- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
Yaaa kuzum sen iyi bir hanimsin inşallah esin seni anlar
teşekkür ederim...
iyi biri olduğumu bilmiyorum emin değilim ama kesinlikle kötü olmadığıma eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kuzum sen iyi bir hanimsin inşallah esin seni anlar
Esiniz soguk davranmaniza tepki gostermiyor mu veya laf etmiyor mu boyle olma soyle ol gibisinden...
Ben daha evli degilim ama 4 yillik iliskim var cok sukur evlilige dogru gidiyoruz
Biraz soguk yapim var benim.. yani birini ilk basta tanidigimda asla guler yuzlu sevecen tavrinda olamam..
Sevgilimde laf arasinda oyle konusuyorken sicak kanli samimi davranmazsan senden uzaklasirlar dedi..
Bir nevi hani aralarina almazlar seni gibisinden..
Ben de psikolojikmen simdi kendimi sartlandirdim sanki kendi karakterimi kiripta onun ailesinden biriyle tanisinca hic bana has olmayan bir cana yakinlik sergilemem gerekiyormus gibi hissediyorum..
Boyle ilk bastan ben tavrimi koydum uzak davrandim diyen hatunlari goruncede acaba eslerinden laf soz isitmeden nasil yapmislar bunu diye dusunmeden edemiyorum..
Zira taktik degil gercekten ilk bulundugum bir ortamda aslaa kimseyle samimi sicak davranamam ama sevgilimdende boyle bir uyari gelince beynimin bir kosesine yerlesti iste...
Soylede bir ornek vereyim..
Kendisinin 2 tane bayan is arkadasiyla tanistirdi beni bir sabah..
Kahvalti ediyorduk basbasa masamizda iki kisilikti yani..
Kizlar geldi tanistik iste memnun oldum dedim sustum..
Bir taneside diger kiza gelinimiz dedi gulumsedi, ben de gulumsedim
bir kac saniye ayakta bekledim onlarda gidip masalarina oturana kadar sonra yerime oturdum..
Kahvaltidan kalkinca sevgilim kizarmis gibi degil ama hayatim kizlara cok soguk davrandin hep sana baktim hic gulmedin nezaketende olsa kahvaltiya davet etseydin dedi..
Dedim masamiz iki kisilikti zaten tanistik oldu bitti yani kucagima mi oturtayim dedim sustum..
Simdi ailesine gostermemi istedigi samimiyeti cana yakinligi iyi hos anlayabilirim..
Ama iki tane bayan meslekdasinada daha ilk tanismada naber canim iyidir cicim tarzi olmami mi bekliyor anlamiyorum
Bu arada amma uzun yazmisim yaa
aynı fikirdeyim...
hali hazırda arayı açtıktan sonra tekrar samimi olmaya hiçç luzum yok kaldı ki onlara ne güvenim ne sevgim kaldı..
kötü günümde yanımda olmayan insanlara hiç birşey olmamış gibi davranmam imkansız...en başta etik değil bana göre Ne yani rol mü yapacağım??sevmiyorken sevmiş gibi güvenmiyorken kanmış gibi mi hareket edeceğim en iyisi uzak kalmak
Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bende aynı Cendere içindeyim eşime üzülüyorum ama kv ile görüşmek istemiyorumteşekkür ederim...
iyi biri olduğumu bilmiyorum emin değilim ama kesinlikle kötü olmadığıma eminim
görüşmemek imkansızsa kesinlikle mesafe koy hemde oldukça irice bir mesafeSeni çok iyi anlıyorum canım çok zor bende aynı Cendere içindeyim eşime üzülüyorum ama kv ile görüşmek istemiyorum
hep ayni seyi soyluyorum; iş kocada bitiyor.. adam gibi karilarinin arkasinda dursalar kimse cesaret edemez yanasmaya, ha cesaret eden arsizlar ciktiginda da höst diyebilseler, herkes yerini bilir, karisinin, dolayisiyla kendisinin huzuru bozulmaz dis kapinin dis mandallari icin..
es sesini cikarmayip kadin kendini savununca, bu kez cirkef damgasini yiyor..
konu sahibi, esine sakince anlat bunu lutfen..
israrla devam ediyosa da, saygisizlik yapmadan kavga etmeden koy mesafeni, kim ki onlar, kayinvalideden ogrenecek degilsin kimi arayip aramayacagini, herkes haddini bilsin.. saniyoruz ki, aradikca sordukca onlari dinledikce sevecekler bizi memnun olacaklar.. yok arkadas! olmuyor iste.. kulp takacak olan yine takiyo, dozaji iyice artiriyo, iyice edepsizligi ele aliyo.. vermeyeceksin kendinden ödün; boyle durduk yere ugrasanlar icin..
Eşimle tartışmalarımızın yegane sebebi onun ailesi...
kv tam bir ruh hastası yaa resmen beni yönetmeye çalışıyor ama şuç benim çünki çok yüz verdim...daha doğrusu onun nasıl bir insan olduğunu yeni yeni çözüyorum...ilk tanıştığımızda bu kadında birşey var yüzüne bakınca huzur bulamıyor insan diye düşünmüştüm çatık kaşlı alttan alttan bakan ve sürekli bıdırdayan farklı bir kültürden olduğu için ilk zamanlar söylediklerini anlayamıyordum keşke de hiç anlamasaymışım...
doğum yaptım kv benim hemen iğleşemeyecek gibi göründüğümü göğüslerimin kocaman olduğu halde sütümün gelmediğini sanırım artık yarım bir insan olduğumu(sez doğum yaptım) felan söylendi söylendi en son gitti ohhh dedim 10 günlük sez. halimle gazlı bir bebek yaradan kopmak üzere olan göğüsler ve geçici göreve alınan eşimin işi nedeniyle taşınma...40 lı bebekle taşındım kimse selam vermedi..gazlı bebekle uğraştım kv eleştirdi beni kucağa alıştırmışım ve o iğrenç düşüncelerini tel. da bile belirti mevlüt yapacağız dediler kv evinde tek başıma 50 kişilik yemek hazırladım ne kv ne eltiler selam vermediler o oldu bu oldu bende bu süre zarfında evin çok dağınık olduğunu göğüslerimin çok kötü durumda olduğunu bebeğimin gaz sancılarına çok üzüldüğümü ve onun için korktuğumu söyledim söyledim durdum eltim de bir çocuk doğurdun amma mızmızlandın dedi hahahahah gülüştüler...
bu korkunç süreçde kimse yanımda olmadı ve ben doğum kilolarımı 15 gün içinde lohusa depresyonuyla verdim..
şimdi bebişim büyüdü... evimi yerleştirdim rahattım çok şükür kv hariç tabi beni sürekli sıkıştırıyor..
eltilerime yardım etmeliymişim hoşlarına gidermiş...
eltimi aramalıymışım sevinirmiş...
bahçeye tarlaya yardım etmeliymişim iyi olurmuş..
benim ailem ne biçim insanlarmış kv aramıyorlarmış (ailem çok sorunlu insanlar onlara hiç değinmek istemiyorum küsüm ve konuşmuyorum bunu kv sezinliyor ama çözemiyor bende belli ettmemeye çalışıyorum yılan gibi yokluyor ağzımı)
eve misafir geliyor adamlar içeri adım atmadan kalk hoşgeldin de diyor
yemek yiyoruz sofrayı toparlarken topla sofrayı diyor yani 15 yaşındaymışım gibi davranıyor
bu bir değil iki değil şimdi hiç konuşmuyorum hiç biriyle..
kv ye gdince hoşbulduk ve tıppp ağzımı bile açmıyorum alıyorum elime kitabımı tabletimi hiç muhattap olamıyorlar eskisi gibi emirde veremiyor kv
hastalık olmassa aramıyorum kv ile haftada 1 görüşüyoruz tel. da sağolsun bol bol laf çakıyor bende tak suratına kapatıp sarj bitti diyorum
asıl mesele eşimmm
eşim hep beni haksız buluyor
bana diyor ki eltimi arasam ne çıkarmış?
kv ile konuşssam ben arasam ne olurmuş
alttan alsam bişey kaybetmezmişim
çok kinciymişim
abartılacak bişey yokmuş
ben yeni ilçeye 8 ay oldu taşındım daha onlardan kimse kapımı çalmadı amnnnn gelmesinler de
eşime göre ben büyütüyorum
annesini savunuyor anlıyorum da yahu bir elti kadar da mı değerim yok
En iyisini yapıyorsun içinden geldiği gibi davran içinden gelmiyorsa arama bende öyle yapıyorum çokta iyi oluyor eşime de dedim senin ailenle ilgili birşey konuşmak istemiyorum yoksa sürekli tartışıyoruz dedim şimdi biraz olsa rahatım valla neyi savunursa savunsun ben bildiğim i okurum sorun yok ,, gelmemeleri aramamaları daha iyi inan insanın kafası rahat oluyor..
aynen öyle...
gelmiyorlar diye yakınmam tamamen başa kakmayla alakalı gelmeleri beni zaten rahatsız ediyor kayınvalidemin özellikle...
ilk evlendiğim sene eşim çok bağlı bir aile olduklarını söyledi bende kalbimin kapılarını sonuna kadar açtım.
eltime misafir geldi yemek yaptım bulaşık makinesi dolu dedi bulaşığını yıkadım çay KOYARMISIN nio zamanla meyve YIKA nio ya dönüşmeye başlayınca anladım yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu..
ama benim aile ilişkilerim kötü olduğundan normali bu sandım bağlı aile böyle olur sandım..
AMA İTİRAF EDİYORUM SUÇ BENİM..
eltinin kaynananın eteğinde yapılacak başka şey var mı diye dolanırsan adamlar sana yapılacak birşey buluverir...
sonra baktım benim yardıma ihtiyacım olduğunda kiminin başı ağrıdı kiminin beli ağrıdı vs...
o zaman kararı mı verdim
en son gittiğimde eltime misafir geldi mutfağa yardım ettim gerisine hiiiç karışmadım ne oldu tahmin edin??? açık açık çay koy meyve yıka dedi bende bu mutfak senin sanıyorum kızınla karıştırdın beni dedim bozuldu
sonra ki gün kahvaltıya çağırdı yedim içtim eline sağlık dedim geldim..
kv ye yemek yapıyorlardı 2 eltim biz çarşıya çıkıyoruz istediğiniz bişey olursa arayın deyip cevabını beklemeden çıkıp gittim eşime de bişey istemiyorlarmış siz gidin zaten iş bitti dediler dedim
kv ye misafr geldi hayy Allah başım tuttu dedim yedim içtim kaçtım ha zorla ağrı kesici içirdiler o ayrı
ilk önce affalladılar ve son durum şu yavaş yavaş alıştılar...üstüme düşeni yapıyorum sonra sen sağ ben selamet
adam gibi dursalardı olmazdı ama olmazdı beni mecbur bıraktılar
İyi yapmışssın kendini ezdirirsen gerisi gelmiyor kendi ailenin yerine koysanda onlar seni koymuyor hep ezmeye çalışıyorlar nassılsa ne kadar iyi davranırsan davran sen el kızısındır .. dedikoduya gelemiyorum bende kv le kız kardeşleriarasında inanılmaz telefon trafiği var kulağına yapışık geziyor teli herşeyi birbirlerine anlatıyorlar çekiştiriyorlar bebeğim için bile bana yem atmaya kalktılar evlendikten sonra 3 hafta sonra regl gördüm sonraki ay hamilelik testi yaptım 1 ay geçmedi diye sanki bebek var diye evlenmişiz gibi bir konuşma geçmiş aralarında bende dedikoduculardan uzak durmayı seçtim .. Yüzünü ozaman gördüm böyle terbiyesizliklere gelemiyorum okadar saygı göstermeme rağmen bunu bana kondurmaya çalışmış kendi gelinin bu senin nasıl böyle iftira atılır Allaha havale ettim aramıza da mesafe koydum şükür çok rahatım eşime de dedim daha o taraf hakkında konuşmuyoruz şükür rahatım ne arıyorlar ne soruyorlar ne geliyorlar daha güzel valla..
Nasil yani aramiyorum mesela o arayinca soğuk cvp veriyorum oraya gidiliyo illaki hemde her hafta pazar yüz bulsa karı hergün gelecek banagörüşmemek imkansızsa kesinlikle mesafe koy hemde oldukça irice bir mesafe
Nasil yani aramiyorum mesela o arayinca soğuk cvp veriyorum oraya gidiliyo illaki hemde her hafta pazar yüz bulsa karı hergün gelecek bana
Aaa bende :) ama kv cucuk beyin anlamıyobenim anladigim mesafe bu zaten..
ben boyle kurtuldum meraba meraba o kadar hic muhabbet etmiuorum bisey sorsa hi hi he he
Şöyleki mesafeliyim derken somurtup oturmuyorum.gayet gület yüzlüyüm,sohbet ederim , olması gerektiği kadar hizmet ederim ama okadar.öyle özel konulara,maddi konulara,içli dışlı olacağımız ortamlara girmiyorum ne eltimle ne kv ile.ben şanslıyım ki kv de mesafeli yapı olarak soğuk o yüzden eşimde hiç sorun etmiyor.ilişkimiz olması gerektiği gibi.çünkü kimse kv ile ana kız olamaz ben öyleyim diyeninde samimiyetine inanmam mutlaka bi beklentisi vardır karşı taraftanEsiniz soguk davranmaniza tepki gostermiyor mu veya laf etmiyor mu boyle olma soyle ol gibisinden...
Ben daha evli degilim ama 4 yillik iliskim var cok sukur evlilige dogru gidiyoruz
Biraz soguk yapim var benim.. yani birini ilk basta tanidigimda asla guler yuzlu sevecen tavrinda olamam..
Sevgilimde laf arasinda oyle konusuyorken sicak kanli samimi davranmazsan senden uzaklasirlar dedi..
Bir nevi hani aralarina almazlar seni gibisinden..
Ben de psikolojikmen simdi kendimi sartlandirdim sanki kendi karakterimi kiripta onun ailesinden biriyle tanisinca hic bana has olmayan bir cana yakinlik sergilemem gerekiyormus gibi hissediyorum..
Boyle ilk bastan ben tavrimi koydum uzak davrandim diyen hatunlari goruncede acaba eslerinden laf soz isitmeden nasil yapmislar bunu diye dusunmeden edemiyorum..
Zira taktik degil gercekten ilk bulundugum bir ortamda aslaa kimseyle samimi sicak davranamam ama sevgilimdende boyle bir uyari gelince beynimin bir kosesine yerlesti iste...
Soylede bir ornek vereyim..
Kendisinin 2 tane bayan is arkadasiyla tanistirdi beni bir sabah..
Kahvalti ediyorduk basbasa masamizda iki kisilikti yani..
Kizlar geldi tanistik iste memnun oldum dedim sustum..
Bir taneside diger kiza gelinimiz dedi gulumsedi, ben de gulumsedim
bir kac saniye ayakta bekledim onlarda gidip masalarina oturana kadar sonra yerime oturdum..
Kahvaltidan kalkinca sevgilim kizarmis gibi degil ama hayatim kizlara cok soguk davrandin hep sana baktim hic gulmedin nezaketende olsa kahvaltiya davet etseydin dedi..
Dedim masamiz iki kisilikti zaten tanistik oldu bitti yani kucagima mi oturtayim dedim sustum..
Simdi ailesine gostermemi istedigi samimiyeti cana yakinligi iyi hos anlayabilirim..
Ama iki tane bayan meslekdasinada daha ilk tanismada naber canim iyidir cicim tarzi olmami mi bekliyor anlamiyorum
Bu arada amma uzun yazmisim yaa
çok doğru söylüyorsun.bencede içinden gelmeyen hiç birşeyi yapma.bu seni daha da uzaklaştırır çünkü.zamanla gelişen şeyler bunlar.nedir güleryüzünü eksik etmezsin iki tatlı sohbet edersin o.mesafeden kasıt soğuk davranmak değil.sadece özel konulara ve maddi konulara girmemek,çok içli dışlı olmamak.karakterinizin zıddı davranmanız olacak olan sorunları belki erteleyecek ama asla ortadan kaldırmayacak..hatta dahada büyütecek...
siz kişiliğinizden ödün vermeyin olacak olan pürüz ve fikir ayrılıklarına göğüs gerin herkes size zamanla alışır ..
ama karakterinizden başka halde davranmanız sizi yoracak hatta tüketecek bir kere çizdiğiniz bu karaktere her aykırı davrandığınızda karşıdan tepki çekeceksiniz ve siz değişmiş olacaksınız onların gözünde..
çok çok iyi yapmışsınız. aynı durumdayız. ne kadar ekmek o kadar köfte artık:)aynen öyle...
gelmiyorlar diye yakınmam tamamen başa kakmayla alakalı gelmeleri beni zaten rahatsız ediyor kayınvalidemin özellikle...
ilk evlendiğim sene eşim çok bağlı bir aile olduklarını söyledi bende kalbimin kapılarını sonuna kadar açtım.
eltime misafir geldi yemek yaptım bulaşık makinesi dolu dedi bulaşığını yıkadım çay KOYARMISIN nio zamanla meyve YIKA nio ya dönüşmeye başlayınca anladım yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu..
ama benim aile ilişkilerim kötü olduğundan normali bu sandım bağlı aile böyle olur sandım..
AMA İTİRAF EDİYORUM SUÇ BENİM..
eltinin kaynananın eteğinde yapılacak başka şey var mı diye dolanırsan adamlar sana yapılacak birşey buluverir...
sonra baktım benim yardıma ihtiyacım olduğunda kiminin başı ağrıdı kiminin beli ağrıdı vs...
o zaman kararı mı verdim
en son gittiğimde eltime misafir geldi mutfağa yardım ettim gerisine hiiiç karışmadım ne oldu tahmin edin??? açık açık çay koy meyve yıka dedi bende bu mutfak senin sanıyorum kızınla karıştırdın beni dedim bozuldu
sonra ki gün kahvaltıya çağırdı yedim içtim eline sağlık dedim geldim..
kv ye yemek yapıyorlardı 2 eltim biz çarşıya çıkıyoruz istediğiniz bişey olursa arayın deyip cevabını beklemeden çıkıp gittim eşime de bişey istemiyorlarmış siz gidin zaten iş bitti dediler dedim
kv ye misafr geldi hayy Allah başım tuttu dedim yedim içtim kaçtım ha zorla ağrı kesici içirdiler o ayrı
ilk önce affalladılar ve son durum şu yavaş yavaş alıştılar...üstüme düşeni yapıyorum sonra sen sağ ben selamet
adam gibi dursalardı olmazdı ama olmazdı beni mecbur bıraktılar
Gercekten yanimda olsan yanaklarindan opucemhep ayni seyi soyluyorum; iş kocada bitiyor.. adam gibi karilarinin arkasinda dursalar kimse cesaret edemez yanasmaya, ha cesaret eden arsizlar ciktiginda da höst diyebilseler, herkes yerini bilir, karisinin, dolayisiyla kendisinin huzuru bozulmaz dis kapinin dis mandallari icin..
es sesini cikarmayip kadin kendini savununca, bu kez cirkef damgasini yiyor..
konu sahibi, esine sakince anlat bunu lutfen..
israrla devam ediyosa da, saygisizlik yapmadan kavga etmeden koy mesafeni, kim ki onlar, kayinvalideden ogrenecek degilsin kimi arayip aramayacagini, herkes haddini bilsin.. saniyoruz ki, aradikca sordukca onlari dinledikce sevecekler bizi memnun olacaklar.. yok arkadas! olmuyor iste.. kulp takacak olan yine takiyo, dozaji iyice artiriyo, iyice edepsizligi ele aliyo.. vermeyeceksin kendinden ödün; boyle durduk yere ugrasanlar icin..