o eltisini taklit ediyor sanmasın dan gıcık oluyor benceBelki de sizi kendine örnek alıyordur,bunda kötü birşey göremedim ben. Size zararı yoksa niye dert ediyorsunuz ki
Doğru tespittBak ben asıl derdini söyle mi bu herkes eltisi değilde o eltisini taklit ediyor sanmasın dan gıcık oluyor bence
Hım konu şimdi anlaşıldı. Eş dost ne der falan, amaaan cidden insanın çok derdi olmayınca böyle şeylere takıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?